Coenzima q10 ubiquinol formula pret, pareri si analize

4 min


batran coq10
5
(4)

Dacă ați căutat pe google CoQ10 – coenzima Q10, ați observat probabil că există două forme de Suplimente de CoQ10 disponibile: ubiquinona și ubiquinol.

Ubiquinona este forma de CoQ10 frecvent întâlnită în suplimente etichetate „CoQ10”, dar ceea ce este ubiquinol?

Q10 există sub două forme active: ubiquinona – forma oxidată de Q10 și forma redusă de Q10, denumită ubiquinol.

Corpul vostru utilizează ambele forme de CoQ10 și trece dintr-o formă în alta (ubiquinona – ubiquinol), în funcție de nevoia sa actuală. Ubiquinol este forma activă a CoQ10 și este utilizat în producția de energie celulară.

Ubiquinol este asociat cu peste 95 la sută din producția de energie celulară a organismului – energie pentru inima, plămâni și alte organe care trebuie să funcționeze la un nivel optim.

Ubiquinol formula pret si pareri

Cum găsiți cel mai bun pret pentru ubiquinol?

Dacă aveți răbdare 2 săptămâni, puteți economisi între 30% și 70% din prețul plătit pentru suplimentele alimentare de care aveți nevoie, cumpărând din cel mai mare magazin de suplimente alimentare din lume, iHerb.

Mai jos am să vă ofer câteva exemple de prețuri și diferențele de pret dintre magazinul online iHerb și magazinele online românești. Este același produs, este livrat direct din Statele Unite iar transportul este gratuit* (în limita a 100$/comandă și în limita a 1,8 kg/colet).

Vă recomand ca înainte să comandați suplimente alimentare să verificați prețul pentru fiecare pastilă. Deși multe magazine vor oferi un preț asemănător, acestea oferă doar jumătate din cantitate, exemplu 30 de pastile în loc de 60. Este unul din secretele bine păstrate ale magazinelor online din România. În felul acesta își ascund prețul și adaosul comercial exagerat de mare.

Cel mai bun pret pentru Ubiquinol Coenzima Q10

În cazul produsului de mai jos, puteți găsi produsul la flacoane cu 60 de pastile la un preț de 204 Lei. Deci, în loc să cumpărați flaconul cu 30 de pastile din România la prețul de 210 Lei, puteți cumpăra flaconul cu 60 de pastile de la magazinul iHerb la prețul de 204 Lei. Ce părere aveți?

 • QH-absorb (Co-Q10 200mg), Ubiquinol Coenzima Q10, pret iHerb 127 Lei, pret în magazin online 210 Lei.

PLAN

Nec exerci nostrud mnesarchu
id. Sit epicuri albucius posidoniu
ei, in eam quaeque feugait.

Old Price

Price

DISCOVER

Ubiquinol, QH-Absorb Formula

Ubiquinol, QH-Absorb de la Jarrow Formula la 200 mg poate fi găsit la flacoane cu 30 și 60 de pastile. Verificați reducerile suplimentare pe pagina produsului.(exemplu 5% extra discount pentru achizitionarea a 2 sau mai multe produse) 

28,36$ (127 Lei)

-5% reducere

cod  promoțional: AXC0435

California Gold Nutrition, CoQ10, 100 mg, 30 Veggie Softgels

PLAN

Nec exerci nostrud mnesarchu
id. Sit epicuri albucius posidoniu
ei, in eam quaeque feugait.

Old Price

Price

DISCOVER

CoQ10, 100 mg  CGN

CoQ10 de la California Gold Nutrition la 100 mg poate fi găsit la flacoane cu 30, 120 și 360 de pastile. Verificați reducerile suplimentare pe pagina produsului.(exemplu 5% extra discount pentru achizitionarea a 2 sau mai multe produse) 

5$ (22 Lei)

-10% reducere

cod  promoțional: AXC0435

Ce este coenzima Q10?

Coenzima Q10 este cunoscută și sub denumirea de CoQ10, fiind un compus care ajută la generarea de energie în celule.

Corpul produce suficient Co-Q10 în mod natural, dar producția tinde să scadă odată cu înaintarea în vârstă. Din fericire, puteți obține CoQ10 și prin diferite alimente (carne, pește, nuci și uleiuri) sau suplimente alimentare.

Se pare că bolile de inimă, tulburările cerebrale, diabetul și cancerul sunt strâns legate de un nivel scăzut de CoQ10.


Analiză coenzima Q10 Ubiquinona

Acest test de sânge măsoară nivelurile de antioxidanți Coenzima Q10 (CoQ10). Coenzima-Q10 este un antioxidant care ajută la protejarea celulelor de deteriorarea cauzată de radicalii liberi. Aceasta se găsește în fiecare celulă a corpului și creează energia necesară pentru creșterea și repararea celulelor.

 • Analiza: recoltare sânge
 • Pregărire pentru analiza: nu mâncați cu 12 ore înainte de recoltare
 • Recipient de recoltare: vacutainer fără anticoagulant cu / fără gel separator

Pret analize medicale Ubiquinona / Coenzima Q-10

 • Synlab – 180 Lei
 • Bioclinica – 188 Lei
 • Imunomedica – 200 Lei
 • Synevo – 214 Lei
 • Tritest Iași / Botoșani – 225 Lei
 • Regina Maria – în curs de actualizare

Prețurile se pot modifica. Pret valabil la data scrierii acestui articol. Nu ezitați să ne contactați daca prețul afișat de noi diferă față de prețul afișat la anumite clinici medicale listate de noi. În cazul în care doriți să adăugați un alt laborator / clinică sau să actualizați pretul, vă rugăm folosiți formularul de contact.


Deficitul de CoQ10 este destul de rar și se caracterizează prin simptome neurologice, convulsii, întârzieri în dezvoltare, slăbiciune musculară.

Un nivel scăzut de CoQ10 poate duce la apariția bolilor cardiovasculare, a cancerului sau a maladiilor neurodegenerative precum Parkinson. Nu este clar dacă nivelul scăzut de Co.Q10 cauzează aceste boli sau sunt rezultatul acestora. Un lucru este sigur: cercetările au dezvăluit o multitudine de beneficii pentru sănătate ale coenzimei Q-10 .

Vă rugăm să rețineți că acest articol este doar un articol de informare. În cazul în care doriți să luați suplimente alimentare, adresați-vă medicului specialist sau medicului de familie.

Doza zilnică recomandată. Doza zilnică recomandată de Q10 este de 50-200 mg, însă poate varia în funcție de boala de care suferiți.

Când ar trebui să iau CoQ10 dimineața sau noaptea? Dacă luați CoQ10 înainte de culcare, poate provoca insomnie, așa că este mai bine să o luați dimineața sau după-amiaza. Suplimentele CoenzymaQ10 pot interacționa cu unele medicamente obișnuite, incluzând diluatori ai sângelui, antidepresive și medicamente pentru chimioterapie.

Ubiquinol Kaneka

Probabil că ați văzut suplimentele alimentare KANEKA UBIQUINOL™ . Dacă despre Ubiquinol am scris destul de mult, m-am gândit să vă explic ce este Kaneka. Ei bine, Kaneka este o compnie japoneză care a deschis în anul 1977 linia de produse cu ingrediente nutritive cu Kaneka Q10® (Coenzima Q10). Încă de la început, Kaneka și-a fabricat CoQ10 cu patru lucruri în minte: siguranță, fiabilitate, calitate și puritate.

Kaneka a dezvoltat cu succes tehnologii inovatoare de stabilizare a coenzimei regenerative Q10 sub formă de capsule. Peste 90% din coenzima Q10 din plasma sanguină a persoanelor sănătoase este regenerativă. Acest produs ajută la menținerea sănătății persoanelor de vârstă mijlocie și a persoanelor în vârstă ale căror abilități regenerative au scăzut.

Unul din produsele recunoscute pe plan mondial pentru calitatea excepțională este Kaneka Q10®. Acesta este numele de marcă al ingredientului ubiquinona găsit în multe produse CoenzimaQ10 și a fost luat ca supliment de milioane de oameni în ultimii treizeci de ani. Oriunde vedeți marca Kaneka, fiți siguri că este un produs de calitate superioară/

 • Kaneka Q10® este singurul Co-Q10 fermentat cu drojdie și, astfel, nu conține impuritățile pe care le are cel prelucrat sintetic.
 • Kaneka Q10® este singurul ingredient CoQ10 fabricat în SUA.
 • Kaneka Q10® a fost utilizat în marea majoritate a tuturor studiilor clinice din ultimii 30 de ani.
 • Kaneka Q10® nu conține organisme modificate genetic, nu conține alergeni și este ceritifcat Kosher.

PLAN

Nec exerci nostrud mnesarchu
id. Sit epicuri albucius posidoniu
ei, in eam quaeque feugait.

Old Price

Price

DISCOVER

Doctor's Best, Ubiquinol with Kaneka

Ubiquinol Kaneka la 100 mg. Poate fi găsit la flacoane cu 30, 120 și 360 de pastile. La două produse comandate primiți o reducere suplimentară de 5%. 

27,09$ (121 Lei)

-5% reducere

cod  promoțional: AXC0435

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *