Ciuperca Reishi ganoderma pret si pareri

5 min


reishi pudra
reishi pudra
0
(0)

Reishi, cunoscută științific sub numele de Ganoderma lucidum, este o ciupercă cu aspect distinctiv, cu pălărie lucioasă, de obicei de culoare roșie. Originile sale se găsesc în zonele împădurite și umede ale Asiei, inclusiv China, Japonia și Coreea. Ciuperca a fost folosită în medicina tradițională asiatică de mii de ani, fiind numită adesea „ciuperca nemuririi” datorită beneficiilor sale presupuse pentru sănătate.

Ciuperca Reishi este deosebit de cunoscută în medicina tradițională chineză, unde este folosită pentru a promova longevitatea și sănătatea generală. Este adesea folosită în amestecuri de ceaiuri și tincturi, dar și în suplimente sub formă de pulbere sau capsule.

Despre Ganoderma lucidum s-a scris mult în textele antice, unde era descrisă ca având puteri miraculoase. În prezent, există cercetări moderne care explorează aceste afirmații, cu multe studii care confirmă beneficiile pentru sănătate ale ciupercii Reishi.

Ciuperca reishi

Reishi este cunoscută și pentru gustul său amărui, ceea ce o face o alegere neobișnuită pentru mâncare. Totuși, este apreciată mai mult pentru potențialele sale beneficii pentru sănătate decât pentru savoare. Astăzi, este ușor de găsit în magazinele de suplimente alimentare sub formă de pulbere, capsule, ceaiuri, tincturi și chiar cafea, permițând fiecăruia să aleagă metoda de consum preferată.

De unde cumperi Reishi? Cumpără Reishi de la iHerb: Ghidul Tău pentru Achiziția Ciupercii Medicinale

Ce este iHerb?

iHerb este un retailer online popular pentru suplimente alimentare și de sănătate. Cu o selecție vastă de produse, inclusiv Reishi, iHerb este o destinație de top pentru cei care caută produse de calitate.

Alegerea Produsului Reishi

Când căutați „Reishi” pe iHerb, veți găsi o varietate de opțiuni. Acestea includ capsule, pulbere, tincturi și ceaiuri.

Suplimente Reishi

reishi pudra
reishi pudra

Reishi SE 188mg

  • Supliment alimentar Reishi SE 188mg, Nature’s Way, 100  capsule vegetale – aproximativ 118 Lei, folosind codul promoțional iherb: AXC0435 pentru minim 5% reducere. detalii aici

Swanson, Reishi Mushroom Extract

  • Standardized, 500 mg, 90 Capsule. Reishi Mushroom Extract (fruiting bodies) (10% polysaccharides) 500mg –
  • – aproximativ 60 Lei, folosind codul promoțional iherb: AXC0435 pentru minim 5% reducere. detalii aici

Om Mushrooms, Praf de ciupercă Reishi certificată organic, 200 g

  • – aproximativ 230 Lei, folosind codul promoțional iherb: AXC0435 pentru minim 5% reducere. detalii aici

Ce să Căutați

Înainte de a face o achiziție, verificați detaliile produsului. Uitați-vă la ingredientele enumerate, originea ciupercilor Reishi, precum și orice certificări de calitate.

Recenziile Produsului

Verificați recenziile altor clienți pentru a obține o idee despre eficacitatea produsului. Acest lucru vă poate ajuta să faceți o alegere informată.

Livrarea și Prețurile

iHerb oferă livrare în multe țări, cu taxe variabile în funcție de locație. În ceea ce privește prețurile, acestea pot varia în funcție de brand și de formă. În România, produsele iherb pot fi livrate gratuit prin Fan Curier. Pentru a beneficia de livrarea gratuită trebuie să comandați de minim 40 USD. Toate taxele sunt incluse, inclusiv TVA.

Click aici pentru a vedea produsele Reishi din magazinul online iherb

Stimularea Sistemului Imunitar

Unul dintre cele mai notabile beneficii ale ciupercii Reishi este potențialul său de a stimula sistemul imunitar. Aceasta este o caracteristică importantă, având în vedere rolul crucial pe care îl joacă sistemul imunitar în protejarea corpului de boli și infecții.

Studiile științifice au arătat că Reishi poate modula răspunsul imun. Acest lucru înseamnă că poate ajuta la îmbunătățirea funcției imunitare atunci când este necesar, dar poate și inhiba activitatea sistemului imunitar când acesta este prea activ.

Reishi conține polizaharide și triterpenoide, compuși care au fost studiați pentru efectele lor imunomodulatoare. Polizaharidele pot stimula activitatea celulelor albe din sânge, care sunt responsabile pentru detectarea și distrugerea agenților patogeni. Pe de altă parte, triterpenoidele pot ajuta la reducerea inflamației și la promovarea vindecării.

Cu toate acestea, este important de menționat că, deși există cercetări promițătoare, mai sunt necesare studii pentru a înțelege pe deplin modul în care Reishi influențează sistemul imunitar

Îmbunătățirea Calității Somnului cu ajutorul ciupercii Reishi

Ciuperca Reishi a fost folosită de-a lungul istoriei pentru proprietățile sale sedative și calmante. O caracteristică esențială este capacitatea sa de a susține calitatea somnului și de a ajuta la gestionarea tulburărilor de somn.

Efecte Sedative și Calmante

Reishi conține compuși numiți triterpenoide care pot avea efecte sedative asupra sistemului nervos. Aceste compuși pot ajuta la reducerea nervozității și la promovarea unei stări de relaxare, facilitând astfel adormirea.

Îmbunătățirea Ritmului Circadian

Un alt aspect interesant al Reishi este potențialul său de a ajuta la reglarea ritmului circadian. Acest ritm biologic esențial controlează ciclul somn-veghe și poate fi perturbat de mai mulți factori, precum stresul sau schimbările de fus orar. Consumul de Reishi poate ajuta la reînființarea unui ritm circadian normal, îmbunătățind astfel calitatea somnului.

Reducerea Insomniei

Studiile sugerează că Reishi poate ajuta la reducerea insomniei. Acesta ar putea fi datorat proprietăților sale sedative, dar și impactului său asupra echilibrului hormonal, care poate influența calitatea somnului.

Desigur, mai sunt necesare cercetări pentru a înțelege pe deplin relația dintre Reishi și somn. Așa cum se recomandă întotdeauna, este bine să se consulte un medic sau un nutriționist înainte de a începe un regim cu Reishi sau orice alt supliment alimentar.

Reishi Pret – Înțelegând Costul Ciupercii Reishi

Când vine vorba de suplimente de sănătate, „Reishi Pret” este un cuvânt cheie căutat frecvent. Reishi, o ciupercă medicinală cu proprietăți multiple, este utilizată pe scară largă pentru beneficiile sale asupra sănătății. Dar care este costul acestui supliment de sănătate?

Factorii care Influentează Prețul Reishi

Pretul Reishi poate varia semnificativ în funcție de mai mulți factori. Forma în care este vândută ciuperca, sursa și metoda de cultivare, precum și brandul, sunt câteva dintre elementele care pot afecta prețul.

Forma de Prezentare

Reishi poate fi găsită în mai multe forme, inclusiv pulbere, capsule, tincturi și ceaiuri. În general, capsulele și tincturile pot fi mai costisitoare, în timp ce pulberea și ceaiul pot fi opțiuni mai accesibile.

Sursa și Metoda de Cultivare

Calitatea ciupercii Reishi este strâns legată de modul în care este cultivată. Ciupercile cultivate organic, în condiții optime, pot avea un preț mai mare decât cele cultivate în condiții sub-optimale.

Brandul

Brandurile cu reputație bună care testează produsele pentru puritate și potență pot percepe un preț mai mare pentru Reishi.

Găsirea Celui mai Bun „Reishi Pret”

Când căutați pe google „Reishi Pret”, este important să țineți cont nu doar de cost, ci și de calitate. Deși poate fi tentant să alegeți cea mai ieftină opțiune, aceasta nu este întotdeauna cea mai bună alegere.

Cercetați brandurile și citiți recenziile altor consumatori înainte de a face o achiziție. De asemenea, asigurați-vă că produsul a fost testat de un laborator independent pentru a confirma calitatea și puritatea acestuia.

în concluzie…

Prețul pentru suplimentul Reishi este un aspect important atunci când decideți să adăugați acest supliment la regimul dvs. de sănătate. Cu toate acestea, nu uitați că cel mai bun preț nu este întotdeauna cel mai mic preț. Calitatea și sursa produsului sunt la fel de esențiale când vine vorba de beneficiile pe care le puteți obține de la consumul de Reishi.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *