Road to Vegas 888 poker s-a reluat la B1TV

2 min


Road to Las Vegas
1
(1)

Road to Vegas, unul din cele mai populare show-uri de televiziune despre poker din România, a revenit live la postul de televiziune B1TV.

Iubitorii de texas holdem poker, pot participa la evenimentul live transmis de B1TV, calificându-se online prin intermediul sateliților de calificare de la 888 Poker.

Road to Vegas este extrem de popular în România, însă jucătorii vechi, știu că Road to Vegas nu este primul show de acest gen. În urmă cu mai bine de 10 ani, Pokerstars lansa provocarea unui show televizat de poker, denumit sugestiv Clubul de Poker.

Formatul emisiunii Clubul de Poker era oarecum asemănător cu Road to Las Vegas, în fiecare episod participând diferite vedete ale showbiz-ului autohton.

Emisiunea Clubul de Poker a fost moderată de regretatul Andrei Gheorge, și i-a avut invitați pe Florin Piersic Jr, Claudiu Bleont, Gina Pistol, Ionut Iftimoaie, Bogdan Naumovici, Alin Caraman, Andra Olaru sau Gabriel Cotabita.

Printre jucătorii profesioniști care au fost prezenți în emisiune, s-au numărat Toni Județ, dar și unul din cei mai buni jucători de poker din lume, Daniel Negreanu.

Deși, la o scară mai mică, emisiunea celor de la 888 Poker, Road to Las Vegas, a prins destul de bine la public. În plus, pandemia de coronavirus a relansat jocul de poker online, joc ce era într-o scădere masivă de popularitate în rândul iubitorilor de jocuri de noroc.

Pentru a vă califica la turneul live, trebuie să aveți obligatoriu un cont în bani reali la 888 poker și de preferat să faceți o depunere minimă. Recomandarea mea este să jucați direct supersatelitul de 10$ buyin.

De ce să jucați direct supersatelitul? Șansele de calificare din mai mulți sateliți de genul step1, step2…etc, sunt extrem de mici iar timpul pierdut cu acești mini sateliți nu poate fi justificat, cel puțin nu în cazul meu.

Bineînțeles că mai sunt sateliți care merită jucați, de exemplu sateliții care te trimit într-un super satelit de câteva sute de euro.

Calendar sateliți Road to Vegas 888 Poker

Revenind la turneele de pe 888, următorul turneu satelit Road to Vegas 888 Poker va avea loc pe 10 Iulie 2020, cu începere de la ora 22.00. Premiile garantate ale turneului satelit de poker din data de 10 Iulie 2020 sunt de 5000$.

Primii șase jucători vor fi invitați să participe la show-ul televizat, urmând ca fiecare câștigător al turneului Live să primească un pachet în valoare de 2700$, pachet care poate fi folosit la orice turneu LIVE din lume.

Sateliti Road to Las Vegas

Supersateliții de 10$ vor rula până pe 17 Iulie 2020, urmând ca organizatorii să decidă dacă seria va continua sau nu. În orice caz, turneele au avut un real succes, semn că încă există destul de multe persoane interesate de jocul de texas holdem poker.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *