Coduri reducere Bolt Cod N5W4X si ai 20 Lei gratis IULIE 2024

11 min


cod reducere bolt
3.3
(16)

Ai cod reducere Bolt ⭐cod: N5W4X și primești ❤️ 20 de lei gratuit ca reducere.  Trebuie doar să descarci aplicația Bolt și folosește codul pentru prima dată. Pentru a putea beneficia de ofertă, trebuie să urmați pașii de mai jos.

 1. Descărcați aici aplicația Bolt
 2. Introduceți codul bolt: N5W4X

Actualizat! IULIE 2024. ⭐ Coduri promotionale BOLT de reducere verificate, care functionează

 • codul de reducere este valabil doar în luna IULIE 2024

Utilizarea unui cod de reducere Bolt poate fi un mod excelent de a economisi bani pe călătoriile tale. Dacă ești un nou utilizator, căutarea unui cod de reducere Bolt ar putea să-ți ofere o reducere substanțială la prima călătorie. Bolt, cunoscut pentru serviciile sale eficiente, oferă adesea coduri de reducere pentru a atrage noi clienți sau pentru a răsplăti fidelitatea celor existenți.

În luna IULIE 2024, BOLT oferă noilor clienți un bonus de reducere de 20 de Lei din cursa efectuată

Cod Bolt 20 Lei Gratis: N5W4X

Promoții și reduceri Bolt

Este bine de știut că cei de la Bolt oferă promoții clienților în mod regulat. Astfel, odată ce veți începe să folosiți serviciile firmei de ridesharing, veți putea obține reduceri suplimentare pentru cursele efectuate pe această platformă.

Chiar dacă nu folosesc aplicația destul de des, am primit foarte multe oferte de la ei. La momentul scrierii acestui articol aveam o reducere de 2 Lei. La momentul scrierii acestui paragrad, pe 10 Mai 2021, aveam o ofertă cu 50% gratis – până la valoarea maximă de 9,5 lei. Există și reduceri de 8 Lei, 10% sau chiar 50%.

reducere bolt
Coduri reducere promo Bolt

Un cod reducere Bolt este o unealtă valoroasă pentru economisirea banilor atunci când folosești serviciile de transport ale companiei. Acesta poate oferi reduceri pe cursele selectate, făcând călătoriile mai accesibile. Pentru a beneficia de un cod reducere Bolt prima cursa, trebuie să introduci codul în aplicația Bolt înainte de a efectua o cursă.

Este important de știut! Dacă dețineți deja un cont, nu mai puteți deschide un alt cont și nu puteți beneficia de oferta cu 20 lei Gratis. Puteți însă verifica oricând contul și să vedeți ce reduceri aveți.

Un alt exemplu, în această perioadă am primit o reducere de 50% până la valoarea maximă de 9,5 lei pentru următoarele 5 curse.

 

Când folosiți codul de recomandare, verificați prețul final. Vă recomand să păstrați voucher-ele pentru curse mai lungi, care costă peste 20 Lei. Dacă folosiți vouche-url pe o cursă de 10 lei, vă recomand să chemați un Bolt Confort. Costul va fi cu 2 lei mai mult, însă puteți avea norocul să mergeți cu o mașină premium.

De exemplu în cursa de mai jos, costul cursei este de 16,5 Lei, preț final: 1,5 Lei.

Și nu uitați, puteți primi reducerea doar dacă folosiți la înregistrare Voucher Bolt Gratis 20 Lei: N5W4X

Ponturi pentru a avea un rating bun!

În caz că nu vreți să lăsați tips șoferului, vă recomand să plătiți cu cardul și să așteptați în mașină până va închide cursa și va acorda ratingul. La fel și în cazul curselor cash. Un rating mic ca client, poate conduce la timpi de așteptare mai mari. De exemplu eu, în calitate de șofer Bolt, nu accept niciodată clienți cu rating mai mic de 4.50, deoarece de fiecare dată când am acceptat, am regretat.

Majoritatea șoferilor Bolt nu înțeleg că prețul final nu este cel pe care aceștia îl încasează. Aceștia încasează prețul întreg de 16,5 Lei minus 25% comisionul Bolt. În general șoferii se uită urât la cei care au promoții de genul acesta, de multe ori chiar pe bună dreptate.

Aplicația Bolt poate fi instalată din Google Play (pentru telefoanele Android) sau App Store (pentru IOS).

Vrei să devii șofer Bolt?

În cazul în care vrei să devii șofer Bolt și să câștigi ceva bănuți extra în timpul tău liber, citește acest articol despre cum te angajezi și cum să devii șofer Bolt.

Ce este Bolt Confort

Opțiunea Bolt Confort (atenți, deși în aplicație este scris comfort, cu m, corect gramatical este cu n 🙂 am scris pentru că am primit un mesaj pe acest subiect ) este pentru riderii care doresc să călătorească cu o mașină premium. Vor să aibă mai mult confort. Opțiunea este folosită de riderii care merg câte 3 sau chiar 4 în mașină, au bagaje sau pur și simplu vor mașini mai spațioase.

Am testat personal această opțiune și pot spune că am fost dezamăgit de câteva mașini care erau trecute la confort. Timpul de așteptare pentru o mașină confort este câteodată puțin mai mare.

Folosind confort, am avut parte de mașini electrice, am mers cu Skoda Superb sau Ford Mondeo. Sunt și foarte multe Dacii. Depinde de norocul pe care îl ai atunci când dai comanda.

Cont client blocat – Account Suspended

Trebuie să știți că dacă anulați o comandă de 3 ori consecutiv, nu veți mai putea folosi serviciile Bolt cîteva ore. Mi s-a întâmplat deoarece nu am vrut să merg cu o anumită mașină / șofer și am anulat.

Spre deosebire de Uber, care are un alt sistem de selecție al mașinilor, Bolt îți va oferi aproape tot timpul mașina care se află cel mai aproape de voi.

De aceea, dacă vrei să mergi cu o anumită mașină, îți recomand să aștepți câteva minute până dai o nouă comandă. Dacă primești de 3 ori același șofer, nu anula cursa, deoarece ți se va bloca contul automat.

Pret cursă

Cum bine știi, prețul câteodată poate fi mai mare decât te aștepți, în special în orele de vârf, dimineața între 7.30 și 9.30 și după amiaza, după ora 16.00. Prețul standard este 2,10 Lei pe km la cursele Bolt, 0,40 Lei pe minut și 0,84 Lei timpul de așteptare, cu preț de pornire de 2,10 Lei. Cost minim pe cursă 16 Lei

La Bolt confort, prețul este de 2.31 pe km, cu 0,44 Lei pe minut și timp de așteptare 0,93 Lei pe minut. Cost minim pe cursă, 18 Lei.

Despre Bolt

Bolt: Inovație și Creștere în România

Bolt, o platformă de mobilitate cunoscută, a avut o creștere impresionantă în România, marcând al doilea an consecutiv de creștere exponențială, un record la nivel european. În 2021, Bolt a extins serviciile sale de ride-hailing în 16 orașe noi, inclusiv Ploiești și Galați, și a lansat Bolt Food în Constanța, Timișoara și Iași. De asemenea, a introdus servicii de micromobilitate (trotinete electrice) în orașe precum Galați și Sibiu.

Bolt Business: Soluții Eficiente pentru Companii

Un aspect remarcabil al activității Bolt în România este Bolt Business, care a înregistrat o creștere de cinci ori din ianuarie până în noiembrie. Peste 3000 de companii utilizează acest serviciu, având clienți din diverse domenii precum retail, mass-media, banking și tech. Bolt Business oferă o soluție eficientă pentru călătoriile de afaceri, permițând companiilor să gestioneze călătoriile angajaților printr-un singur hub digital.

Economisirea cu reducerile Bolt

Este esențial să verificăm dacă există un cod reducere Bolt pentru aceste tipuri de servicii, oferind oportunități de economisire suplimentară pentru companii și angajații lor. Utilizarea unui cod reducere Bolt poate oferi avantaje suplimentare, cum ar fi reduceri pe călătorii sau beneficii speciale pentru angajați.

Bolt Market și Bolt Food: Extinderea Serviciilor

Bolt a lansat și Bolt Market, un nou serviciu de vânzare și livrare rapidă a produselor de larg consum. În plus, Bolt Food, care gestionează livrările a sute de restaurante din mai multe orașe, a devenit un serviciu foarte solicitat și necesar, mai ales în contextul schimbărilor de comportament generate de situația curentă.

Concluzie: Bolt și Viitorul Mobilității Urbane

În ansamblu, Bolt își continuă expansiunea în România, oferind soluții inovative și eficiente atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru afaceri, contribuind astfel la modelarea unui mediu urban mai sustenabil și accesibil. Utilizarea unui cod reducere Bolt poate accentua aceste avantaje, oferind utilizatorilor oportunități suplimentare de economisire și acces la servicii de calitate.

Cod Reducere Bolt

Dacă cauți un cod reducere Bolt 15 lei, trebuie să știi că această promoție nu mai este valabilă. Și chiar mai bine, deoarece acum ai coduri de reducere bolt de 20 de lei, folosind codul: N5W4X 

Este important să fii atent la ofertele speciale și să introduci codul de reducere Bolt în aplicație înainte de a comanda o cursă. În plus, urmărirea paginilor de social media ale Bolt poate fi o modalitate bună de a prinde cele mai recente coduri de reducere Bolt și promoții.

Cum Să Găsești și Să Utilizezi un Cod Bolt Reducere

Găsirea Codului de Reducere: Primul pas pentru a beneficia de avantajele unui cod de reducere Bolt este să-l găsești. Urmărește rețelele de socializare ale Bolt, abonează-te la newsletter-ul lor sau verifică aplicația pentru a prinde cele mai recente coduri de reducere Bolt. Poți găsi coduri Bolt folosind google. Astfel, vei găsi în căutări site-uri care afișează aceste coduri

Bolt Cod Reducere | Sfaturi Pentru Maximizarea Codului

Verifică Termenii și Condițiile: Asigură-te că înțelegi termenii și condițiile asociate cu fiecare cod de reducere Bolt pentru a te asigura că îl poți folosi eficient.

Combinații cu Alte Oferte: Uneori, poți combina un cod de reducere Bolt cu alte promoții sau oferte pentru o economie și mai mare.

Partajarea cu Prieteni și Familie: Dacă ai un cod reducere Bolt pe care nu îl folosești, împărtășește-l cu prietenii sau familia pentru a le oferi și lor ocazia de a economisi.

 

În ultimii ani, aplicațiile de ridesharing au câștigat tot mai mult teren în rândul utilizatorilor de transport urban, datorită flexibilității și comodității pe care le oferă. Bolt, o companie estoniană fondată în 2013 de Markus Villig, s-a impus pe piața globală ca o alternativă competitivă la giganții deja existenți, precum Uber și Lyft. Prin intermediul inovațiilor tehnologice și al preocupării pentru sustenabilitate, Bolt continuă să atragă atenția utilizatorilor și să crească în popularitate.

Inovație și tehnologie

Bolt se remarcă prin investiția constantă în inovație și tehnologie, oferind o experiență de utilizare ușor de accesat și intuitivă. Aplicația, disponibilă pe platformele Android și iOS, permite utilizatorilor să comande rapid o cursă, să verifice prețul estimativ și durata călătoriei în timp real. În plus, aplicația include opțiunea de a-și evalua șoferul și de a oferi feedback pentru îmbunătățirea serviciilor.

Sustenabilitate și opțiuni eco-friendly

Bolt se distinge de concurență prin preocuparea pentru mediul înconjurător și prin promovarea unor soluții de mobilitate sustenabile. Bolt Green, o opțiune de transport cu vehicule electrice și hibride, este disponibilă în anumite orașe, facilitând reducerea emisiilor de carbon și a poluării urbane. De asemenea, compania colaborează cu parteneri locali pentru a-și compensa emisiile de CO2 și a contribui la protejarea mediului.

Siguranță și transparență

Siguranța pasagerilor și a șoferilor este o prioritate pentru Bolt. Aplicația include funcționalități care permit monitorizarea curselor în timp real, partajarea locației cu persoane de încredere și contactarea serviciilor de urgență în caz de nevoie. Totodată, Bolt se angajează în a oferi transparență în privința tarifelor și a taxelor percepute, eliminând astfel surprizele neplăcute pentru utilizatori.

Extinderea globală și adaptarea la nevoile locale

Prezentă în peste 40 de țări și 200 de orașe, Bolt continuă să se extindă pe piețele globale, adaptându-și serviciile la nevoile și particularitățile locale. Compania oferă opțiuni variate de transport, precum Bolt Go, Bolt Comfort și Bolt XL, pentru a satisface preferințele diferite ale utilizatorilor.

Concluzii și păreri Bolt

Bolt reprezintă o alternativă atractivă în lumea ridesharing-ului, oferind soluții inovatoare șisustenabile pentru transportul urban. Prin investiții constante în tehnologie și adaptarea serviciilor la nevoile și cerințele pieței, compania estoniană demonstrează angajamentul său în a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Viitorul Bolt

În viitor, Bolt plănuiește să continue să se extindă și să se adapteze la cerințele pieței, prin implementarea de noi funcționalități și servicii, precum livrarea de mâncare și parteneriate cu companii locale. De asemenea, compania urmărește să își consolideze poziția de lider în sustenabilitate prin investiții în infrastructura de vehicule electrice și prin promovarea unei mobilități urbane responsabile.

Comunitatea Bolt

Un alt aspect important în strategia Bolt este implicarea activă în comunitățile locale și susținerea acestora. Bolt își încurajează șoferii să devină ambasadori ai mărcii și să participe la inițiative comunitare. În același timp, compania promovează parteneriate cu organizații neguvernamentale și autorități locale pentru a susține proiecte de îmbunătățire a calității vieții în orașe.

Avantajele utilizării Bolt

Alegerea Bolt ca soluție de ridesharing oferă multiple avantaje utilizatorilor, printre care:

 1. Accesul facil și rapid la transport, cu o aplicație user-friendly și intuitivă.
 2. Opțiuni eco-friendly și preocuparea pentru sustenabilitate.
 3. Siguranță și transparență în servicii, cu monitorizare în timp real și feedback constant.
 4. Adaptarea la nevoile și particularitățile locale, oferind o gamă variată de servicii.
 5. Susținerea comunităților locale și implicarea în proiecte de dezvoltare urbană responsabilă.

În concluzie, Bolt reușește să se diferențieze de competitorii săi în industria ridesharing-ului prin inovație, sustenabilitate și adaptabilitate. Prin abordarea sa proactivă și investițiile în tehnologie și infrastructură, Bolt se profilează ca o soluție modernă și responsabilă pentru transportul urban în era digitală

Dezavantajele Utilizării Bolt

Deși Bolt oferă multe avantaje, există și unele dezavantaje legate de utilizarea acestui serviciu de ridesharing:

 1. Dependență de Disponibilitatea Șoferilor: Fiind o platformă bazată pe disponibilitatea șoferilor independenți, pot exista momente când nu sunt suficienți șoferi disponibili, în special în orele de vârf sau în anumite zone mai puțin populate.

 2. Variabilitatea Costurilor: Tarifele pot varia semnificativ în funcție de cerere și ofertă, ora din zi, sau condiții meteorologice, ceea ce poate duce la costuri neașteptat de mari pentru utilizatori în anumite circumstanțe.

 3. Impact asupra Traficului Urban: În ciuda opțiunilor eco-friendly, creșterea numărului de mașini Bolt pe străzi poate contribui la aglomerația urbană, mai ales în orașele mari unde traficul este deja o problemă.

 4. Probleme de Siguranță și Securitate: Deși Bolt pune un accent mare pe siguranță, există întotdeauna riscuri asociate cu călătoriile în mașini conduse de șoferi necunoscuți, și cazuri izolate de incidente de securitate au fost raportate.

 5. Inegalitate în Acces: Utilizatorii fără acces la tehnologie mobilă sau cei care nu sunt confortabili cu aplicațiile digitale pot găsi dificil să utilizeze serviciile Bolt.

 6. Concurența cu Transportul Public: În unele cazuri, Bolt poate descuraja utilizarea transportului public, care este adesea mai sustenabil și mai accesibil pentru comunitate în ansamblu.

Ce înseamnă un cod de reducere Bolt?

Un cod de reducere Bolt este o promoție oferită de compania Bolt, care permite utilizatorilor să beneficieze de reduceri la serviciile lor de transport. Aceste coduri pot fi aplicate în timpul procesului de comandă a unei curse pentru a obține o reducere pe costul total al călătoriei.

Ghidul Complet pentru Utilizarea Codului Bolt

Codul Bolt este un instrument valoros pentru utilizatorii platformei de ridesharing și livrare, oferind o modalitate de a economisi pe călătorii sau comenzi. Acest ghid îți va arăta cum să maximizezi beneficiile unui Cod Bolt, indiferent dacă ești nou în utilizarea serviciului sau un client fidel.

Ce Este un Cod Bolt?

Un Cod Bolt este o secvență de caractere utilizată în aplicația Bolt pentru a activa reduceri sau oferte speciale. Aceste coduri pot fi aplicate atât pentru serviciile de transport, cât și pentru comenzi prin Bolt Food.

Cum Să Găsești și Să Aplici un Cod Bolt

 1. Găsirea Codurilor: Codurile pot fi găsite prin diverse metode, inclusiv prin campanii de marketing, parteneriate, sau direct în aplicația Bolt.
 2. Aplicarea Codului: Pentru a utiliza un Cod Bolt, trebuie să accesezi secțiunea specifică din aplicația ta Bolt și să introduci codul înainte de a finaliza comanda sau cursa.

F.A.Q. Bolt

Cum se folosesc codurile de reducere de la Bolt?

Pentru a utiliza coduri de reducere Bolt, trebuie să introduci codul în câmpul corespunzător în aplicația Bolt înainte de a finaliza comanda unei curse. Reducerea se va aplica automat la costul călătoriei.

Cât pot economisi la Bolt?

Economia realizată prin utilizarea unui cod de reducere Bolt variază în funcție de valoarea codului și de condițiile sale de utilizare. Reducerile pot varia de la procente mici până la călătorii gratuite sau reduceri substanțiale pe curse.

Bolt oferă în acest moment voucher de reducere?

Pentru a afla dacă Bolt oferă în acest moment voucher de reducere, este recomandat să verifici aplicația Bolt, site-ul lor oficial sau să urmărești comunicațiile lor pe rețelele sociale. Bolt adesea oferă promoții și coduri de reducere, în special pentru utilizatorii noi sau în cadrul campaniilor speciale.

Cum pot găsi coduri de reducere Bolt?

Verifică aplicația Bolt, site-ul lor oficial sau urmărește Bolt pe rețelele sociale pentru a găsi coduri de reducere actuale.

Bolt oferă reduceri pentru utilizatorii noi?

Bolt oferă adesea reduceri sau promoții speciale pentru utilizatorii noi.

Întrebări Frecvente Despre Codul Bolt

 • Pot folosi mai multe coduri pentru o singură comandă/călătorie? De obicei, Bolt permite aplicarea unui singur cod per comandă sau călătorie.
 • Ce se întâmplă dacă codul nu funcționează? Verifică dacă codul a fost introdus corect și dacă încă este valid. Dacă problema persistă, contactează serviciul de asistență Bolt.

Utilizarea unui Cod Bolt este o metodă excelentă de a îmbunătăți experiența ta cu Bolt, oferindu-ți acces la reduceri și beneficii speciale. Prin urmărirea sfaturilor și informațiilor din acest ghid, vei putea să te bucuri de avantajele oferite de Codul Bolt la maxim.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 16

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *