Redoxon concurs – castiga un autoturism Mini Cooper

2 min


redoxon

Am tot văzut la televizor reclama cu Redoxon și am zis să vă ofer câteva detalii despre concursul Redoxon și câteva informații din prospect.

Redoxon ® este un produs BAYER Group, probabil unul din cele mai vechi și mai cunoscute brand-uri farmaceutice din lume. Fiind colecționar de cărți poștale vechi, am întâlnit de foarte multe ori reclamele Bayer în diverse fotografii și cărți poștale vechi pe care le am în colecția mea.

Ce conține Redoxon?

Conform site-ului redoxon, acesta conține Vitamina C, Zinc, Vitamina D, Propolis și Echinacea, fiind găsit sub mai multe denumiri. Redoxitos, Redoxon Vitamina C – Propolis – Triple Action și Imuno 4.

Dintre acestea, mi-a atras atenția Redoxitos, un produs pentru copii și care se găsește sub forma unor jeleuri. Este foarte important să introduceți pe timp de iarnă în alimentația copiilor anumite suplimente alimentare sau vitamine. Un jeleu Redoxitos® conține 30 de mg de vitamina C și este recomandat copiilor de peste 4 ani.

Redox Imuno 4 este un alt produs foarte bun în această perioadă a anului, un comprimat având 90mg de Vitamina C, 7.5mg Zinc, 150mg Echinacea și 100mg de propolis.

Concurs Toamna Roz

Promoția Toamna roz se desfășoară în perioada 1 Octombrie 2019 – 30 Noiembrie 2019 și puteți participa la promoție achiziționând unul din produsele participante (vedeți lista mai jos) la campania Toamna Roz.

  • Inmuno 4 14 plicuri
  • Propolis Spray Oral 20ML
  • Triple Action 25 jeleuri
  • Redoxitos 25 jeleuri
  • Triple Action 10 comprimate efervescente
  • Limon 30 comprimate efervescente
  • Naranja 30 comprimate efervescente
  • Double Action 10 comprimate efervescente

După ce ați cumpărat unul din produsele de mai sus, trebuie să trimiteți prin intermediul site-ului toamnaroz.ro sau prin whatsup la nr. 0757.336.966 o poză cu bonul fiscal aferent achiziției unuia din produsele participante la promoție.

Marele premiu al campaniei toamna roz este un autoturism Mini Cooper – valoare 104.630 RON (TVA inclus). Se mai oferă un număr de 61 de ochelari de soare Ray-Ban – 703,8 Lei.

În total se vor extrage 62 de câștigători la care se vor adăuga un număr de 188 de rezerve (în cazul în care un câștigător nu poate fi contactat în timp util sau este descalificat – premiul va merge la rezerva extrasă).

Important! Trebuie să păstrați bonurile fiscale în original până la momentul înmânării premiului.

Redoxon prospect

Nu voi posta aici prospectul pentru Redoxon deoarece acesta se găsește pe piață, atât sub formă de comprimate efervescente, cât și sub formă de picături. În cazul în care doriți mai multe informații, vă puteți adresa oricărui farmacist sau puteți folosi google.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *