A murit ursul Arthur. RIP

1 min


ursul arthur
5
(2)

Nu pot să nu fiu frustrat când aud știri de genul că cel mai mare urs din Europa a fost „împușcat” de printul Emanuel von und zu Liechtenstein în schimbul sumei de 7000 de euro. Nu sunt genul care apără animalele nevinovate, dar suma mi se pare ridicolă. Nu stau să dezbat subiectul și nici artificiile financiare care au dus la moartea ursului Arthur, dar pot să zic un singur lucru. Frate… ursul avea nume, iar 7k de euro mi se pare o jignire.

Prințul de Liechtenste in putea să dea 200.000 de euro, nu 7k. Cu acești bani, copiii din familiile defavorizate ar putea avea acces la o educație mai bună. De aceea, în minusculul meu blog, cer prințului Emanuel von und zu Liechtenstein să doneze nu 200k de euro, ci 500k de euro oricărei fundații care se ocupă de ajutorarea, atenție, a copiilor familiilor defavorizate, pentru o șansă la o educație corectă.

Am băgat acest articol în categoria oameni și locuri, tocmai pentru a atrage atenția asupra faptului că uciderea ursului Arthur este un record greu de atins, fiind unul din cele mai râvnite trofee din Europa, iar artificiile care au dus la uciderea lui vor face cu siguranță parte dintr-o investigație penală.

Iar pentru ceilalți, când vă prostituați pentru 7000 de euro, întoarceți și celălalt obraz, ca să nu zic partea dorsală.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Cei implicați în uciderea bietului Arthur, trebuie trimiși în judecată și pedepsiți !
    Ce nemernici !