Noua provocare Ursus #stophibernarestartprovocare

2 min


campanie ursus
3
(2)

Cei de la Ursus au lansat recent campania stophibernarestartprovocare, campanie care scoate în evidență rebranding-ul sticlei de Ursus. Campania se desfășoară în unele restaurante și pub-uri selectate de organizatori, printre care enumerăm câteva dintre cele găsite de noi pe facebook cu hashtag-ul #stophibernarestartprovocare

  • Restaurant #Ceaun
  • Garlic – bites & tales
  • Apropo Bistro
  • Taverna Teilor
  • Flamingo Bar&Grill

Ursus e brand-ul meu de bere favorit. Mi-au plăcut cum au acaparat piața în ultimii ani. Prin acest rebranding cred că se dorește mutarea berii Ursus către segmentul premium. Acest lucru se poate observa și în poza de mai jos (postată pe pagina oficială de facebook a ceor de la Ursus).

Nu e cazul să ne facem probleme că prin acest rebranding vor apărea probleme în piață, așa cum a făcut o altă celebră companie de bere care ulterior a pierdut o mare parte din piață. Nu e cazul aici, Ursus e prea bine „înfipt în România iar campania a fost făcută cu cap.

ursus

Foarte tare și noua reclamă Ursus. Nu pot da un embed la video deoarece reclama este strict pentru cei care au împlinit 18 ani, însă am să postez link-ul:

Revenind la promoția #stophibernarestartprovocare, în restaurantele selectate, la o bere Ursus comandată veți primi gratuit încă o bere. Mi se pare foarte tare, iar așa cum îi place lui George bucătaru’ să spună, orice este gratuit / moka… „să fie primit”. La cît mai multe promoții de acest gen. Mulțumim Ursus!

class="wp-block-image size-large">promotie Ursus

Pentru cei care nu știu, brand-ul Ursus este deținut de Asahi Breweries. Brand-ul a fost preluat în 2017 de la Sab Miller, România, alături de Italia, Cehia și Polonia fiind țările unde cei de la Asahi au o cotă importantă de piață.

Acțiunile Asahi Group Holdings, Ltd. (ASBRF) sunt listate la bursă, iar la ora scrierii acestui articol, acțiunile companiei se tranzacționau la valoarea de 46,98 USD.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *