Franciza de pariuri sportive si parteneriat sala de jocuri

3 min


franciza cazinouri si pariuri
3.9
(7)

În acest articol voi vorbi despre ce înseamnă o franciza de pariuri sportive și cum să intri într-un parteneriat cu o casă de pariuri online.

Deși partea landbase nu este în aria mea de expertiză, am fost destul de atent la ce se întâmplă în piață ca să vă pot da câteva sugestii pertinente. Pentru ca acest articol să fie unul cuprinzător și să conțină informații pertinente și utile, i-am cerut părerea și unuia din cei mai buni experți în domeniul parteneriatelor și francizelor din România, Răzvan Manea de la Power Bet.

Ce mai înseamnă o franciza de pariuri sportive și un parteneriat pentru o sală de jocuri de noroc în 2021?

Dacă te-ai gândit să-ți deschizi o franciză de pariuri sau o sală de jocuri de noroc în anul pandemic 2021, atunci trebuie să ai o sumă rezonabilă de bani pentru a putea acoperi eventualele pierderi suferite în urma unui eventual lockdown, din cauza coronavirusului.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi un partener francizor?

În primul rând trebuie să te uiți după vechimea firmei, numărul de francize acordate și acoperirea operațională a companiei. Un lucru important după care trebuie să te mai uiți este să vezi dacă respectivul francizor a deschis mai multe francize decât a închis în anul sau anii anteriori.

O companie în plină expansiune va putea aloca un buget mai mare departamentului de marketing și dezvoltare, prin urmare franciza pe care o vei deține va fi mai expusă potențialilor clienți si va avea o valoare mai mare pe piață.

Înainte de a deschide o afacere, este obligatoriu să faci un research de piață. Vorbesc aici de orașe, pentru că dacă vei deschide o franciza la sat, nu mai contează research-urile, însă cel mai probabil va trebui să fii localizat în centrul comercial al satului, lângă magazinul satului sau lângă cârciuma satului / a comunei. Omul vine să bea o bere, să dea o gheară la păcănele sau să pună un bilet la pariuri sportive.

Ce presupune o franciză de pariuri sportive?

Franciza de pariuri sportive presupune un parteneriat între două entități juridice. Tu, ca partener, vei deschide afacerea sub marca înregistrată a francizorului, vei avea acces la know-howul acestuia, la softul de pariuri, aparatele slot.

Tot ce trebuie să faci este să pui la dispoziție un spațiu comercial care să aibă minim 20 de metri pătrați și să deții o anumită sumă de bani pe care o vei folosi pentru achitarea utilităților, a eventualei chirii a spațiului, pentru contabilitate și cheltuielile cu impozitul pentru salarii.

Cele mai bune francize de pariuri sportive

Mai jos am să listez cele mai bune francize de pariuri din România. Lista este în curs de actualizare, urmând a fi completată imediat ce vom primi informații de la partenerii nostri.

Powerbet

Powerbet este una din casele de pariuri din România care în ultimii ani a înregistrat o ascensiune importantă la nivel național. În doar 2 ani de la înființare, Powerbet a ajuns la peste 800 de puncte de lucru în toată țara, majoritatea locațiilor fiind sub formă de franciză.

Spre deosebire de ceilalți francizori, Powerbet oferă condiții extrem de avantajoase, nefiind cerute garanții sau taxă de franciză.

  • Taxă de franciză 0 zero
  • Nu se cer garanții
  • beneficiezi de know-how-ul și strategia de marketing a francizorului, soft pariuri, imprimanta pentru tipărirea biletelor de pariuri, etc.
  • Acoperire națională

Contact parteneriate și francize Powerbet : Răzvan Manea 0761.271.431


Merită să deschid o franciză de pariuri sportive?

Depinde foarte mult de zona unde vrei să deschizi agenția de pariuri și de vadul comercial. Trebuie să iei în considerare că un parior nu se va merge prea departe doar pentru a pune un bilet la pariuri sau să dea o gheară la păcănele.

În cazul satelor sau al localităților foarte mici, dacă există concurență pe acest segment, atunci cel mai probabil va prima ca locația să fie populară, să ai un angajat cunoscut în rândul comunității, de preferat o prezență feminină plăcută. Este important ca francizorul de pariuri să ofere și pariuri pe loterie. O să rămâi plăcut surprins să vezi câtă lume joacă la loterie. Pariurile pe loterie sunt un accesoriu obligatoriu care nu trebuie să lipsească din oferta francizorului.

În cazul în care reprezentați o casă de pariuri care oferă francize și doriți listarea companiei dvs. pe această pagină, ne puteți contacta completând formularul de contact.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3.9 / 5. Vote count: 7

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *