Cea mai buna pasta de dinti pentru albire

3 min


dinti albi
1
(1)

Mai devreme sau mai târziu, vei avea nevoie de o pastă de dinți pentru albire. Ca recomandare, înainte de a folosi o pastă de dinți pentru albirea dinților, este bine să mergeți să faceți un control la medicul stomatolog.

Înainte de a folosi o astfel de pastă de dinți, trebuie să aveți în vedere și cauzele pentru care dinții voștri nu mai sunt atât de albi. Sursa unor dinți mai închiși la culoare pot fi cafeaua, ceaiul, sucurile sau vinul roșu.

Mai sus v-am recomandat să mergeți la un medic stomatolog. Asta deoarece anumite pete ale dinților nu pot fi înlăturate cu o pastă de dinți pentru albire. Dacă dentina are o culoare mai închisă, smalțul care este translucid va permite vizualizarea acesteia, drept urmare, dinții voștri vor arăta mai galbeni. Pe scurt, cu cât dentina are o culoare mai închisă, cu atât dinții voștri vor fi mai galbeni.

Dinții sunt alcătuiți din țesuturi dure care protejează pulpa dentară. Primul strat al dintelui este smalțul, urmat de cementul dentar (acesta acoperă rădăcinile dentare), urmat de dentină. Aceasta din urmă, alcătuiește cea mai mare parte a dintelui.

Deoarece dentina are o culoare gălbuie, odată cu înaintarea în vârstă, dentina devine din ce în ce mai expusă din cauza deteriorării smalțului.

Chiar dacă principala cauză a îngălbenirii dinților este dentina, asta nu înseamnă că smalțul nu oate fi afectat de cafea, vin roșu sau alte băuturi care afectează în mod direct culoarea dinților.

Recomand să folosiți o pastă de dinți pentru albire doar ca utilizare temporară. Mai jos am să vă prezint câteva pentru albirea dinților și un top cu cele mai bune paste de dinți pentru albire, top bazat pe recenziile utilizatorilor magazinului online iherb.

Cele mai bune paste de dinti pentru albire

Pasta de dinți pentru albire Jason Powersmile

Este una din cele mai vândute paste de dinți pentru albire din iHerb. Are peste 16.500 de recenzii, cu o medie de 4,5 stele. Este produsul numărul 1 în secțiunile Oral Care, Whitening, Fluroride Free, Tooth Paste. O găsiți în două variante, la 85 de grame (3 oz) și 170 de grame (6 oz).

Prețul este de aproximativ 10 Lei pentru varianta de 85 de grame și 16 lei pentru cea de 170 de grame. Din acest preț mai primiți o reducere de 5% prin codul nostru de recomandare sau alte reduceri în funcție de promoțiile de pe site. Detalii aici

XyliWhite de la Food Now

Produsele Now nu mai au nevoie de nici o prezentare. Sunt fan al acestei companii, în special pentru uleiurile de masaj organice. Această pasta de dinti are peste 24000 de recenzii, cu o medie de 4,4 stele acordate de cei care au cumpărat acest produs.

Prețul este de aproximativ 17 Lei pentru tubul de 181 de grame. Conține 25% Xylitol. Nu conține fluor. Detalii aici

Pastă de dinți neagră. TheraBreath, Charcoal Whitening + Fresh Breath Toothpaste, Midnight Mint, 3.5 oz (100 g)

pasta-dinti-therabreath

Conform recenziilor, efectele albirii dinților se văd la aproximativ o săptămână de la prima utilizare. Conține cărbune, deci este o pastă de dinți neagră, care albește dinții. Eu folosesc în acest moment o pastă de dinți cu cărbune activ și probiotice. La următoarea comandă iherb voi comanda și eu aceast produs deoarece vreau să o testez personal. În cazul în care ați folosit-o în trecut, nu ezitați să ne scrieți.

Pastă de dinți whitening profesională de la Supersmile

Este o pastă de dinți mai scumpă, ajunge undeva la 95 de Lei, însă conform recenziilor, aceasta nu creează senzitivitate dinților așa cum o fac alte produse de albire a dinților. Această pastă de dinti a fost creată de celebrul estetician dentar, doctor Irwin Smigel. Detalii si informații pe acest link

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *