888 actualizează condițiile de acordare a bonusurilor

2 min


888 bonus
0
(0)

Casa de pariuri online 888 a actualizat condițiile de acordare a bonusurilor începând cu data de 4 Mai 2020.

  • Următorul pariu pe care îl plasați va utiliza mai întâi soldul dvs. numerar înainte de a utiliza fondurile bonus.
  • Doar pariurile realizate folosind fondurile dvs. bonus vor contribui la cerințele aplicabile de pariere a bonusurilor.
  • Orice bonusuri și vouchere rămase, cum ar fi: jocuri gratuite, turneu de rotiri gratuite, bilete, pariuri gratuite, etc, pot fi pierdute când are loc solicitarea de retragere, după cum este indicat în „contul meu”.

Vă rugăm să rețineți că aceste modificări se vor aplica și tuturor Fondurilor bonus active din contul dvs. primite înainte de 04/05/2020.

Prin continuarea participării la joc pe platforma noastră, sunteți de acord cu noii termeni care se aplică bonusurilor în baza Acordului cu Utilizatorul, care include politica de bonusuri și politica de retragere.

Cu stimă, 888sport

Ce înseamnă această modificare a termenilor și condițiilor site-ului 888 ?

România este o piață dificilă pentru cazinouri și pentru casele de pariuri online din toate punctele de vedere. Dacă nu mă înșel, statul român impozitează bonusurile acordate, astfel că impozitul pe aceste bonusuri este unul semnificativ.

Faptul că veți utiliza întâi soldul și deabia după aceea bonusul, înseamnă că efectiv nu puteți avea acces la bonus decât dacă pierdeți banii depuși.

Mai mult, doar pariurile care folosesc fondurile bonus vor contribui lacerințele aplicabile de pariere a bonusurilor. Dacă la prima depunere faceți un depozit de 500 de Lei, pentru a accesa bonusul, va trebui să pierdeți cei 500 de Lei.

888sport are încă o chestie negativă la acordarea bonusurilor. Chiar dacă bonusul acordat este unul din cele mai mari din România, acordarea acestuia se face în tranșe de 40 de Lei. Depuneți 500 de Lei, primiți 500 de lei bonus în tranșe de 40 de lei.

Pentru a putea primi cei 40 de Lei, va trebui să pierdeți 500 de Lei. Atenție! Bonusul se acordă doar dacă ați pariat suma depusă cel puțin odată la cote de 2.0

Odată ce ați primit bonusul, acesta trebuie la rândul lui pariat de 10 ori la cote de 2.0.

Nu mai sunt sigur dacă bonusul se acordă în tranșe de 40 de lei, dar așa era acum câțiva ani. Nu cred să se fi schimbat nimic. Pentru a nu avea surprize, vă recomand să citiți termenii și condițiile de acordare a bonusurilor. La cazinou nu puteți câștiga mai mult de 2000 de lei folosind fondurile bonus.

Deci mare atenție la termeni și condiții. 888 are condiții extrem de dificil de atins.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *