Ing Bank introduce comision pentru pariuri si cazino

1 min


card jocuri de noroc
1
(4)

ING Bank a anunțat că începând cu 25 Mai 2021 va efectua câteva modificări în relația cu clienții băncii. Pe lângă câteva modificări de ordin tehnic, ING Bank va introduce una din cele mai îndrăznețe măsuri de reducere și limitare a tranzacțiilor către cazinouri și case de pariuri online.

Deși legal ING nu poate bloca plățile către cazinouri și case de pariuri autorizate, poate în schimb să introducă comisioane pe tranzacțiile către operatorii de jocuri de noroc.

ING Bank comisioane jocuri de noroc

Începând cu 25 Mai 2021 vor intra în vigoare următoarele comisioane pentru plățile cu cardul.

  • 3,9 Lei pentru fiecare tranzacție + 1,9% din valoarea tranzacției pentru cardurile în Lei
  • 0,8 euro pentru fiecare tranzacție + 1,9% din valoarea tranzacției pentru cardurile în Euro

Aceste comisioane se aplică pentru toate depunerile către cazinourile și casele de pariuri online (pariuri, jocuri de cazino, bilete loto..etc).

Faptul că ING introduce aceste comisioane nu face decât să mă bucure. Comisioanele au fost introduse cel mai probabil din dorința de a limita ponderea tranzacțiilor către astfel de servicii de divertisment. Să nu uităm că banca trebuie să aloce resurse suplimentare acestei nișe deoarece jocurile de noroc sunt un mediu utilizat frecvent pentru spălări de bani.

Iar în altă ordine de idei, faptul că, clienții băncii își cheltuie banii pe jocuri de noroc în loc să-i cheltuie la comercianții locali este un mare minus, atât pentru bancă, cât și pentru economie. Majoritatea acestor cazinouri și case de pariuri online sunt înregistrate în țări cu fiscalitate redusă (paradis fiscal) iar banii în loc să intre înapoi în circuitul financiar românesc, rămân în afara țării.

În țări precum Suedia, există site-uri de afiliere care listează doar platforme de casino cu licență, în România însă au apărut foarte multe site-uri de afiliere care listează cazinouri fără licență, ilegale. Aici românii își pot pierde banii cu ușurință. De aceea ar fi bine ca și alte bănci să preia inițiativa celor de la ING Bank.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 1 / 5. Vote count: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
5
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *