Berea Bârlog la restaurant #ceaun

3 min


bere barlog
0
(0)

Berea Bârlog este una din surprizele plăcute întâlnite în restaurantul #Ceaun din București, cartierul Lacul Tei. Deși nu beau bere decât foarte rar, atunci când beau doresc să beau o bere bună, o bere de calitate și la un preț pe măsura bugetului meu.

Când mă duc să beau o sticlă cu vin sau o bere cu prietenii, aleg întotdeauna un restaurant care are prețuri decente, un restaurant care pe lângă o bere bună și o mâncare corectă, să aibă și o atmosferă plăcută, care să te facă să te simți în largul tău, într-un cuvânt, friendly.

Cum spuneam mai sus, Berea Bârlog a fost surpriza plăcută a acestui restaurant. Auzisem de ea de la un amic care lucrează în industria horeca, așa că am zis s-o încerc sau mai bine zis să le încerc. În acest articol nu voi descrie berea, pentru că sincer nu mă pricep la detalii, sunt genul de băutor de bere ca voi toți, avem o bere preferată și cam atât.

Nu mă pricep să descriu o bere, ce gust deosebit are, pot spune doar că din cele patru sortimente de bere de la Bârlog (Enigma lui Negru Vodă, Paloșul lui Ștefan, Legenda lui Matei Corvin, Țeapa lui Vlad) două mi-au plăcut în mod deosebit.

Toate cele patru sortimente sunt foarte bune, au și un nume cool 🙂 iar ca să înțelegeți de ce am rămas plăcut surprins, trebuie să le încercați.

Berea care mi-a plăcut foarte mult a fost Țeapa lui Vlad. Este o bere red ale, produsă la Cluj, de Ursus Breweries S.A. Ca ingrediente, conform etichetei, conține trei tipuri de malț și patru tipuri de hamei

  • malț Pale
  • malț Munich
  • malț Caramel
  • hamei Chinook
  • hamei Fuggle
  • hamei Magnum
  • hamei Golding

Teapa lui Vlad are o alcolemie de 5,2% iar sticla de 0,33 are 161,7 kcalorii.

Bere Barlog pret

La restaurant #ceaun (restaurantul se află pe strada Maica Domnului la numărul 54-56, în cartierul Tei – aproape de intersecția Maica Domnului cu Lacul Tei – Domino) prețul unei beri barlog este de 13 Lei. În cazul în care restaurantul este prea departe sau pur și simplu nu aveți chef să mergeți la restaurant doar pentru a bea o bere, puteți comanda berea barlog de pe site-ul producătorului, la adresa www.barlog.ro

Prețuri pe barlog.ro

  • 4 beri – câte o bere din fiecare sortiment + 1 breloc cu desfacator și un buffer (vă las pe voi să descoperiți ce este 🙂 la prețul de 56 de Lei
  • Perechea potrivită – conține 1 x Tote bag în care să-ți încapă berea (poți alege un model din cele 4; 100% bumbac; Are 42×38 cm și mânere de 70 cm cât să susțină beri și greutăți – mai puțin alea ale vieții – ), 2 beri Enigma lui Negru Vodă (Porter Black) și 2 beri Țeapa lui Vlad (Red Ale).

Pe lângă cele 4 sortimente de bere, pe site-ul barlog puteți achiziționa și pahare, tricouri, borsete, brelocuri..etc.

Costul de transport este de 20 de lei, însă în cazul în care locuiți în Cluj Napoca puteți ridica chiar voi coletul. Programul este de Luni până Vineri între orele 17:00 – 19:00, pe Calea Mănăștur nr. 2-6, Cluj-Napoca.

Mi-am luat și pentru acasă cinci bucăți dințepele lui Vlad, cumpărate din restaurant cu o reducere de 20% – reducerea mi-au dat-o doar pentru berea care am luat-o acasă.

Bere Țeapa lui Vlad

Cod cupon bere barlog

Pe site-ul barlog.ro, în momentul în care vreți să finalizați comanda, există o secțiune pentru introducerea unui cupon de reducere.

cod cupon barlog

Din păcate în acest moment nu știm să existe vre-un cupon care funcționează, însă promit că mă voi interesa și voi posta aici cuponul barlog în cazul în care găsesc vre-un cupon funcțional.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *