Reteaua Polynetwork atacata de hackeri. Peste 600 de milioane de dolari au disparut din conturi

1 min


Hacker
0
(0)

O știre incredibilă a bulversat astăzi comunitatea crypto entuziaștilor de pe întreg mapamondul. Peste 600 de milioane de dolari au fost furați de hackeri în ceea ce se anunță cel mai mare jaf de crypto monede din istorie.

La această veste a reacționat inclusiv CEO Binance, Changpeng Zhao, care a declarat că va face tot posibilul să ajute la recuperarea crypto monedelor.

Valoarea combinată a furtului este estimată la peste 600 de milioane de dolari și include crypto monede precum USDC, Wrapped bitcoin (WBTC), wrapped ether (WETH), shiba inu (SHIB).

CTO-ul celor de la Tether (o crypto monedă care are paritate cu dolarul american) a declarat pe pagina sa de Twitter că a blocat fonduri în valoare de 33 de milioane de dolari, fonduri provenite din Hack-ul Polynetwork.

Toată comunitatea crypto și minerii s-au alăturat blocării unor eventuale transferuri din portofelele electronice deținute de hackeri.

Wallet-urile deținute de hackeri unde au fost transferate fondurile sunt:

  • ETH: 0xC8a65Fadf0e0dDAf421F28FEAb69Bf6E2E589963
  • BSC: 0x0D6e286A7cfD25E0c01fEe9756765D8033B32C71

La ora redactării acestui articol, unul din portofelele electronice de ETHereum deținute de hackeri conținea peste 200 de milioane de dolari, pe lângă Ethereum, wallet-ul având și token-uri precum DAI, SHIBA INU sau UNISWAP.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *