Actiunile Hyundai au ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 7 ani

1 min


hyundai
0
(0)

M-am gândit să scriu despăre bursă, acțiuni și crypto, nu neapărat pentru că mă pricep foarte bine, ci pentru că tata google încă mă iubește și îmi optimizează conținutul mai mult sau mai puțin util.

Deși nu am investit niciodată la bursă, îmi place să citesc despre acțiuni și investiții. Cum am ratat bula speculativă denumită bitcoin, chiar dacă eram cu ochii pe ea, mi-am spus că e timpul ca măcar să scriu pe blog despre diverse subiecte din domeniul financiar.

Pentru cei care urmăriți cât de cât acțiunile bursei internaționale, nu ați putut rata creșterea spectaculoasă a prețului pentru acțiunile Hyundai Motor Company (HYMTF).

Motivul acestei creșteri spectaculoase s-a datorat faptului că Apple este în negocieri cu cei de la Hyundai pentru producerea unei mașini electrice autonome. Mia exact, Apple este interesată de Kia, Kia fiind deținută de Hyundai.

Cei de la Apple doresc lansarea primei mașini Apple Car undeva în 2024, totuși consider această dată de lansare total nerealistă. Și, deși nu s-a ajuns încă la un acord, se pare că dealul este ca și făcut iar primul apple car va fi lansat sub parteneriatul Apple-Hyiundai-Kia.

Internetul mai zvonește că Apple este dispusă să investească aproximativ 4 miliarde de dolari în acest deal iar producția primul model Apple Car se va va face în Statele Unite, la fabrica Kia din statul Georgia.

Dacă vă așteptați ca acțiunile Hyundai să crească cu zeci de procente așa cum se întâmplă în crypto, luați-vă gândul. În general acțiunile marilor companii se mișcă cu doar câteva procente pe an, în sus și în jos, și cu mici excepții cu zeci sau valori duble. Și asta mai mult datorită faptului că tot mai multă lume de rând are acces la investiții în crypto și în acțiuni, facilitând astfel creșterea valorii acțiunilor.

Acțiunile Hyundai Motor Company (HYMTF) se tranzacționează la prețul de 55-57$.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *