Comanda sarmale pe Glovo

3 min


comanda sarmale
3.5
(2)

Sunt sigur că te-ai gândit cel puțin odată să dai o comandă de sarmale pe Glovo sau pe una din aplicațiile de delivery. Problema cea mai des întâlnită, cel puțin la mine, este că trebuie să „arunc cu banul” dacă putem spune așa atunci când dai comanda de sarmale.

E o mare problemă să comanzi sarmale deoarece nu ești sigur dacă sunt bune, dacă sunt proaspete și nu zac de zile bune prin vitrinele frigorifice ale restaurantelor de delivery.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când comanzi sarmale de pe Glovo sau alte aplicații de delivery?

 1. Rating-ul și numărul de comenzi al restaurantului. Este cel mai important factor de care trebuie să țineți cont. Un număr mare de comenzi, coraborat cu un rating bun înseamnă cu siguranță că restaurantul acela are ceva aparte.

În acest articol voi vorbi despre comenzile pe Glovo. Acest lucru se datorează faptului că este firma de delivery pe care o folosesc cel mai mult. Am peste 50 de comenzi la Glovo în ultima lună.

Probabil că ați văzut că în dreptul rating-ului unui restaurant de pe Glovo există un număr, iar numărul cel mai mare care există este 500+. Dar ce reprezintă acest număr? Ei bine, numărul respectiv reprezintă numărul de comenzi din ultimele 30 de zile. Un restaurant cu un număr de 500+ este un restaurant care livează peste 500 de comenzi lunar către clienții Glovo. Sună interesant, nu? Cu cât acest număr este mai mare, cu atât este posibil ca restaurantul să fie unul de top. Iar dacă ratingul depășește 92%, cu siguranță că veți avea o experiență pozitivă (există și excepții).

rating restaurant glovo

2. Cele mai vândute produse. Un al doilea factor este categoria Cele mai vândute produse. Dacă produsul pe care doriți să-l comandați se află în categoria Cele mai vândute produse, înseamnă că este posibil să fi găsit un produs de top, într-un restaurant de top.

cele mai vandute produse

3. Prețul unei porții de sarmale. Cum stabilești dacă plătești un preț corect pentru sarmalele comandate? Fiecare persoană poate considera diferit, astfel că evaluarea aceasta se referă strict la persoana mea. Vom lua cazul sarmalelor vîndute de Amintiri din Copilărie. Prețul este de 29,59 Lei pentru o porție de 5 sarmale, mămăliguță și un ardei iute.

La o simplă căutare pe aplicația Glovo (puteți schimba adresa de livrare pentru a vedea și alte restaurante), veți observa că prețul mediu pentru o sarma se învârte în jurul a 4-6 lei. O să mai observați că multe restaurant nu scriu numărul de sarmale, în schimb preferând să scrie gramajul. Personal prefer să știu întotdeauna ce comand și cât comand.

Dacă plătiți între 4 și 6 lei pe o porție de sarmale, înseamnă că plătiți prețul corect. Mămăliga se vinde între 5 și 10 lei, cu un preț mediu de 7 Lei, în timp ce un ardei iute se vinde între 1 și 3 lei, cu un preț mediu de 1,5-2 Lei. La restaurantul Amintiri din Copilărie, prețul reduse la porția de sarmale este de 29.59. Dacă este să scădem prețuș de 9 lei (7 lei porția de mămăligă și 2 lei ardeiul), vom avea un preț de aproximativ 21 de lei pentru 5 sarmale, adică un preț de 4,2 lei/sarma, un preț care se situează la limita minimă. Bineînțeles că poate nu toată lumea vrea ardei și mămăligă, dar chiar și așa, dacă am împărți prețul de 30 de lei la 5, ar rezulta un cost de 6 lei pe sarma, deci ne vom situa în limtele de bun simț.

4. Gust. Niciodată sarmalele nu vor fi la fel. Poate diferi conținutul de grăsime al cărnii din care sunt făcute, dar și varza, care niciodată nu este la fel. Câteodată bucătarul va desăra varza mai mult…și tot așa. Totuși, gustul unei sarmale de top va fi dată cu siguranță de o afumătură azvrlită prin oala unde sunt făcute, acea crenguță de cimbru, foile de dafin și nelipsitul piper boabe. Iar la final, sarmaua nu e sarma dacă este băgată la cuptor 30 de minute.

De unde dai comandă la sarmale pe Glovo?

În acest moment am testat doar sarmalele de la Amintiri din Copilărie. Mi-au plăcut foarte mult, însă nu pot face comparație cu alte restaurante din București. Din păcate, lângă sarma îmi place să am și o lingură de varză, lucru care lipsește, dar cum am zis, calitatea, ambalajul și gustul sunt wow, le recomand.

Promit că voi comanda odată pe săptămână sarmale de la diverse restaurante din București și voi continua acest articol cu rencenzii ale acestora

Top 10 restaurante din București unde poți comanda sarmale prin Glovo

 1. Amintiri din copilărie – preț 29.59
 2. De pe aragaz – preț 37.95
 3. 3F – preț 121.50 (30 de sarmale) sau 3 bucăți la 15 lei
 4. Rustic – preț 25 de lei – 4 bucăți + mămăligă (fără ardei)
 5. Trattoria Verdi – 33 Lei
 6. Ciorbele lu Coana Mare – preț 35.20
 7. Hanu Berarilor – Preț 40 Lei
 8. Tonyo Delivery – 28 Lei
 9. La Cocosatu 30 Lei
 10. Pescarus – 41 Lei

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *