Casa de pariuri Barsbet

6 min


barsbet
0
(0)

Barsbet este o nouă casa de pariuri apărută în peisajul bucureștean. Am vazut-o încă din vară, una din agenții fiind chiar la intersecția Moșilor cu Obor, aproape de celebrele pite cu pui de la Maestro Pizza. Despre pizzeria Maestro voi scrie însă în alt articol.

Brandul este deținut de Mithat Bars, iar domeniul barsbet.ro este proprietatea companiei Bars GmbH, cu sediul în Germania. Deși domeniul pe care au dorit să lanseze site-ul inițial a fost barsbet.ro, compania s-a lansat până la urmă pe domeniul .com, o decizie inteligentă din punctul nostru de vedere.

În România, brandul este operat de societatea LUXBET ARENA SRL . Societatea, cu sediul în Voluntari, are un un capital social de 1 milion de lei și a primit LICENTA DE ORGANIZARE A JOCURILOR DE NOROC TIP PARIURI ÎN COTĂ FIXĂ din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc – Direcția Generală de Autorizare Jocuri de Noroc, în ședința extraordinară din data de 27.09.2019.

Barsbet Mosilor – Obor

Spațiul comercial pe lângă care am tot trecut astă vară părea părăsit. Sincer nici nu credeam că se va mai deschide, mai ales că nu am văzut niciun press release în mediul online și nici pe piata de joburi nu erau anunțuri de angajare (cele mai recente fiind din vară).

Având mai mult timp, mi-am spus să trec prin agentia Barsbet Mosilor, așa cred că se numește, pe biletul de pariuri fiind trecută agenția numărul 4901 București.

class=”wp-block-heading”>Recenzie site web Barsbet

Am zis să fac un bilet de pariuri în grabă, așa că am intrat pe site-ul celor de la barsbet. Site-ul se încarcă destul de rapid iar culorile sunt cât de cât plăcute, deși dacă deschideți secțiunea de pariuri LIVE, site-ul arată ca un pom de Crăciun .

Personal m-am săturat de acest roșu, culoare care poate fi găsită la multe case de pariuri cunoscute sau mai puține cunoscute: Superbet, Stanley Bet, Powerbet … etc. În plus, conform codului culorilor, culoarea roșie este una de atenționare, alertă, interzis.

miza totala barsbet

Am ales cinci meciuri din oferta de pariuri și am vrut să introduc suma pe care voiam să o pariez. Din păcate această secțiune nu este funcțională, cel puțin din versiuna de desktop ( versiunea mobil functioneaza corect – va sfatuiesc sa accesati site-ul cu extensia m.barsbet.com).

Am încercat cu Firefox, Yandex și Chrome. Pe niciunul din browsere nu am reușit să introduc suma. Până la urmă am apăsat pe genereaza cod, generând codul 257 :). Pot spune că sunt printre primii care au pariat la această agenție de pariuri.

Mi s-a generat un bilet pe care erau scrise:

 • Codul meciului pariat
 • Numele echipelor
 • pronosticul pus de mine
 • informatii despre tipul de meci (pre-match). În cazul în care jucați un meci live, o să apară Live.
 • Cota meciului
 • Express bonus (bonusul oferit de casa de pariuri). Având cinci meciuri pe biletul combinat, am primit un bonus de 20%

Site-ul a fost lansat în grabă. Pe site lipsește:

 • Licenta ONJN
 • Acordul GDPR
 • Termenii și condițiile
 • Regulamentul de joc
 • Lista cu promoții
 • Datele de contact
 • Lista poate continua…

Pe site nu am gasit niciun fel de informații, site-ul este blank, nu tu informații, nu tu footer, nimic (nu mai vorbim de optimiziare SEO). Cireașa de pe tort, link-urile generate nu sunt seo friendly.

Lipsa acordului GDPR, a termenilor și condițiilor, politicii de confidențialitate poate atrage amenzi destul de mari.

cote decimale

Selecția cotelor, Decimale, Hong Kong, American, Fracționale – este ascunsă vederii. Culorile de selecție, sunt alb pe alb. Oricum nu cred că le folosea cineva, majoritatea dintre noi mergând pe standardul european decimal, totuși mi se pare aiurea să lansezi un site care nu este complet funcțional.

Platforma de pariuri

Agentia de pariuri Bars Bet folosește platforma casei de pariuri ucrainiene FavBet, atât website-ul cât și formatul biletelor printate fiind aproape identice.

logo Favbet in aplicatie
logo-ul Favbet în cadrul site-ului

În anumite locuri din site, se pot observa detalii care îi leagă de platforma celor de la Favbet, cum ar fi logo-ul acestora.

Promotii Barsbet

Cum pe site nu am găsit informații privind promoțiile, iar în agenții nu am apucat să stau prea mult, voi posta doar câteva informații, urmând să actualizez această recenzie imediat ce voi intra în posesia tuturor informațiilor referitoare la promotiile agenției de pariuri Bars Bet.

Megabonus – Express bonus

Deoarece nu am avut acces la termenii și condițiile de acordare a bonusurilor și nici denumirea legală a acestora, voi descrie sistemul de bonusare, pe site denumit Express bonus, pe biletul de pariuri Megabonus.

Bonus Barsbet bilete combinate

 • 5 – 9 evenimete – bonus 20%
 • 10 – 14 evenimente – bonus 50%
 • 15 – 19 evenimente – bonus 80%
 • Peste 20 de evenimente pariate – bonus 100%

Bonus Biletul Zilei

O altă promoție în cadrul site-ului este Biletul Zilei. Pe pagina principală a site-ului, puteți găsi meciurile propuse de bookmakeri. Cotele oferite în cadrul biletului zilei variază de la cota 2 până la bilete cu cota 10 sau 20. În cazul în care alegeți să jucați unul din biletele propuse în cadrul promoției biletul zilei, veți primi un bonus suplimentar de 10%.

Site-ul este disponibil în două limbi, română și engleză.

Vizita de la agenția Barsbet Mosilor – Bucur Obor

După ce am generat biletul pe pagina de web, am mers în agenția Barsbet Mosilor. Agenți e în drum spre grădinița celui mic, așa că am drum aproape zilnic pe acolo, cel puțin ori de câte ori merg pe jos, fără mașină.

Agenția de pariuri Barsbet Moșilor este chiar la intersecție, pe colț. Prima impresie a fost wow. Un ecran plin de televizoare, iar pe cel puțin 3 dintre acestea rulau meciuri, dintre care unul era cu sonor. În spate erau câteva aparate de joc, nu am apucat să văd ce tip de apare au în sală, dar la următoarea vizită, am de gând să aloc un mic buget pentru testarea acestora.

De la ultima noastră vizită s-au schimbat mai multe lucruri în bine. În primul rând operatoarea ne-a pus biletul generat prin intermediul site-ului fără a mai întâmpina probleme.

Din păcate am observat că numărul generat a fost destul de mic. De la lansarea agențiilor, numărul de bilete generate pe site nu a depășit 700!

Agenția era și de data asta goală, nu era niciun client. Posibil și ora să fi fost de vină, deoarece agenția este în drum spre grădinița celui mic și am mers pe la ora 16.00

Cum scriam și mai sus, cred că este un loc plăcut să vii și să pariezi pe live. Sunt sigur că este destul de multă lume seara, în special în timpul meciurilor importante.

Biletul de pariuri

Există două tipuri de bilete la pariuri. Biletul emis la ghișeu și cel emis prin intermediul terminalelor.

Cel emis la ghișeu este la fel ca și la celelalte agenții de pariuri, scris mic – ajută foarte mult dacă aveți bilete cu multe evenimente.

Biletul de pariuri printat prin intermediul terminalelor este printat cu caractere destul de mari și conține informații detaliate privind pariul făcut. De exemplu, în biletul pus de noi (care din păcate nu a ieșit câștigător), la un pariu over/under 2.5, pe biletul de pariuri avem scris Peste / Sub – Timp regulamentar Peste (2.5).

Nu am înțeles ce treabă are timpul regulamentar notat pe bilet într-un meci de campionat. Nu se pune rezultatul în cazul în care se marchează în minutul 90+? adică în prelungirile dictate de arbitru.

Verificare bilet

biletul nu a fost gasit

Din păcate nu am reușit să verific biletul de pariuri dacă este câștigător sau nu. Sistemul verificare bilet nu funcționează sau cel puțin nu a funcționat în momentul scrierii acestei recenzii.

Pe site, există un câmp denumit verificati biletul, însă la introducerea numărului de bilet, am primit mesajul: Stare: Biletul nu a fost găsit.

Cum arată biletul de pariuri

bilet pariuri barsbet

Barsbet este o agenție de pariuri cu potențial. Brand-ul este catchy, sună bine. Mai este mult de lucrat la site, la produsul final.

Nu sunt prezenți în social media iar departamentul de marketing aproape că nu există.

Mai avem de făcut recenzie la jocurile loto și la jocurile slots machine din cadrul agențiilor. Vom actualiza această recenzie cu fiecare vizită pe care o vom face în agenții.

Jocuri slots

În spate există câteva aparate slot machine, majoritat din seria UNION Collection de la EGT. Această colecție de jocuri adună cele mai populare jocuri slot, jocuri precum Burning Hot, Shining Crown, Mega Clover și Rise of Ra.

Sunt foarte exigent când vine vorba despre case de pariuri sau sali de jocuri, și probabil acest lucru mi se trage din cauza celor 12 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc.

UPDATE: Articol actualizat pe 11 Februarie 2020. Nu ezitați să ne contactați în cazul în care doriți să adăugați informații sau doriți modificarea acestora (nu mai sunt de actualitate).

Per total mă bucur că a mai apărut încă o agentie de pariuri stradala. Barsbet, alături de casa de pariuri Betone, fiind două surprize plăcute pe piața jocurilor de noroc din România.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
2
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *