Aplicatia Maiar, primul portofel electronic 🥇 romanesc

5 min


maiar

Am auzit de Maiar de la amicul meu Armi Goldman, unul din cei mai priceputi oameni din România în ale cripto monedelor si al trading-ului. Nu sunt și nici nu am fost vreodată un cripto entuziast și nici investitor în crypto monede. Nu am avut încredere în Bitcoin și alt coins și nici acum nu am încredere în ceea ce consider eu cea mai mare bulă speculativă ever.

Descarcă Maiar și primești 10$ în egold. Vezi termeni și condiții. wiki.ro/nou/maiar

Asta nu înseamnă că tehnologia blockchain este greșită și că nu vor supraviețui câteva companii care vor ajunge printre cele mai bine cotate companii din lume. Ca și în bula dot com a anilor 2000, au fost câteva companii care s-au diferențiat prin viziune și au devenit companii cu multe, multe zerouri și care au adus un profit investitorilor inițiali.

Un exemplu elocvent de companie care a supraviețuit bulei dot com este Amazon, ale cărei acțiuni au pierdut la un moment dat mai bine de 90% din valoare. Este un intro în care pregătesc crypto entuziaștii de apocalipsa crypto. Ca și în cazul marelui cutremur, întrebarea este nu dacă va veni, ci când va veni. Așa și în cazul apocalipsei crypto. Întrebarea este, nu dacă se va prăbuși, ci când se va prăbuși piața crypto.

Mai sus am făcut un mic intro în care vă atenționez de volatilitatea pieței crypto. Dacă vă decideți să investiți în crypto trebuie să știți să învățați să nu vă panicați de fluctuația prețului și să nu investiți mai mult decât vă permiteți să pierdeți, exact ca la jocurile de noroc.

Ce este Maiar?

download maiar app

Maiar este o aplicație pentru plăți și este un produs al celui mai important start up românesc, Elrond. În acest moment Elrond este una din cele mai importante 20 de crypto monede din lume, atingând un nivel de capitalizare pe care puțini l-ar fi crezut posibil, de peste 3 miliarde de dolari.

Maiar folosește blockchain-ul Elrond Egld și este disponibilă pentru descărcare, atât pe iOS, cât și pe Android.

Pentru a populariza aplicația Maiar, creatorii acestui portofel electronic au introdus un sistem de recompense de genul reffer a friend, un sistem extrem de interesant și care vă poate aduce câștiguri importante în cazul în care aveți amici în sfera crypto entuziaștilor.

Nu cred că aplicația va avea succes prea curând în rândul necunoscătorilor, însă tind să sper că românii vor fi deschiși către Maiar, mai ales că Revolut a fost cu adevărat revoluționar în ce privește portofelele electronice și a educat într-o oarecare măsură pe cei care aveau nevoie de un astfel de serviciu.

Descarcă aplicația Maiar

Indiferent de sistemul de operare al telefonului vostru, Maiar pune la dispoziție utilizatorilor, atât versiunea Android, cât și iOS

După ce ai descărcat aplicația Maiar, poți cumpăra Egold folosind următoarele metode de plată

 • Moonpay – comision card 4%, transfer bancar 1%
 • Transak – comision card 4,79%, transfer bancar 0,5%
 • LDV exchange – transfer bancar, comision 1%
 • Tradesilvania – card și transfer bancar 0,1-1%
 • Indacoin – card 4,5%
 • Crypto coin Pro – card 4%, transfer bancar 2%
 • Changelly – card 5%
 • Pentru plata cu cardul – transferul durează aproximativ 15 minute, în timp ce pentru plata prin bancă 1-2 zile.

Maiar pareri

Să zic wow? Interfața Maiar este simplă, culorile extrem de plăcute. Aplicația este absolut fantastică. Deși wallet-ul arată super bine, mai sunt multe lucruri de făcut și de adăugat până când va deveni cu adevărat un crypto portofel pe măsura așteptărilor.

Lucruri care îmi plac tare mult la aplicatia Maiar

@herotag – este un nickname sau pseudonim pentru contul Maiar. Utilizatorii pot înregistra un pseudonim pe care îl pot folosi pentru a trimite și a primi bani de oriunde din lume. Partea „mișto” este că fiind la început, puteți să vă înregistrați nickname-uri ușor de ținut minte. Eu am reușit să-mi înregistrez tag-ul wiki, cât de tare, nu?

aplicatia maiar

Hero tag-ul meu de la maiar este wiki. Puteți să-mi trimiteți un dolar sau doi dacă vă place acest blog și vreți să mai scriu și alte articole despre cripto și monede cu potențial.

Criptomonede disponibile în portofelul electronic Maiar

La momentul redactării prezentului articol, în wallet-ul Maiar avem 3 cripto monede disponibile.

 • EGLD – Elrond
 • Ethereum
 • Binance

După cum vedeți, lipsește cu desăvârșire coroana pieței crypto, bitcoin. În schimb avem cripto moneda Binance, o cripto monedă de referință, fiind moneda de bază a platformei de schimb valutare Binance.

Binance a devenit o cripto monedă extrem de populară, atât în cadrul platformei de tranzacționare Binance, cât și în afara ei.

Acces listă contacte pentru Maiar

Nu sunt adeptul accesului la baza de date cu contacte a telefonului meu, însă am zis să-i acord o șansă aplicației Maiar. Cum această aplicație seamănă foarte mult cu Revolut și totuși este atât de diferită, am rămas impresionat să văd că și-au descărcat aplicația oameni care sincer nu credeam să aibă ceva în comun cu fenomenul cripto.

Partea interesantă este că ai câteva setări de privacy și poți ascunde față de prieteni, atât numărul de telefon, cât și hero tag visibility.

Depunere și retragere prin Maiar

Cei de la Maiar oferă opțiuni de a depune, transfera și a cumpăra egold, ethereum și binance coin prin aplicație.

În cazul în care vreți să cumpărați crypto folosind bani reali, puteți face acest lucru însă doar pe perechea EGLD / USD. Tranzacțiil se realizează prin procesatorul moonpay.

Atenție! Nu puteți retrage bani reali în contul de bancă sau pe card! De această opțiune s-au poticnit toate proiectele crypto de acest gen deoarece implică o supraveghere foarte atentă a tuturor tranzacțiilor financiare. Zona cripto ascunde tranzacții ilegale și spălări de bani, deci nu văd prea curând o opțiune de acest gen.

Un alt lucru care îmi displace este faptul că nu există cont în USD. E poate normal, pentru că un cont în USD ar însemna ca toate fondurile deținute în USD să fie backed cu fonduri reale. Dacă unul din aceste lucruri s-ar întâmpla, atunci prețul pentru 1 EGLD ar fi de cel puțin 1000 USD.

Comunități de crypto

Dacă vreți să aflați mai multe despre fenomenul crypto, aveți întrebări referitoare la unele criptomonede, vă aștept pe grupurile de facebook

Pret Elrond actualizat în timp real!

Ai nevoie de un refferal code pentru Maiar? Folosește cod recomandare Maiar: 892fldaksn și primești 10$ gratuit. *vezi termeni și condiții și descarcă aplicația aici.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
11
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
2
geeky
love love
12
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *