Timp de asteptare pentru opriri platit la Bolt

2 min


ride sharing car
4
(4)

Acum câteva luni, Bolt a introdus timpul de așteptare plătit pentru cursele cu mai multe opriri. Știu că am folosit de câteva ori această opțiune după care a dispărut. M-am gândit că era în teste, iar după ce dispăruse din aplicație, am fost chiar frustrat.

Nu este cea mai ok variantă, deoarece un șofer bolt pierde mai mulți bani atunci când este nevoit să aștepte un client care are o oprire anunțată.

Deși opțiunea cu timpul de așteptare plătit este o variantă bună și mai reduce din pierderile șoferilor, nu rezolvă decât parțial cea mai stringentă problemă: cea a opririlor neanunțate, cea în care clienții doresc să oprească neanunțați să cumpere țigări, bere, să oprească la Mc Donalds sau chiar mai rău (mi s-a întâmplat personal), să-și dorească să oprească să cumpere cinci șaorma și să-l mai și împrumut cu 10 lei până la destinație.

Într-o lume ideală, Bolt ar trebui să introducă un buton pentru clienți, un buton pe care să scrie, oprire neanunțată și care să fie activată de către client iar timpul scurs să se contorizeze la o sumă acceptabilă.

Nu ai încă cont de șofer Bolt? Deschide cont și primești 100 de lei gratis. Click aici

O altă recomandare pentru Bolt, tariful pentru timpul dintre opriri să crească odată cu timpul de așteptare. Nu rentabil pentru un șofer să aștepte mai mult de 2-3 minute și credeți-mă că sunt destui clienți după care ești nevoit să aștepți mai mult de 2-3 minute.

În orice caz, Bolt a început să dețină cote de piață din ce în ce mai mari. Acest lucru se datorează în principal reducerilor acordate clienților, a bonusurilor acordate șoferilor, dar și a faptului că cei de la Bolt răspunde rapid la orice sesizare, atât la cele făcute de șoferi, cât și la cele făcute de clienți.

Mai există multe lucruri de rezolvat, lucruri precum fraudarea șoferilor de către cei care folosesc plata cash și clientela care pe cash e de multe ori sub nivelul oricaror asteptari. O alta problema observata de mine in calitate de client bolt confort, calitatea masinilor comfort. Ar trebui introdus si bolt select, unele masini se incadreaza la select, altele nici macar la Bolt simplu.

Cum activezi timpul de așteptare plătit?

Timpul de așteptare plătit poate fi activat doar dacă clientul a setat cel puțin o oprire în cadrul comenzii.

Odată ajunși oprirea intermediară, apasați pe butonul ”Start tarif pentru timp de așteptare”.

După ce clientul s-a întors sau acesta este pregătit să pornească către următoarea destinație sau destinația finală, apăsați butonul ”Următoarea oprire”.

  • Această opțiune poate fi folosită doar pentru cursele cu destinații multiple;
  • Opțiunea ”Start timp de așteptare plătit” va apărea în aplicație odată ce ești într-o rază de 500m de oprirea intermediară;
  • Odată selectat ”Start timp de așteptare plătit”, contorul va afișa câștigurile tale aferente opririi;
  • Contorul poate fi folosit doar 1 dată pentru fiecare oprire.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 4 / 5. Vote count: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *