Sehetas Sushi Bar

3 min


sushi maki
0
(0)

Despre Sehetas am aflat de la Glovo. Iubesc sushi, sashimi, maki și cam tot ce intră în această categorie. Din păcate, bugetul nu-mi permite să mănânc foarte des astfel de bunătăți, în special nigiri, preferatul meu. Acest articol însă nu este nici despre sushi, nici despre maki sau nigiri, este o mică recenzie despre Sehetas.

Sunt la a doua comandă Glovo pe care o fac la Sehetas Sushi bar. Recenzia scrisă de mine este una strict personală și se bazează pe experiența mea directă cu acest sushi bar. Recenzia va fi completată de o vizită la ei în locație, probabil spre sfârșitul lunii Iulie, oricum, articolul va fi actualizat după actualizat după această vizită.

Cred că exită mai multe categorii de clienți care comandă la un sushi bar. Cei care știu exact ce vor, ce comandă și care au așteptări peste medie. Aceștia sunt clienții cei mai greu de mulțumit. Mai sunt și cei care au o oarecare experiență cu acest tip de mâncare și care vor acorda calificativ bazat pe prețul oferit vs calitate.

Pentru mi se pare de exemplu absurd ca un sushi să se desfacă atunci când vrei să-l iei de pe platou. E lucrul care mă enervează cel mai mult. O altă problemă pe care o mai întâlnesc, în special atunci când cumpăr un pack de rolls, este faptul că nu sunt tăiate și separate / distanțate. Poate că maeștii bucătari fac un sushi perfect, însă faptul că nu există o oarecare distanțare între ele, face ca în anumite cazuri să ajungem la prima problemă (să se lipească între ele).

class="wp-block-heading">Comandă Sehetas Sushi Bar

Mi-am comandat o supă Shiro Miso. Este prima oară când comand și mănânc o supă japoneză Shiro Miso. Wow, pe lângă faptul că a ajuns la mine fierbinte, a fost și super delicioasă, deci o recomand cu mare căldură.

comanda sehetas sushi bar

Ce este supa Shiro Miso

Supa Shiro Miso este o supă japoneză, extrem de delicioasă. Conform site-ului Sehetas, conține: Tofu, ciuperci shiitake, tăiței japonezi, alge wakame și kombu, ceapă verde și susan.

Pe lângă Supa Shiro Miso, comanda mea a mai inclus PHILADELPHIA SALMON URAMAKI ROLL (Somon, brânză Philadelphia, avocado, castravete) și VEGETARIAN ROLL (Cartof dulce, avocado, daikon murat)

Somonul nu mi s-a părut de calitate premium, dovadă este zona mai închisă de pe somon, care din punctul meu de vedere nu avea ce căuta la un sushi. punct. Cu siguranță cei foarte exigenți ar fi dat un calificativ negativ. Pe mine personal nu mă deranjează, deoarece pentru mine primează gustul, însă un fan de sushi nu va accepta în veci să vadă așa ceva pe un roll, cu atât mai puțin la un sashimi.

Somon Sushi

Preț total plătit 54,50 Lei (cei de la se.he.tas. aveau o campanie cu 50% reducere). Am mai beneficiat și de un cod de reducere glovo în valoare de 30 de lei, astfel că la finalul comenzii am achitat doar 24,50 Lei. Nu am plătit transport deoarece restaurantul face parte din Glovo Prime (pentru un abonament de 10 lei pe lună, nu veți mai plăti transport la comenzile de peste 45 de lei în restaurante și 65 de lei la market-uri).

În ideea că există lucruri care se pot îmbunătăți, acord un calificativ de 7 stele din 10 acestui restaurant.

7stele

Dacă aveți poftă de Sushi, Sehetas poate fi alegerea bună atunci când vorbim de un raport calitate / preț. Puteți comanda online sau să vizitați restaurantul care se află pe strada Vasile Lascar, la nr. 189.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *