Loteria bonurilor fiscale. Rezultatele extragerii din 19 Ianuarie 2020

1 min


bon-fiscal-2020
4
(1)

Duminică 19 Ianuarie 2020 a avut loc prima tragere a loteriei bonurilor fiscale de anul acesta. Din păcate, rezultatele nu ne prea avantajează deoarece a fost extrasă ca de obicei o valoare mare.

Rezultate loteria bonurilor Ianuarie 2020

Data: 30 Decembrie 2019
Valoarea bonului fiscal câștigător: 811 Lei

Din păcate cum vedeți a fost extrasă o valoare destul de mare. Sunt sigur că vor exista destui câștigători, deoarece data bonului câștigător este 30 Decembrie 2019, adică exact în perioada în care românii au dată năvală în supermarketuri și în magazine.

Personal, încă mai sper că se va introduce noul sistem de acordare a premiilor, sistem care va acorda mai multe premii pentru cei care dețin bonuri fiscale sub 100 de lei.

Proiectul de modificarea şi completare a Ordonanţei Guvernului nr.10/2015 a fost adoptată de senat la mijlocul lui Octombrie 2019. Modificările trebuie adoptate și de parlament, ca apoi să fie promulgată de președintele României și publicată în monitorul oficial.

Propunerea de modificare a ordonanței 10/2015 stabileşte acordarea a 80 de premii aferente bonurilor fiscale cu o valoare între 1 și 99 lei şi a 20 de premii pentru bonurile fiscale cu o valoare între 100 și 999 lei.

În felul acesta, noi muritorii de rând cu bonurile de câțiva lei vom avea în sfârșit șanse reale de câștig. Partea proastă este că vor fi mai mulți câștigători, în consecință premii mai mici.

În Februarie vom încerca să afișăm primii rezultatele loteriei bonurilor, astfel că nu ezitați să ne dați un like pe pagina de facebook. Baftă multă și să aveți un an nou plin de realizări!

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 4 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
2
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. cand se va da drumul ca,castigurile de la categ. 1 si 2 sa mearga la jucatori.A avut dreptate NASUL TVspunand ca ,castigurile mari merg spre politicienii de la putere.E garav.In Craiova nu s-a castigat catg. 2 de vreo 3 ani,categ.1 a disparut de la castiguri pentru jucatori.Cred ca ajunge nedreptatea,lasati castigurile sa merga mearga la jucatori,politicienii au destui bani,nu va mai bateti joc de poporul roman.Daca am fost inteles,va multumesc!Joc la loto de peste 45 ani.

  2. astept comentariul sa fie vizibil.Intarzierea imi da de gandit.Nu am furat ,nu am dat in cap la nimeni.Sunt 15 ani in care s-a modificat excesiv distribuirea castigurilor loto la categ 1 si 2.