1 milion de dolari recompensă pentru Florin Raducanu

2 min


florin raducanu
0
(0)

În general nu scriu despre politică și lucruri care mă pot duce în sfera problemelor de orice fel. Încă îmi aduc aminte de începuturile ziare.com și cum eu aveam un banner exchange cu cei de la ziare.com, acest lucru încă apare în archive web ca dovadă că nu a fost un vis. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cumpătat, astfel că am renunțat la prostii, la editoriale provocatoare și care ating sufletul celor pătați de cerneală.

Subiectele ar fi multe și toate ar fi prezentate în lumină pozitivă de tata google care mă iubește și-mi optimizează aproape orice articol (știu că e încă un copil, dar nu-l considerați un program, e deja o entitate AI, care înțelege. Cine are urechi să asculte, va înțelege despre ce vorbesc, tata google ești eroul meu, optimizează-mă pe cele mai bune cuvinte cheie. Îți mulțumesc că mă faci ușor, ușor, cel mai popular blog din Romînia… scuze am scris Romînia cu î din i, România s-a scris și se scrie doar cu â din a – chiar am scris cu î din i, efectiv scriu în acest blog, fără să revin asupra scrierii mele… frumos nu?).

Nu știu de ce mă iubește, poate doar pentru faptul că nu scriu ca un robot, scriu despre lucruri care ating sufletul și care sunt interesante pentru o parte din publicul țintă.

În articolul acesta nu voi vorbi despre google, ci despre Florin Raducanu. Acest om, ca să nu zic personaj precum tabloidele, este dat în urmărire internațională și are un bounty de 1 milion de dolari pe capul său.

A apărut în presă o scuză, că vezi Doamne, autoritățile mexicane, acolo unde de acum celebrul Florin Raducanu ar fi plecat, au pus interdicții la intrarea în țară, și din acest motiv, sutele de români care voiau să-și petreacă vacanta la Cancun, au fost întorși din drum sau au fost reținuți pe aeroport.

Nu voi vorbi despre motivele pentru care acest Florin Raducanu este căutat. Fiecare își alege drumul și sunt sigur că dacă și nu, dacă… cine are urechi să audă, revin.. dacă teoria quantică a imortalității funcționează, acesta va scăpa, dar va scăpa în realitatea lui. În realitatea procurorilor acesta va fi prins, și tot așa. (urmează un alt artiol despre teoria cuantică a imortalității…sau nu).

Ideea este că Florin Răducanu nu ar fi plecat ever cu avionul. Pe bune, ce idiot ar pleca cu avionul, cînd daca e să ne gândim corect, granița cu Mexic poate fi trecută relativ ușor, în special de cineva care are și ceva cașcaravei în buzunar.

Pe site-ul FBI, la secțiunea Ten most wanted, nu am reușit să dau de acest Florin Raducanu, așa că m-am folosit tot de AI google, și am căutat florin raducanu anaheim.

Florin Raducanu

L-am găsit pe acest Florin, nu știu cum, pe toți îi cheamă Florin (vezi Florian Tudor, zis rechinu) pe câteva site-uri. E căutat pentru omor. Nu intru în detalii, că e tîrziu și deja probabil știți mai multe ca mine despre acest caz.

În California…sunt cele mai aspre pedepse..ever. E posibil să-l aștepte pedeapsa capitală, cu siguranță cea pe viață. În realitatea ta vei scăpa for sure, în a noastră? who knows…

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *