Serialul Broken: Echipa Netflix atacata in parcul National Domogled

1 min


netflix-broken
5
(1)

Cei care nu au Netflix, (stați liniștiți, printre aceștia mă număr și eu), ar trebui să știe că celebrul serviciu de streaming nu se rezumă doar la filme și seriale, ci și la documentare, multe din acestea fiind chiar destul de interesante.

Take Your Pills, Cooked sau What the Health sunt doar câteva din documentarele prezente pe Netflix care nu trebuie ratate. Printre acestea se va număra mai mult ca sigur și episodul serialului Broken care a fost filmat zilele acesta în pădurile din România.

O știre a bubuit astăzi în mass media și în online-ul românesc, după ce echipa Netflix care filma documentarul au fost la un pas să fie răniți de cei care exploatau lemn în Parcul Național Domogled.

Începând cu 27 Noiembrie 2019 , serialul Broken va fi difuzat în 190 de țări!

Serialul Broken expune parte nevăzută a diferitelor industrii de larg consum: lemn, plastic, țigări electronice, cosmetice..etc. Episodul despre industria lemnului și a mobilierului ieftin, de proastă calitate, i-a condus pe producători, cameramani și agenții Green tocmai în valea Cernei – Parcul Național Domogled.

Conform celor relatate de președintele Agent Green, Gabriel Păun:

„În momentul în care m-au văzut cu echipa, nici n-au stat la vorbe, au tăiat repede un arbore gros peste drum în față, unul în spate și ne-au barat drumul. Într-o clipă, noi eram practic ținuți acolo împotriva voinței noastre”, a relatat incidentul Gabriel Păun.

Parcul Național Domogled este cel mai mare parc național din România, având o suprafață de peste 60.000 de hectare. Rezervația se întinde pe trei mari județe: Gorj, Mehedinți și Caraș-Severin.

Serialul documentar Broken va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 27 Noiembrie 2019.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *