Domenii web pentru branduri noi

2 min


idei afaceri
0
(0)

Când începi o afacere, ai nevoie de un domeniu web bun. Dacă vrei să faci ceva local, atunci domeniul cu extensia .ro este o necesitate. Astăzi voi scrie despre câteva domenii deținute de noi, dar și despre unul din cele mai populare branduri pe segmentul de ciorbe.

1×2.ro

Dacă te-ai gândit să deschizi o nouă casă de pariuri landbase și încă nu te-ai hotărât ce nume vrei să-i pui, ei bine, 1×2 este brand-ul cu care vei da lovitura. Garantat!

Gândește-te doar atât, 1×2 este recunoscut de orice parior, atât cei tineri, cât și cei în vârstă, cei care jucau acum peste 30 de ani la pronosport. Sunt zeci de motive pentru care aș alege oricând 1×2 ca brand în locul altor denumiri mai mult sau mai puțin inspirate.

Iar dacă încă nu ești sigur cu ce provideri vrei să lucrezi sau ce opțiuni ai pe piață, nu ezita să ne contactezi, avem peste 14 ani de experiență în industria jocurilor de noroc. Poți discuta mai multe despre opțiunile tale cu Alex Uritu, unul din cei mai buni profesioniști din industria jocurilor de noroc > https://uritu.com

Agra.ro

Dacă activezi în domeniul agricol sau vrei să faci produs pentru acest sector, agra.ro poate fi domeniul care îți va propulsa brandul instant în topul firmelor de acest gen. Este un domeniu puternic, de impact.

Dailybox.ro

Domeniul dailybox.ro a fost luat pentru a dezvolta un brand pe segmentul horeca. Am ales în schimb #ceaun (ceaun.ro). Vom deschide un restaurant cu specific românesc și multă mâncare la ceaun.

Dailybox ușor de ținut minte și este un nume mult mai puternic decât orice domeniu existent deja cu extensia box (au apărut pe piață diverse variante). Daily reprezintă zilnic și se poate adresa atât celor care comandă mâncare la birou, cât și pentru cei care doresc să comande pentru acasă. Box (la cutie). Mâncare la cutie, la pachet. Numele are un potențial fantastic.

DKO.Ro (inclusiv dco.ro)

Dacă vrei să faci un brand pentru decorațiuni, mobilă sau alt business care să aibă legătură cu casa, atunci DKO poate fi alegerea perfectă. Imaginează-ți o firmă scurtă DKO. Este ușor de ținut minte, arată bine pe orice reclamă luminoasă și te va scuri de o groază de bani, atunci când vrei să faci diverse materiale promoționale pentru angajații sau clienții tăi (pixuri, tricouri, șepci..etc)

PayShop.ro

Domeniul payshop.ro poate fi folosit pentru plățile facturilor, servicii de transfer de bani sau chiar o casă de schimb valutar. Numele oferă siguranță, ambele cuvinte, atât pay, cât și shop, fiind destul de uzuale. Puteți oferi afacerii un start important, oamenii putând avea impresia că payshop este deja un established brand.


O să adaug aici și restul ideilor și al domeniilor web cu potențial de brand. Nu ezitați să mă contactați dacă sunteți în pană de idei sau dacă vreți să intrați în posesia unui proiect propus de noi.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *