Cod reducere Bolt Cod N5W4X si ai 20 Lei gratis FEBRUARIE2023

4 min


cod reducere bolt
3
(10)

Ai cod reducere Bolt ⭐cod: N5W4X și primești ❤️ 20 de lei gratuit.  Trebuie doar să descarci aplicația Bolt și folosește codul pentru prima dată. Pentru a putea beneficia de ofertă, trebuie să urmați pașii de mai jos.

  1. Descărcați aici aplicația Bolt
  2. Introduceți codul bolt: N5W4X

Actualizat! Februarie 2023. ⭐ Coduri promotionale BOLT de reducere verificate, care functionează

  • codul de reducere nu este valabil în luna Martie 2023! În acest moment, BOLT nu oferă reduceri clienților noi pe baza codului de recomandare!

La prima cursă cu Bolt veți primi o reducere în valoare de 20 Lei. De exemplu, dacă cursa costă 20 de Lei, veți plăti doar 5 Lei!

Cod Bolt 20 Lei Gratis: N5W4X

Promoții și reduceri Bolt

Este bine de știut că cei de la Bolt oferă promoții clienților în mod regulat. Astfel, odată ce veți începe să folosiți serviciile firmei de ridesharing, veți putea obține reduceri suplimentare pentru cursele efectuate pe această platformă.

Chiar dacă nu folosesc aplicația destul de des, am primit foarte multe oferte de la ei. La momentul scrierii acestui articol aveam o reducere de 2 Lei. La momentul scrierii acestui paragrad, pe 10 Mai 2021, aveam o ofertă cu 50% gratis – până la valoarea maximă de 9,5 lei. Există și reduceri de 8 Lei, 10% sau chiar 50%.

reducere bolt
Cod reducere promo Bolt

Este important de știut! Dacă dețineți deja un cont, nu mai puteți deschide un alt cont și nu puteți beneficia de oferta cu 20 lei Gratis. Puteți însă verifica oricând contul și să vedeți ce reduceri aveți.

Un alt exemplu, în această perioadă am primit o reducere de 50% până la valoarea maximă de 9,5 lei pentru următoarele 5 curse.

 

Când folosiți codul de recomandare, verificați prețul final. Vă recomand să păstrați voucher-ele pentru curse mai lungi, care costă peste 20 Lei. Dacă folosiți vouche-url pe o cursă de 10 lei, vă recomand să chemați un Bolt Confort. Costul va fi cu 2 lei mai mult, însă puteți avea norocul să mergeți cu o mașină premium.

De exemplu în cursa de mai jos, costul cursei este de 16,5 Lei, preț final: 1,5 Lei.

Și nu uitați, puteți primi reducerea doar dacă folosiți la înregistrare cod reducere Bolt: N5W4X

Ponturi pentru a avea un rating bun!

În caz că nu vreți să lăsați tips șoferului, vă recomand să plătiți cu cardul și să așteptați în mașină până va închide cursa și va acorda ratingul. La fel și în cazul curselor cash. Un rating mic ca client, poate conduce la timpi de așteptare mai mari. De exemplu eu, în calitate de șofer Bolt, nu accept niciodată clienți cu rating mai mic de 4.50, deoarece de fiecare dată când am acceptat, am regretat.

Majoritatea șoferilor Bolt nu înțeleg că prețul final nu este cel pe care aceștia îl încasează. Aceștia încasează prețul întreg de 16,5 Lei minus 20% comisionul Bolt. În general șoferii se uită urât la cei care au promoții de genul acesta, de multe ori chiar pe bună dreptate.

Aplicația Bolt poate fi instalată din Google Play (pentru telefoanele Android) sau App Store (pentru IOS).

Vrei să devii șofer Bolt?

În cazul în care vrei să devii șofer Bolt și să câștigi ceva bănuți extra în timpul tău liber, citește acest articol despre cum te angajezi și cum să devii șofer Bolt.

Ce este Bolt Confort

Opțiunea Bolt Confort (atenți, deși în aplicație este scris comfort, cu m, corect gramatical este cu n 🙂 am scris pentru că am primit un mesaj pe acest subiect ) este pentru riderii care doresc să călătorească cu o mașină premium. Vor să aibă mai mult confort. Opțiunea este folosită de riderii care merg câte 3 sau chiar 4 în mașină, au bagaje sau pur și simplu vor mașini mai spațioase.

Am testat personal această opțiune și pot spune că am fost dezamăgit de câteva mașini care erau trecute la confort. Timpul de așteptare pentru o mașină confort este câteodată puțin mai mare.

Folosind confort, am avut parte de mașini electrice, am mers cu Skoda Superb sau Ford Mondeo. Sunt și foarte multe Dacii. Depinde de norocul pe care îl ai atunci când dai comanda.

Cont client blocat – Account Suspended

Trebuie să știți că dacă anulați o comandă de 3 ori consecutiv, nu veți mai putea folosi serviciile Bolt cîteva ore. Mi s-a întâmplat deoarece nu am vrut să merg cu o anumită mașină / șofer și am anulat.

Spre deosebire de Uber, care are un alt sistem de selecție al mașinilor, Bolt îți va oferi aproape tot timpul mașina care se află cel mai aproape de voi.

De aceea, dacă vrei să mergi cu o anumită mașină, îți recomand să aștepți câteva minute până dai o nouă comandă. Dacă primești de 3 ori același șofer, nu anula cursa, deoarece ți se va bloca contul automat.

Pret cursă

Cum bine știi, prețul câteodată poate fi mai mare decât te aștepți, în special în orele de vârf, dimineața între 7.30 și 9.30 și după amiaza, după ora 16.00. Prețul standard este 2,10 Lei pe km la cursele Bolt, 0,40 Lei pe minut și 0,84 Lei timpul de așteptare, cu preț de pornire de 2,10 Lei. Cost minim pe cursă 16 Lei

La Bolt confort, prețul este de 2.31 pe km, cu 0,44 Lei pe minut și timp de așteptare 0,93 Lei pe minut. Cost minim pe cursă, 18 Lei.

 

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3 / 5. Vote count: 10

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
12
hate
confused confused
22
confused
fail fail
14
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
23
love
lol lol
12
lol
omg omg
6
omg
win win
10
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *