50 de Lei Gratis de la Revolut

3 min


Card Revolut
1
(1)

Revolut este o bancă diferită, o bancă care se adresează noi generații de oameni, plătitori de taxe. Dacă până acum, băncile nu au realizat importanța tehnologiei, a aplicațiilor mobile, a internetului și mai ales nu au viziune în privința IOT – Internet of Things, lucrurile sunt grave.

Așa cum a dispărut din peisaj Myscape, Hi5 și alte aplicații cândva populare, așa vor dispărea și băncile tradiționale, iar dacă acestea nu vor dispărea, vor deveni mici, mici, ca niște furnici.

După acest mic intro, nefiind o recenzie a Revolut, recenzie care o voi scrie la o dată ulterioară publicării articolului, voi trece direct la promoția Revolut 50 Lei.

Promoția de afiliat sau recomandare a prietenilor inițiată de Revolut este cel mai greu pariu pe care îl putea face compania, în special pe o piață dificilă cum este România. Sunt sigur că vor fi destui care vor face conturi aiurea. Frați, prieteni, bunici și toți cei care habar nu au să folosească un card, ca să nu mai zic o aplicație mobilă, vor deveni mândri posesori ai unui card și al unei bancnote în valoare de 50 de lei. Sper din inimă să nu fie așa.

Promoția este una extrem de importantă, atât pentru afiliați, cât și pentru cei care vor să deschidă cont. 50 de Lei este o sumă imensă oferită clienților pentru a încerca un produs premium, un produs care oricum este net superior față de tot ce există pe piață.

class=”wp-block-heading”>Cum intrați în posesia cardului, a celor 50 de lei oferiți de Revolut și care sunt pașii

  1. Promoția este valabilă până pe 27 August 2019
  2. Deschideți cont printr-un link valid care are activată promoția. Îți va apărea pe ecran un mesaj de genul Remus ți-a oferit 50 RON Cadou. Sub acest mesaj aveți un câmp unde trebuie să introduceți numărul dumneavoastră de telefon. Numărul de telefon trebuie introdus fără cifra 0 în față. (vezi imaginea de mai jos)
Revolut camp numar telefon

3. Imediat după introducerea numărului de telefon și după ce ați apăsat pe butonul Primește-ți cadoul, veți primi un sms cu un link.

4. Accesați link-ul din sms, descărcați și instalați aplicația Revolut.

Cum obțineți cardul Revolut și cei 50 de Lei gratis

Există două variante de a obține cei 50 de Lei gratis. Varianta rapidă și varianta standart.

Cum obțineți rapid cei 50 de lei gratis de la Revolut

După ce ați descărcat și ați instalat aplicația Revolut, va trebui să treceți peste etapa de verificare. Această etapă necesită încărcarea prin Add Money (Top Up) a contului Revolut cu o sumă minimă de 50 de Lei. Poți adăuga bani folosind orice card bancar.

Odată ce ai bani în contul Revolut, generezi cu ajutorul aplicației un Card Virtual Mastercard. La prima utilizare a cardului virtual, vei primi 50 de Lei în contul Revolut, bani care poți să-i folosești după bunul plac.

Unde poți folosi cardul virtual Revolut?

Cardul Mastercard de la Revolut, poate fi folosit la toți comercianții online. Totuși, dacă nu doriți să faceți o cheltuială prea mare pentru a primi cei 50 de Lei, puteți adăuga datele cardului Revolut Mastercard în aplicațiile comercianților online ca Uber, Clever, Bolt, Lime, Google Play, Netflix..etc. Puteți folosi cardul absolut oriunde, fără restricții.

Cardul fizic și real

Odată cu promoția celor 50 de lei moka, cei de la Revolut vă pun la dispoziție și un card real Mastercard, pe îl puteți folosi la supermarket sau când călătoriți în străinătate. Odată intrat în posesia lui, în cazul în care nu ați mers pe varianta rapidă, la prima utilizare a acestuia veți primi bonusul în valoare de 50 de Lei.

Beneficiile aplicației de internet banking a celor de la Revolut sunt destule, și voi scrie despre acestea într-o recenzie care va fi publicată pe site-ul Wiki în cursul lunii August.

Dacă aveți întrebări despre această promoție, nu ezitați să ne contactați pe pagina de facebook.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
5
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
2
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *