Cod reducere N5W4X Bolt și ai 20 Lei gratis la prima cursa

3 min


trafic-masini-bolt
3.5
(8)

Bolt oferă 20 Lei gratis tuturor clienților care descarcă aplicația Bolt și folosesc pentru prima dată serviciile acestei firme de ride sharing. Pentru a putea beneficia de ofertă, trebuie să urmați pașii de mai jos.

  1. Descărcați aici aplicația Bolt
  2. Introduceți codul bolt: N5W4X

Actualizat! Februarie 2023. ⭐ Coduri promotionale BOLT de reducere verificate, care functionează

  • cod Bolt 20 lei – N5W4X
  • cod Bolt 20 lei – CORNELIABNT

La prima cursă cu Bolt veți primi o reducere în valoare de 20 Lei. De exemplu, dacă cursa costă 20 de Lei, veți plăti doar 5 Lei!

Cod Bolt 20 Lei Gratis: N5W4X

Promoții și reduceri Bolt

Este bine de știut că cei de la Bolt oferă promoții clienților în mod regulat. Astfel, odată ce veți începe să folosiți serviciile firmei de ridesharing, veți putea obține reduceri suplimentare pentru cursele efectuate pe această platformă.

Chiar dacă nu folosesc aplicația destul de des, am primit foarte multe oferte de la ei. La momentul scrierii acestui articol aveam o reducere de 2 Lei, iar la momentul actualizării acestui articol, pe 10 Mai 2021, aveam o ofertă cu 50% gratis – până la valoarea maximă de 9,5 lei. Există și reduceri de 8 Lei, 10% sau chiar 50%.

reducere bolt
reducere promo Bolt

Este important de știut! Dacă dețineți deja un cont, nu mai puteți deschide un alt cont și nu puteți beneficia de oferta cu 20 lei Gratis. Puteți însă verifica oricând contul și să vedeți ce reduceri aveți.

Un alt exemplu, în această perioadă am primit o reducere de 50% până la valoarea maximă de 9,5 lei pentru următoarele 5 curse.

 

Când folosiți codul de recomandare, verificați prețul final. Vă recomand să păstrați voucher-ele pentru curse mai lungi, care costă peste 20 Lei. Dacă folosiți vouche-url pe o cursă de 10 lei, vă recomand să chemați un Bolt Confort. Costul va fi cu 2 lei mai mult, însă puteți avea norocul să mergeți cu o mașină premium.

De exemplu în cursa de mai jos, costul cursei este de 16,5 Lei, preț final: 1,5 Lei.

Ponturi pentru a avea un rating bun!

În caz că nu vreți să lăsați tips șoferului, vă recomand să plătiți cu cardul și să așteptați în mașină până va închide cursa și va acorda ratingul. La fel și în cazul curselor cash. Un rating mic ca client, poate conduce la timpi de așteptare mai mari. De exemplu eu, în calitate de șofer Bolt, nu accept niciodată clienți cu rating mai mic de 4.50, deoarece de fiecare dată când am acceptat, am regretat.

Majoritatea șoferilor Bolt nu înțeleg că prețul final nu este cel pe care aceștia îl încasează, ei încasând prețul întreg de 16,5 Lei minus 20% comisionul Bolt. În general șoferii se uită urât la cei care au promoții de genul acesta, de multe ori chiar pe bună dreptate.

Aplicația Bolt poate fi instalată din Google Play (pentru telefoanele Android) sau App Store (pentru IOS).

Ce este Bolt Confort

Opțiunea Bolt Confort este pentru riderii care doresc să călătorească cu o mașină premium sau să aibă mai mult confort. Am testat personal această opțiune și pot spune că am fost dezamăgit de câteva mașini care erau trecute la confort. Timpul de așteptare pentru o mașină confort este câteodată puțin mai mare.

Folosind confort, am avut parte de mașini electrice, am mers cu Skoda Superb sau Ford Mondeo. Depinde de norocul pe care îl ai atunci când dai comanda.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 8

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
8
hate
confused confused
19
confused
fail fail
9
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
21
love
lol lol
12
lol
omg omg
6
omg
win win
9
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *