Dior Sauvage

2 min


dior
0
(0)

Nici nu știu cum să încep acest articol sau să cum să scriu de parfumul Dior Sauvage. Să scriu despre un parfum pe care nu-l cunosc sau îl cunosc doar prin prisma faptului că este în trend-ul căutărilor și al preferințelor românilor.

Voi scrie acest articol despre Dior Sauvage cu promisiunea că mă voi opri cât mai curând într-un magazin Notino și voi cere să-l testez. Am scris de Notino deoarece este unul din magazinele online de parfumuri pe care le agreez. Am să vă explic într-un alt articol de ce aleg unele magazine de parfumuri în detrimentul altora și aici nu mă refer întotdeauna neapărat la preț, deși cred că prețul este cel mai important factor pentru toată lumea.

Cum ziceam, nu mă pricep foarte mult la parfumuri, dar am să preiau o parte din informații de pe site-ul producătorului și din postările din social media.

Se pare că Dior sauvage este un parfum persistent și este unul din cele mai apreciate parfumuri bărbătești la începutul anului 2021.

De ce este atât de popular acest parfum?

Glumeam mai sus când spuneam că nu am testat parfumul. Cum puteam oare să scriu despre ceva ce nu am testat :).

Dior Sauvage este un parfum plăcut, proaspăt și puțin îndrăzneț dacă putem spune așa. Mai putem folosi cuvintele sigur, inofensiv și rebel.

Ce e 100% sigur, parfumul miroase frumos iar campania de marketing masivă făcută de cei de la Dior, campanie care l-a avut în prim plan pe celebrul Johnny Depp a propulsat acest produs în topul celor mai bune parfumuri pentru bărbați.

Mirosul parfumului durează aproximativ 7-8 ore. Bineînțeles că odată ce vă obișnuiți cu parfumul, mirosul nu vi se va mai părea atât de puternic. Nu vă dați cu el mai mult decât trebuie.

Nimeni nu suportă și nici nu trebuie să suporte persoanele care se parfumează în exces și o dau dintr-o extremă în alta.

Cum deosebiți apa de parfum Dior Sauvage original de cel fals?

Modalitatea cea mai simplă de a diferenția un produs Sauvage original de unul fals este să verificați greutatea capacului. Capacul original este de 2 ori mai greu decât cel fals iar detaliile fac diferența. De la text, detaliile logo-ului Christian Dior, până la modalitatea de ambalare, a plasticului care îmbracă cutia.

Vă recomand să cumpărați parfumurile doar din magazine specializate. Nu cumpărați niciodată de la comercianți stradali, cei care trec prin magazine, pe stradă.

O altă variantă de a vinde parfumuri false este modalitatea de a vinde așa zisele testere originale. Nu vă lăsați păcăliți de astfel de practici, deoarece acele testere sunt false. Puteți cumpăra testere de la magazinele specializate online. Testerele sunt ambalate la 100 ml fiecare iar prețul este undeva la 40% din prețul de vânzare al produsului ambalat.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *