Zack Snyder’s Justice League pe HBO go

1 min


film justice league
0
(0)

Am avut mai demult un blog despre filme. În general postam box office-ul săptămânal, trailere ale filmelor, știri despre ce actori au mai murit, un top cu filme vechi și multe nimicuri de genul ăsta. Era mai mult o colecție personală de filme și o listă cu cele mai frumoase filme vechi și noir.

Despre filmul Justice League nu am să spun prea multe. Cei care iubesc acest gen de filme se vor bucura cu siguranță de el. Mie mi se pare că Justice League și DC au dus un pic la extrem povestea cu super eroi. Parcă sunt prea mulți super eroi pe metrul pătrat și mai taie din farmecul filmelor cu super eroi. E doar părerea mea.

Zack Snyder – Liga dreptății va putea fi văzut în exclusivitate, începând cu 18 Martie 2021 pe Hbo Go

Cât costă un abonament HBO Go? Prețul unui abonament lunar la HBO Go este de 3,99 euro pe lună iar primele 7 zile sunt gratuite (dacă anulezi în primele 7 zile primești banii înapoi).

Distribuție actori

Dacă nu era nebunia cu virusul, probabil că nu am fi reușit niciodată să vedem lansarea unui astfel de film direct pe micile noastre ecrane.

Cu siguranță voi face un abonament la Hbo, măcar pentru o lună și pentru oportunitatea de a vedea acest film în premieră.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *