Tir-ul implicat în accidentul din Ialomița era asigurat de City Insurance

1 min


accident ialomita
0
(0)

City Insurance este una din cele mai populare companii de asigurari din Romania, fiind în topul preferințelor românilor atunci când aceștia își asigură mașina prin sistemul de asigurari obligatorii de răspundere civilă, RCA.

Se știe că românii își asigură mașinile unde este mai ieftin iar faptul că tir-ul este asigurat la City Insurance, probabil că nu miră pe nimeni, City fiind de altfel liderul de necontestat pe piața asigurărilor RCA.

Faptul că tirul era asigurat la City nu este un lucru rău, inclusiv eu sunt asigurat la City. Toată lumea este fericită când are parte de o asigurare mai ieftină, cu excepția cazului în care bineînțeles, păgubitul nu ești chiar tu.

Cei 10 morți (până acum), plus cei șapte răniți grav, vor face o gaură importantă în buzunarul asiguratorului. Un calcul simplu arată că daunele totale se vor ridica cu siguranță la peste 2 milioane de euro!

Au purtat cei implicați în accidentul din Ialomița centuri de siguranță?

Numărul de morți și răniți grav în accidentul din Ialomița este extrem de mare. Dacă dnul ministru Cuc s-a grăbit să anunțe verificări pentru transportatori, mă întreb, când se va introduce obligativitatea purtării centurilor de siguranță pentru pasageri?

Deși nu am citit nimic în presa scrisă de acest lucru, știm că sunt foarte puțini pasageri ai microbuzelor sau autocarelor care poartă centurile de siguranță. Deși călătoresc foarte rar cu autocare sau microbuze, îmi pun întotdeauna centura, indiferent cât de incomod este, tocmai datorită numărului mare de accidente în care sunt implicate microbuze de transport persoane.

Rămâne ca organele competente să decidă dacă victimele carnagiului din Ialomița au purtat sau nu centuri de siguranță. Un lucru este cert, City Insurance va fi nevoită să scoată bani serioși din buzunar pentru a acoperi daunele acestui tragic accident.

Condoleanțe familiilor!Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *