Loteria bonurilor fiscale, extragerea din 22 Decembrie 2019

2 min


loteria bonurilor anaf
0
(0)

Loteria bonurilor fiscale ANAF închide anul 2019 cu o ultimă extragere care are loc duminică 22 Decembrie 2019, extragere desfășurată în studiorile loteriei române.

Loteria bonurilor fiscale este o loterie gratuita, organizata de ministerul finanțelor împreună cu ANAF, loteria română fiind doar organizatorul tragerilor lunare.

INFO: Pentru rezultatele extragerii din 19 Ianuarie 2020 (bonurile fiscale câștigătoare aferente lunii Decembrie 2019) accesați articolul – click aici

Care este premiul la loteria bonurilor ANAF

În fiecare lună, ministerul finanțelor acordă un fond total de premii în valoare de 1 milion de lei. Acest fond de premii se împarte între câștigători, în limita a maxim 100 de câștiguri.

În cazul în care există mai mult de 100 de câștigători, se organizează o a doua extragere care desemnează cele 100 de bonuri câștigătoare. În acest caz, fiecarărui bon fiscal câștigător i se atribuie un premiu în valoare de 10.000 de Lei.

Loteria bonurilor fiscale Decembrie 2019 – Rezultate pentru bonurile din Noiembrie

Data: 17 Noiembrie 2019
Valoarea bonului fiscal: 231 Lei

Tragerea excepțională de Crăciun. Bon fiscal câștigător Data: 6 Iunie 2019
Valoarea bonului fiscal: 123 Lei

Am postat mai sus rezultatele bonurilor fiscale ANAF din 22 Decembrie 2019. Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ministerul de finanțe a organizat o extragere suplimentară. La extragerea suplimentară de Crăciun, a fost extras bonul fiscal cu valoarea de 123 lei din 6 Iunie 2019. Sincer, nu știu câți dintre voi ați mai păstrat bonurile fiscale din Iunie, eu le-am aruncat încă de prin August. Mult succes în 2020!

Ce bonuri participă la extragerea din 22 Decembrie 2019? La ultima extragere a loteriei bonurilor fiscale participă bonurile emise în perioada 1-30 Noiembrie 2019. Se acceptă doar bonurile emise cu o casa de marcat fiscală validă.

Perioada de revendicare a premiilor. Puteți depune bonurile fiscale câștigătoare aferente lunii Decembrie, la unitățile teritoriale ANAF, în perioada 23 Decembrie 2019 – 21 Ianuarie 2020, fiind afișaste și pe pagina noastră de facebook. (nu uitați să ne dați un mare Like 🙂

Etapele extragerii bonului fiscal câștigător

Extragerile au loc duminică, cu jumătate de oră înainte de extragerea loto 6 din 49, joker și loto 5 din 40. Din păcate, spre deosebire de extragerile loto, extragerea bonurilor fiscale câștigătoare nu este transmisă Live de postul de televiziune. Tragerile ANAF pentru bonurile fiscale se fac în două etape

  • etapa I. Se extrage o bilă care determină ziua emiterii bonului fiscal câștigător. Se folosesc numerele din intervalul 1-30 sau după caz, ăn funcție de numărul de zile pe care l-a avut luna precedentă, pentru care se face extragerea.
  • etapa a II-a. După ce s-a extras ziua câștigătoare, urmează etapa a 2-a, fiind extrase trei bile. Cele trei bile determină valoarea bonului fiscal câștigător. Valoarea poate fi din intervalul 1-999.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *