Coinmarket Cap ?

1 min


coinmarketcap
0
(0)

Bine ați venit pe pagina în care voi conținut despre Coinmarket Cup, scuzați de expresie coinmarket cap :). Adică tradus mai într-o română de baltă, coinmarket = piața crypto monedelor iar cap, atenție nu cup așa cum scriu foarte mulți români, vine de la Capitalization – capitalizare. Se scrie corect coinmarketcap și nu coinmarket cup.

Dacă am terminat despre prezentarea scrierii corecte a denumirii acestui site, hai să vedem ce face această pagină și mai ales ce beneficii aveți dacă instalați și aplicația.

De reținut că articolul va fi actualizat în următoarele zile.

Coinmarketcap

CoinMarketCap este cel mai mare site din lume cu informații despre prețul în timp real al celor mai cunoscute și mai puțin cunoscute criptomonede și tokenuri din lume.

Coinmarket Cap a fost fondată în anul 2013 de Brandon Chez, devenind rapid o sursă de încredere, atât pentru utilizatori, instituții, cât și pentru mass-media.

Site-ul oferă o listă cu prețurile live a peste 4000 a mii de proiecte crypto (monede, tokenuri..etc) și este citată cu regularitate în presa internațională, de cele mai mari trusturo media precum CNBC sau Bloomberg. Conform site-ului CoinmarketCap, chiar și guvernul SUA folosește datele acesteia pentru cercetare și rapoarte.

Compania care deține site-ul, a fost achiziționată de platforma de tranzacționare Binance în anul 2020, însă continuă să opereze independent de compania mamă. Deși prețul nu a fost divulgat de niciuna din părți, s-a vehiculat că a siteul fost vândut pentru suma de 400 de milioane de dolari.

În acest moment, fenomenul crypto cum îmi place să-l numesc a prin încredere, atât printre micii entuziaști, cât și în cercurile mari. Ultimul anunț care a urcat prețul bitcoin a fost cel conform căreia compania Tesla a achiziționat bitcoin în valoare de aproape 1 miliard de dolari. De la achiziția făcută de Elon Musk, prețul bitcoin aproape s-a dublat.

Într-un intro scris despre aplicația Maiar și cryptomoneda Elrond am specificat cât de periculoasă este această bulă și cum seamănă destul de mult cu tulipmania. Dacă aveți de gând să investiți în crypto sau să faceți trading, plecați de la premiza că puteți să pierdeți toți banii, exact ca la jocurile de noroc.

Iar dacă vă folosiți de coinmarketcup sau cap, depinde cum scrieți în google, nu uitați să vp instalați și aplicația. Are destul de multe opțiuni interesante.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *