Calendar loteria bonurilor fiscale 2020 ­čąç

3 min


bonuri fiscale laptop

M-am tot ╚Ťinut s─â public calendarul loteriei bonurilor fiscale pe 2020. Exist─â un interes din ce ├«n ce mai mare pentru aceast─â loterie, lucru care m─â bucur─â. ├Änc─â sunt multe persoane care nu au auzit de aceast─â loterie.

Este gratuit─â ╚Öi premiile sunt destul de consistente. ├Än plus, spre deosebire de multe promo╚Ťii ╚Öi concursuri, desf─â╚Öurarea tragerilor este transparent─â, fiind organizat─â ├«n studiourile loteriei rom├óne.

Ce vei găsi în acest articol: Calendarul extragerilor pentru loteria bonurilor fiscale pe anul 2020 și rezultatele pentru fiecare extragere lunară a loteriei bonurilor fiscale ANAF

Data extragerii pe anul 2020 și rezultatul extragerilor

 • 19 Ianuarie | 811 Lei din 30 Decembrie 2019
 • 16 Februarie (particip─â bonurile fiscale emise ├«n perioada 1-31 Ianuarie 2020. Pute╚Ťi revendica premiile p├ón─â pe 17 Martie ). Rezultat bon c├ó╚Ötig─âtor din 06 Ianuarie 2020. Valoare bonului 701 Lei. Din p─âcate iar a ie╚Öit un bon cu valoare mare ­čÖü
 • 22 Martie – 962 Lei din 10 Februarie 2020. Valoarea bonului a fost iar foarte mare ­čÖü
 • 18 Aprilie – Nu a avut loc (loteria bonurilor fiscale este suspendat─â pe toat─â perioada st─ârii de urgen╚Ť─â)
 • 17 Mai – Nu a avut loc (loteria bonurilor fiscale este suspendat─â)
 • 21 Iunie – Nu a avut loc (loteria bonurilor fiscale este suspendat─â)
 • Data relu─ârii extragerilor Loteriei bonurilor fiscale se aprob─â prin ordin al ministrului Finan╚Ťelor Publice. Din ce stim, loteria bonurilor ar trebui s─â se reia ├«n termen de 90 de zile de la data ├«ncet─ârii st─ârii de urgen╚Ť─â, adic─â pe 16 August 2020!
 • 19 Iulie – Extragerea bonurilor aferent─â lunii Iulie, nu a avut loc (loteria bonurilor fiscale este suspendat─â)

 • 16 August 2020 – Valoare bon c├ó╚Ötig─âtor: 577 Lei din 4 Iulie 2020. Cred c─â bonul extras duminic─â 16 August 2020, a fost o dezam─âgire pentru mul╚Ťi. suma extras─â fiind foarte mare. A╚Ötept─âm cu to╚Ťii o valoare rezonabil─â, care s─â ne ofere ╚Öanse reale de c├ó╚Ötig, nu de alta, dar nu ╚Ötiu c├ó╚Ťi din noi au bonuri de sute de lei.

Rezultate loteria bonurilor 20 Septembrie 2020

Duminică 20 Septembrie 2020 nu a mai avut loc o nouă extragere a loteriei bonurilor. Valoare bon câștigător: extragerea nu a avut loc, loteria bonurilor fiscale este suspendată

Extras din OUG 153 / 03.09.2020

Suspendarea extragerilor lunare ╚Öi ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale, ╚Ťin├ónd cont de faptul c─â, la aceast─â dat─â, o parte dintre operatorii economici fie emit un num─âr redus de bonuri fiscale, ├«ntruc├ót se confrunt─â cu o sc─âdere a cererii, fie nu emit bonuri fiscale ├«ntruc├ót activitatea le este restric╚Ťionat─â, ca m─âsur─â de combatere a rasp├óndirii SARS-CoV-2, astfel c─â, ├«n continuare, Loteria bonurilor fiscale nu mai poate produce efectele scontate, iar ├«n acest context, continuarea acestei m─âsuri ar genera cheltuirea nejustificat─â a resurselor bugetare

 • Informa╚Ťie privind anun╚Ťul extragerii loteriei bonurilor fiscale din 20 Septembrie 2020. Referitor la informa╚Ťia privind valoarea bonului extras ├«n 20.09.2020. Se pare c─â a intervenit o gre╚Öeal─â ╚Öi v-am informat gre╚Öit. De obicei, ca s─â fi╚Ťi primii care primi╚Ťi rezultatele, ├«ncerc─âm s─â particip─âm la extragerile care au loc ├«n studiourile loteriei rom├óne. Vineri c├ónd am vorbit cu cei de la departamentul de PR a loteriei ne-au spus doar c─â nu putem participa la extragere, at├ót. Am primit de la cineva un mesaj privind valoarea extragerii ╚Öi se pare c─â am fost indu╚Öi ├«n eroare. ├Ämi cer scuze!
 • Urm─âtoarea extragere: 18 Octombrie 2020 – conform OUG 153 din 3 Septembrie 2020, loteria bonurilor fiscale a fost suspendat─â ╚Öi pe perioada st─ârii de alert─â, astfel c─â loteria bonurilor este suspendat─â definitiv anul acesta.
 • 22 Noiembrie 2020 – suspendat─â conform OUG 153 / 03.09.2020
 • 20 Decembrie 2020 – suspendat─â conform OUG 153 / 03.09.2020

Ce este loteria bonurilor fiscale?

Loteria ANAF, denumită și loteria bonurilor fiscale este singura loterie gratuită care premiază posesorii de bonuri fiscale. Loteria se organizează lunar, conform unui calendar dinainte stabilit.

Cu ocazia s─ârb─âtorilor, cum ar fi s─ârb─âtorile pascale sau cele de Cr─âciun, ANAF obi╚Önuie╚Öte s─â organizeze trageri suplimentare. La aceste extrageri suplimentare, particip─â de obicei bonurile fiscale din ultimele ╚Öase luni. De aceea v─â recomand s─â le p─âstra╚Ťi cel pu╚Ťin ╚Öase luni, chiar dac─â aceastea au fost nec├ó╚Ötig─âtoare la extragerea lunar─â.

Care sunt premiile acordate?

├Än fiecare lun─â, ANAF pune la dispozi╚Ťie un fond de premii ├«n valoare de 1 milion de lei. Se acord─â maxim 100 de premii a c├óte 10.000 de lei fiecare. ├Än cazul ├«n care sunt mai pu╚Ťin de 100 de revendic─âri, milionul de lei se ├«mparte la num─ârul de bonuri fiscale c├ó╚Ötig─âtoare depuse.

Ce se întâmplă dacă sunt mai mult de 100 de bonuri fiscale câștigătoare? În cazul în care sunt revendicate mai mult de 100 de câștiguri, loteria română, împreună cu ANAF vor organiza o a doua extragere care va desemna cei maxim 100 de câștigâtori. În acest caz, fiecare bon câștigător va primi un premiu de 10.000 de Lei. Revendicarea bonurilor fiscale se face într-un interval de 30 de zile de la data extragerii.

Bonurile fiscale c├ó╚Ötig─âtoare se depun la orice unitate teritorial─â ANAF – Agen┼úia Na┼úional─â de Administrare Fiscal─â iar plata c├ó╚Ötigurilor se face ├«n termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Pentru ca un bon fiscal s─â fie declarat c├ó╚Ötig─âtor, trebuie s─â ├«ndeplineasc─â cumulativ urm─âtoarele condi╚Ťii:

 • bonul fiscal trebuie s─â fie emis de un aparat fiscal electronic
 • sunt vizibile toate informa╚Ťiile obligatorii, conform OUG nr.28/1999
 • are valoarea ├«n RON, conform extragerii – cu valoarea extras─â
 • bonul fiscal a fost emis ├«n ziua extras─â
 • nu are ├«nregistrat niciun cod de ├«nregistrare fiscal─â a cump─âr─âtorului (loteria bonurilor fiscale este adresat─â doar persoanelor fizice)

What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
4
confused
fail fail
0
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
9
love
lol lol
3
lol
omg omg
3
omg
win win
2
win
Remus Mohor

Mul╚Ťumim c─â a╚Ťi ales s─â accesa╚Ťi proiectul W!K!

7 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Deoarece mai particip─âm la extrageri, actualiz─âm rezultatele ├«n timp real. De data aceasta se pare c─â ave╚Ťi dreptate. Vineri c├ónd am vorbit la telefon cu cei de la PR, nu ne-au spus c─â s-au suspendat tragerile, ne-au comunicat doar c─â nu avem voie s─â particip─âm. ├Äntre timp, unul din colaboratorii no╚Ötri, ne-a trimis eronat informa╚Ťia, pe care am luat-o de bun─â. Se pare c─â loteria bonurilor a fost suspendat─â ╚Öi pe perioada st─ârii de alert─â. Sper─âm ca la reluarea acestora s─â se schimbe ╚Öi metoda de acordare. S-a propus ca din cele 100 de premii, 80 s─â se acorde bonurilor fiscale emise cu o valoare de p├ón─â la 99 Lei, iar un num─âr de 20 de premii s─â fie acordate bonurilor cu valoare ├«ntre 100 ╚Öi 999 Lei. Sper s─â se schimbe metoda de acordare, pentru c─â sincer, altfel nu cred c─â vom avea prea multe ╚Öanse s─â prindem vreun premiu prea cur├ónd. ├Ämi cer scuze personal de informa╚Ťia gre╚Öit─â ╚Öi vreau s─â v─â mul╚Ťumesc c─â ne-a╚Ťi scris.

 1. Buna seara,pot arunca bonurile anul acesta 2020….??As dori sa stiu daca in fiecare luna este extragere ?As dori,sa fiu informata la fiecare extragere lunara a loterie bonurile fiscale.Multumesc