Rasplatim pasionatii de cafea, promotie Doncafe si Profi

1 min


profi
0
(0)

Doncafe împreună cu Profi organizează în perioada 15 Octombrie 2019 – 15 Decembrie 2019, promoția Rasplatim pasionatii de cafea. Promotia este organizată de STRAUSS ROMANIA S.R.L.

Conform regulamentului, prezenta promotie este o loterie publicitară, participarea la promoție presupunând obligativitatea achiziționării unui produs sau serviciu, în cazul de față fiind necesar să cumpărați unul din produsele participante la promoție.

Produse participante la promoția Rasplatim pasionatii de cafea

Cafea prăjită și măcinată

  • DONCAFE SELECTED 300g
  • DONCAFE SELECTED 600g
  • DONCAFE ELITA VACUUM 250g

Pentru a vă înregistra la acest concurs va trebui să cumperați unul din produsele de mai sus, să accesați adresa doncafe.ro/promo/profi, să introduceți numărul de telefon, numărul bonului fiscal și data emiterii acestuia. Puteți să adăugați maxim un bon fiscal pe zi.

De această promoție am aflat pe net, în magazinul meu de proximitate Profi, campania Rasplatim pasionatii de cafea nefiind semnalizată la raft.

Știu că majoritatea nu dau bani pe aceste campanii promoționale, așa cum aproape nimeni nu i-a în calcul să participe la loteria bonurilor fiscale, dar consider că dacă tot faci o campanie promoțională, aceasta ar trebui promovată cum trebuie în magazinele participante!

Deși nu am câștigat niciodată nimic, personal îmi place să particip la astfel de promoții, astfel că în dimineața asta am reunțat să mai cumpăr cafea de la aparat și mi-am luat un pachet de Doncafe Selected de la Profi, pachet pe care am plătit 9,99 Lei.

Cafeaua am făcut-o la ibric. Nu este ca un espresso, dar fiecare cafea are locul ei în rândul și inima consumatorilor. Am zile când îmi place să savurez o cană mare de cafea făcută la ibric, în detrimentul celei de la aparat – și nu vorbesc de acele „aparate care fac cafea din prafuri”.

O să urmăresc campania până la capăt, nu am mari speranțe de câștig, deoarece nu am decât un singur bon fiscal.

Stați aproape de pagina Wiki România și categoria Promoții. Vom afișa săptămânal câte o campanie promoțională care merită atenția noastră. Mult succes dacă participați la campania Rasplatim pasionatii de cafea.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *