In acest weekend mancam pizza la reducere

3 min


comanda pizza domino's
0
(0)

Nu aveam de gând să mănânc pizza în acest weekend, dar am primit pe email o ofertă greu de refuzat, o pizza gratis de la Domino’s.

În acest articol voi scrie și despre pizza, însă voi descrie și tehnica prin care m-au agățat să o cumpăr. Țin să precizez că că mănânc pizza foarte rar, odată la câteva luni și cumpăr ocazional doar pentru că cel mic iubește să mănânce pizza.

Email-ul primit are titlul /subiectul fiind: „Ne mai tii minte?”

„Poate e ceva ce am zis sau poate e ceva ce am gresit, dar n-ai mai dat nici un semn in ultima vreme. Am fi sunat noi, dar am zis sa nu fie totusi prea mult, nu? Oricare ar fi motivul, te rog sa ne spui tot.

Suntem aici sa te ascultam. Pana atunci, te rugam sa accepti micul nostru cadou: tocmai ti-am creditat contul tau Domino’s cu un cupon, pe care sa-l folosesti la urmatoarea comanda. Il poti gasi in cont, la pagina de checkout. Doar sa nu uiti ca fiecare cupon expira dupa 21 de zile.”

În primul rând, în email nu scrie nimic de cadoul oferit. Rămâne surpriză. Mai mult, pentru a vedea cadoul primit de la Domino’s pizza, trebuie să faci login pe site.

Dacă nu vedeam cine e trimis email-ul: Domino’s Customer Service, cel mai probabil consideram email-ul un spam. Nu de alta, dar un subiect ca „Ne mai tii minte?” trece ușor neobservat, cel puțin în cazul meu.

Îmi place abordarea celor de la Domino’s. Sunt recompensați doar cei care intră pe site, cei care au reacționat la email. Dacă spui de la început ce oferi, pierzi elementul surpriză sau poate nu ești interesat de ofertă.

Din momentul în care ai ajuns pe site, ești jumătate agățat. De la upsales până la tehnici de anchoring, toate sunt prezente pe site-urile marilor magazine online (nu vorbesc aici neapărat de site-ul domino’s). Anchoring? Ai de ales între trei tipuri de pizza. Mică, medie sau mare. Ai ales cumva pizza medie? 🙂

Oferta pizza

Oferta celor de la dominos a constat într-o pizza gratis. Comanda minimă este 30 de Lei, așa că am mai comandat o pizza medie. Două pizza la preț de una. Cost final 31,50 Lei, cu tips: 35 Lei. Două pizza la prețul de 35 de lei mi se pare un pret mai mult decât decent.

comanda dominos pizza

Cum nu mai comandasem de aproape 6 luni, probabil că s-au gândit să reactiveze o parte din clienți. Chiar și cu un buget restrâns de coronavirus au reușit să mă facă să cumpăr. Nu că mi-ar părea rău 🙂 Așa cum zice cel mic, a fost delicioasă!

Despre pizza

Pizza mi s-a părut destul de bună. Mai trebuie să încerc câteva variante ca să pot să-mi dau cu părerea. Nu pot să zic că a fost cea mai bună pizza pe care am mâncat-o, dar a fost peste multe companii care activează pe acest segment.

Dacă cumva primiți și voi această ofertă, sunt destul de sigur că o veți activa. E imposibil să refuzi pizza la tine acasa la un pret de 15-17 Lei pe bucat[. Este o ofertă pur și simplu de nerefuzat.

  • comanda minimă 30 Lei (adică o pizza)
  • 10% reducere pentru comenzile de peste 60 de Lei
  • 25% reducere la comenzile cu valoare de peste 250 lei

Domino’s Pizza a fost fondată în anul 1960 de frații Tom și Jim Monaghan. Cei doi au preluat un mic restaurant denumit DomiNick’s pe care ulterior unul din frați l-a transformat în celebrul Domino’s Pizza. În prima săptămână au avut 99$ încasări.

Este o poveste uimitoare, o poveste care merită transpusă pe micile ecrane. Cei care au fost încântați de ecranizarea poveștii din spatele MC Donald’s (The Founder) sunt sigur că ar fi încântați să vadă un film despre Tom Monaghan (Thomas Stephen Monaghan). Sper să-l facă cât mai repede.

Cam atât despre comanda la pizza. Am atașat și o poză. Poftă bună!

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *