A murit Mircea Popescu, cel mai bogat roman, miliardar din Bitcoin

1 min


coinmarketcap

Probabil că nu ai auzit de Mircea Popescu (1980 – 2021), cel mai bogat român, care se presupune că are o avere de peste 5 miliarde de dolari, a murit înecat pe 24 Iunie 2021, în Costa Rica. Despre Mircea Popescu se va scrie mult în următoarele zile, însă ce este mai important este faptul că se presupune că acesta controla prin terți 1 milion de bitcoin.

Dacă vă întrebați ce înseamnă 1 milion de bitcoin, atunci am să vă fac un mic calcul. La prețul actual de 34.000 de dolari, 1.000.000 x 34.000 = 34 de miliarde de dolari. Popescu făcea parte dintr-un grup unic de early bitcoin adopters și presupunerea noastră este că avea între 50 și 200.000 de bitcoin, asta înseamnă oriunde între 1,7 și 6,5 miliarde de dolari.

Mircea Popescu este fondatorul exchange-ului MPEx, primul exchange din lume pentru deținătorii de Bitcoin. Tot Mircea Popescu a fost cel care a făcut primul cazino online unde puteai paria cu bitcoin (BitBet.us)

S-a născut în România, la Cluj Napoca și a absolvit Universitatea Avram Iancu. A trăit în mai multe țări, inclusiv Statele Unite, Mexic, Egipt și Costa Rica.

Popescu era un împătimit al BDSM, el ca Master, iar fetele sub formă de slave (sclave). Un ultim omagiu adus de către una din admiratoarele sale, a fost postat pe site-ul thewhet.net, iar titlul se traduce: Noapte bună, Stăpânul meu (Goodnight, sweet Master).

Din respect pentru continutul unic scris de autoarea site-ului, nu voi traduce cuvinte scrise de aceasta la adresa „fascinantului” domn Popescu, un om cu adevărat unic. RIP Mircea Popescu.

Nu pot însă să nu zic, Karma is a bitch.

„I like Bitcoin because I like freedom. Simple as that.” M.P.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *