Promoție 500 de Lei bonus de la FREE NOW

1 min


ride hailing
1
(1)

În perioada 10-16 Februarie 2020 Free Now vine cu o nouă promoție pentru șoferii parteneri. Astfel, conform informării din aplicație, compania oferă un bonus de 500 de Lei pentru partenerii care activează opțiunea de plată cu cash.

Pentru a primi bonusul, șoferii trebuie să îndeplinească cumulativ două condiții în perioada menționată mai sus

  1. 50 de curse efectuate
  2. Să activeze opțiunea de plată cash
Free Now Bonus

Pentru a onora comezile cash prin intermediul aplicației de ride hailing este nevoie să deții o casă de marcat fiscală.

Important! Pasagerii care nu primesc bon fiscal la finalul cursei, au dreptul legal de a refuza plata serviciului, a cursei! Refuzul emiterii unui bon fiscal poate fi sesizat prin telefon la numărul 0800.800.085 , Tasta 2.

Free Now este una din aplicațiile mele preferate de ride hailing (atenție ride sharing înseamnă cu totul și cu totul altceva, în România se face o mare confuzie între cele doi termeni) atunci când sunt pasager. Și asta dintr-un singur motiv, prețul.

Aseară nu am reușit să comand o mașină. Cel mai probabil de vină a fost faptul că cei de la Freenow au scos promoția în care ofereau șoferilor 2000 de Lei pentru 75 de curse. Am luat până la urmă un Uber – costul cursei: 10 Lei (pe Free tot 10 Lei era, dar aveam reducerea de 50% pentru plata cu cardul). Din start promoția cu cele 75 de curse a fost gândită greșit, majoritatea șoferilor trecând pe altă platformă după efectuarea curselor.

O altă noutate a aplicației de ride hailing Free Now este opțiunea Pe Drum. Această opțiune oferă posibilitatea șoferilor parteneri de a primi o cursă care are destinația aleasă de tine. Opțiunea este extrem de utilă atunci când vrei să „te retragi” spre casă.

Asta e promoția disponibilă în Free Now săptămâna aceasta. Dacă mai sunt noutăți sau promoții le voi posta aici. Dacă ai întrebări, vrei să propui un subiect sau chiar să scrii propriul articol, nu ezita să ne contactezi folosind formularul de contact.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *