Alive Gummies for Children, Alive Women’s 50+ Ultra & Max3

4 min


alive-women
0
(0)

Am descoperit Alive absolut întâmplător. Nu știam nimic despre aceste suplimente alimentare și în general nimic despre niciun fel de suplimente nutritive.

După o anumită vârstă, în cazul în care nu țineți o dietă echilibrată sau dacă nu aveți un stil de viață sănătos, organismul începe să se resimtă din cauza lipsei anumitor vitamine și minerale, uneori cauzând boli cronice ireversibile.

De aceea, organismul are nevoie de ajutor pentru a funcționa cum trebuie, iar cel mai ușor și mai rapid ajutor se găsește sub forma unor suplimente alimentare. Recomandarea mea este ca înainte să luați suplimente alimentare, să vă faceți câteva analize și să discutați cu un medic specialist sau medicul dvs. de familie.

Înainte să încep să vă prezint câteva din produsele pe care le-am folosit, atât eu cât și familia mea, vreau să vă spun că am comandat o parte din aceste suplimente alimentare atât din România cât și din America, de pe site-ul iHerb.

Deoarece am început să folosesc constant o parte din aceste produse, am preferat site-ul american în detrimentul celor românești, și asta în principal datorită prețurilor care sunt cel puțin duble în România.

Chiar dacă prețurile par la început asemănătoare, diferența constă în cantitatea regăsită în flacoane, care de obicei este dublă. În plus puteți profita foarte ușor de promoțiile existente pe site-ul iHerb și de reducerile oferite clienților noi.

Dacă doriți să comandați suplimente nutritive sau alte produse de pe iHerb vă recomand să vă faceți un card Revolut pentru a putea plăti produsele comandate în dolari americani, evitând astfel diferențele de curs valutar ale băncilor românești.

Vă recomandăm să discutați cu medicul de familie sau cu un medic nutriționist înainte de a lua orice fel de suplimente nutritive sau alimentare.

Top 3 produse Alive de la Nature’s Way

Suplimentele alimentare Alive de la Nature’s Way sunt probabil unele din cele mai populare suplimente în rândul consumatorilor din România și nu numai.

Alive! Max3 Daily, Multi-Vitamin

Acest produs l-am găsit pe iHerb la cutii cu 180 de pastile și un preț de 34$ (redus de la 50$). Pe pagina celor de la iHerb găsiți toate informațiile despre acest produs, în cele ce urmează voi enumera doar câteva din conținul unei pastile.

Alive Max3 Daily

Vitamina C (acid ascorbic – 1.000 mg ), Niacina (ca niacinamide) 125mg, Acid Folic ( 400 mcg), Biotina (400 mcg), Magneziu (ca citrat de magneziu 125 mg), Zinc (ca gluconat de zinc – 15mg), Fier 18mg, Vitamina D3 1,000 IU.

Alive Women’s 50+ Ultra

Alive 50+ se adresează femeilor care au peste 50 de ani și poate fi găsit pe site-ul celor de la iHerbs în flacoane care conțin 60 de pastile sau 120 de pastile.

Prețul de listă este de 26$, respectiv 52$, în timp ce prețul real cu discount poate varia, însă acesta este cu mult sub acest preț. La data scrierii acestui articol prețul pe site era de 17,68$ pentru flacul cu 60 de pastile și 33.59$ pentru cel cu 120 de pastile (0,28$/0,29 preț pentru o pastilă – curs revolut 1,23 Lei/ 1,27 lei).

În România produsul Alive Women’s 50+ Ultra se vinde cu 59 de Lei / flacon cu 30 de pastile, adică 1,97 de lei / pastilă. După cum vedeți diferența de preț este destul de substanțială. Detalii despre diferențele și cum puteți obține cel mai bun preț pentru suplimentele voastre veți găsi într-un articol care va fi postat pe site-ul wiki în perioada imediat următoare. În cazul în care vreți mai multe informații, ne puteți contacta pe pagina de facebook.

Fiecare tabletă Alive Women’s 50+ Ultra conține destul de multe vitamine esențiale pentru organismul unei femei, însă dacă vreți mai multe informații legate de acest produs vă rugăm să consultați site-ul producătorului Nature’s Way www.naturesway.com sau intrați pe site-ul iHerb America și căutați produsul Alive Women’s 50+

 • Vitamina C – acid ascorbic – 120 mg
 • Niacina – ca niacinamide 50 mg
 • Acid Folic – 800 mcg
 • Biotina – 325 mcg
 • Magneziu – 100 mg
 • Zinc (ca oxid de zinc – 15 mg
 • Fier –
 • Vitamina D3 – 1,000 IU
 • Vitamina K1 – 100 mcg
 • Vitamina B6 – 40 mg

Nature’s Way, Alive Gummies, Multi-Vitamin for Children

Jeleurile Alive! Gummies sunt cel mai vândut produs din gama Alive!, prețul este unul mai mult decât acceptabil iar complexul de vitamine pe care-l includ jeleurile este și el pe măsură . Pe iHerb există 2000 de recenzii, produsul fiind cotat la 4,2/5 stele.

Alive Gummies pentru copii

M-am uitat pe recenziile negative și majoritatea se referă la miros și la gust, care din ce am înțeles este destul de neplăcut. Eu i-am dat fiului meu în vârstă de 3 ani aceste jeleuri și i-au plăcut.

Recunosc că pentru el orice dulce are gust bun, asta pentru că primește destul de rar dulciuri. Nu cumpăr niciodată ciocolată sau alte dulciuri ambalate din market-uri dar mai scapă câte o rudă o bomboană sau o ciocolată.

Vă imaginați că nu o să-i „confisc” copilului ciocolata sau bomboana din mână. Întotdeauna le spun că prefer să-i fac copilului o budincă sau să-i cumpăr o baclava de calitate în locul ciocolatelor ultra-procesate și pline de zahăr.

Suplimentele nutritive sunt bune, în special dacă este iarnă și reducem cantitatea de legume din alimentația copilului. Înainte de a da copilului suplimente nutritive sau alimentare vă recomand să vă consultați cu medicul de familie.

Pret suplimente alimentare Alive Gummies, Multi-Vitamin pentru copii

Prețul în România pentru Alive Gummies Multi-Vitamin for Children ajunge la 80-85 Lei pentru un flacon care conține 90 de jeleuri. Pe iHerb este listat la 18$ – preț de listă, însă se poate cumpăra la prețul de 12,25$ pentru 120 de jeleuri (53 de Lei curs Revolut) – prețul afișat este prețul găsit pe site-ul lor la data scrierii acestui articol.

La un preț de 53 de Lei pentru 120 de jeleuri rezultă un preț de 0,44 Lei / bucată vs 0,92 lei / bucată. Prețul pentru aceste vitamine este dublu în România!

Am să încerc să actualizez aceste prețuri în cazul în care există interes pentru acest articol sau puteți verifica prețul în timp real direct pe site-ul iHerb America.

Mai jos găsiți o parte din vitaminele și mineralele conținute de multi vitaminele Alive Gummies pentru copii.

 • Vitamina C – acid ascorbic – 120 mg
 • Niacina – ca niacinamide 20 mg
 • Acid Folic – 400 mcg
 • Biotina – 100 mcg
 • Magneziu – 12.5 mg
 • Zinc – ca citrat de zing – 5 mg
 • Fier – 5 mg
 • Vitamina D – 600 IU
 • Calciu – 25 mg
 • Vitamina B6 – 4 mg

În încheierea acestui articol vreau să vă reamintesc cât de important este să vă faceți analizele cel puțin odată la un an. Vitamina D, B12, Magneziul sunt esențiale pentru organism. Nu strică să faceți și niște analize pentru markeri tumorali.

Evitarea băuturilor carbogazoase, o dietă sănătoasă care să includă cât mai puțină carne și cât mai multe legume, precum și exerciții fizice sau un short walk dimineața, ar trebui să vă scutească de probleme mai târziu, în special după ce împliniți 50 de ani.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *