Aplicatia Maiar, primul portofel electronic ❤️ romanesc

8 min


maiar
4.3
(11)

Am auzit de Maiar de la amicul meu Armi Goldman, unul din cei mai priceputi oameni din România în ale cripto monedelor si al trading-ului. Nu sunt și nici nu am fost vreodată un cripto entuziast și nici investitor în crypto monede. Nu am avut încredere în Bitcoin și alt coins și nici acum nu am încredere în ceea ce consider eu cea mai mare bulă speculativă ever.


Poti cumpara Elrond sau alte crypto-monede folosind aplicatia Maiar sau Binance Exchange

Tradesilvania marketing afiliat

 


Asta nu înseamnă că tehnologia blockchain este greșită și că nu vor supraviețui câteva companii care vor ajunge printre cele mai bine cotate companii din lume. Ca și în bula dot com a anilor 2000, au fost câteva companii care s-au diferențiat prin viziune și au devenit companii cu multe, multe zerouri și care au adus un profit investitorilor inițiali.

Un exemplu elocvent de companie care a supraviețuit bulei dot com este Amazon, ale cărei acțiuni au pierdut la un moment dat mai bine de 90% din valoare. Este un intro în care pregătesc crypto entuziaștii de apocalipsa crypto. Ca și în cazul marelui cutremur, întrebarea este nu dacă va veni, ci când va veni. Așa și în cazul apocalipsei crypto. Întrebarea este, nu dacă se va prăbuși, ci când se va prăbuși piața crypto.

Mai sus am făcut un mic intro în care vă atenționez de volatilitatea pieței crypto. Dacă vă decideți să investiți în crypto trebuie să știți să învățați să nu vă panicați de fluctuația prețului și să nu investiți mai mult decât vă permiteți să pierdeți, exact ca la jocurile de noroc.

Update articol. De la data scrierii acestui articol s-au schimbat destul de multe. Maiar a evoluat într-un exchange, denumit Maiar Dex, acest exchange fiind accesat de la adresa maiar.exchange. Nu mi-am schimbat părerea personală despre Elrond și Maiar și nu dețin nici măcar un elrond în wallet-ul meu. 

S-au făcut bani de pe urma Elrond, mai ales cei care au cumpărat cu câțiva dolari. Ce nu-mi place la Maiar este faptul că este extrem de limitat de către creatori, în Maiar exchange nefiind la data scrierii acestui update (29 Ianuarie 2022) cripto monede cunoscute care să le puteți preschimba.

În swap-ul Maiar Dex aveți doar vs Egold și doar USDC, MEX și RIDE. Nu putem vorbi încă de un exchange / DEX în adevăratul sens al cuvântului. Proiecte precum ATOM, cu Osmosis, sunt la zeci de ani lumină în fața Maiar. Chiar dacă APY-ul din MEX / LKMEX, EGLD / MEX sau EGLD / RIDE au valori interesante din punct de vedere al investiției, acestea spre deosebire de pool-urile Osmosis sunt Locked.

Am prieteni care sunt fani Elrond și îi înțeleg. Probabil dacă cumpăram egold cu 5 dolari, eram și eu un fan entuziasmat. Voi da credit acestui proiect doar dacă voi vedea că poți transdera în maiar dex și alte coins precum BNB, ETH sau Bitcoin (monede de altfel prezente în aplicația Maiar). Mai mult, vreau să văd în Maiar Dex că poți preschimba respectivele monede între ele.

Probabil creatorii Elrond / Maiar se tem de o eventuală prăbușire a Elrond în cazul unei intrări masive de capital care să nu folosească exclusiv Egld. Din punctul meu de vedere este absolut necesară o descentralizare.

Continuarea articolului de mai jos este articolul neactualizat care a fost publicat pe 6 martie 2021. O să încerc să-l actualizez. 

Ce este Maiar?

download maiar app

Maiar este o aplicație pentru plăți și este un produs al celui mai important start up românesc, Elrond. În acest moment Elrond este una din primele 50 de crypto monede din lume, atingând un nivel de capitalizare pe care puțini l-ar fi crezut posibil, de peste 3 miliarde de dolari.

Maiar folosește blockchain-ul Elrond Egld și este disponibilă pentru descărcare, atât pe iOS, cât și pe Android.

Pentru a populariza aplicația Maiar, creatorii acestui portofel electronic au introdus un sistem de recompense de genul reffer a friend, un sistem extrem de interesant și care vă poate aduce câștiguri importante în cazul în care aveți amici în sfera crypto entuziaștilor.

Nu cred că aplicația va avea succes prea curând în rândul necunoscătorilor, însă tind să sper că românii vor fi deschiși către Maiar, mai ales că Revolut a fost cu adevărat revoluționar în ce privește portofelele electronice și a educat într-o oarecare măsură pe cei care aveau nevoie de un astfel de serviciu.

Crypto monede care au legatura cu Elrond si care v-ar putea asigura pe viitor o crestere importanta

E-money NGM – poate fi cumparat pe Ascendex – click aici

Conform site-ului Elrond.com, colaborarea va căuta să emită monede stabile pentru e-Money ca tokenuri care circulă pe rețeaua Elrond ca token ESDT. Monedele stabile EUR, CHF, SEK, NOK și DKK emise pe e-Money vor putea fi utilizate în plățile Elrond și integrările DeFi în ecosistemul Elrond. Acestea vor fi disponibile în primul trimestru din 2021.

Descarcă aplicația Maiar

Indiferent de sistemul de operare al telefonului vostru, Maiar pune la dispoziție utilizatorilor, atât versiunea Android, cât și iOS

După ce ai descărcat aplicația Maiar, poți cumpăra Egold folosind următoarele metode de plată

 • Moonpay – comision card 4%, transfer bancar 1%
 • Transak – comision card 4,79%, transfer bancar 0,5%
 • LDV exchange – transfer bancar, comision 1%
 • Tradesilvania – card și transfer bancar 0,1-1%
 • Indacoin – card 4,5%
 • Crypto coin Pro – card 4%, transfer bancar 2%
 • Changelly – card 5%
 • Pentru plata cu cardul – transferul durează aproximativ 15 minute, în timp ce pentru plata prin bancă 1-2 zile.

Maiar pareri

Să zic wow? Interfața Maiar este simplă, culorile extrem de plăcute. Aplicația este absolut fantastică. Deși wallet-ul arată super bine, mai sunt multe lucruri de făcut și de adăugat până când va deveni cu adevărat un crypto portofel pe măsura așteptărilor.

Lucruri care îmi plac tare mult la aplicatia Maiar

@herotag – este un nickname sau pseudonim pentru contul Maiar. Utilizatorii pot înregistra un pseudonim pe care îl pot folosi pentru a trimite și a primi bani de oriunde din lume. Partea „mișto” este că fiind la început, puteți să vă înregistrați nickname-uri ușor de ținut minte. Eu am reușit să-mi înregistrez tag-ul wiki, cât de tare, nu?

 

aplicatia maiar

Hero tag-ul meu de la maiar este wiki. Puteți să-mi trimiteți un dolar sau doi dacă vă place acest blog și vreți să mai scriu și alte articole despre cripto și monede cu potențial.

Criptomonede disponibile în portofelul electronic Maiar

La momentul redactării prezentului articol, în wallet-ul Maiar avem 3 cripto monede disponibile.

 • EGLD – Elrond
 • Ethereum
 • Binance

După cum vedeți, lipsește cu desăvârșire coroana pieței crypto, bitcoin. În schimb avem cripto moneda Binance, o cripto monedă de referință, fiind moneda de bază a platformei de schimb valutare Binance.

Binance a devenit o cripto monedă extrem de populară, atât în cadrul platformei de tranzacționare Binance, cât și în afara ei.

Acces listă contacte pentru Maiar

Nu sunt adeptul accesului la baza de date cu contacte a telefonului meu, însă am zis să-i acord o șansă aplicației Maiar. Cum această aplicație seamănă foarte mult cu Revolut și totuși este atât de diferită, am rămas impresionat să văd că și-au descărcat aplicația oameni care sincer nu credeam să aibă ceva în comun cu fenomenul cripto.

Partea interesantă este că ai câteva setări de privacy și poți ascunde față de prieteni, atât numărul de telefon, cât și hero tag visibility.

Depunere și retragere prin Maiar

Cei de la Maiar oferă opțiuni de a depune, transfera și a cumpăra egold, ethereum și binance coin prin aplicație.

În cazul în care vreți să cumpărați crypto folosind bani reali, puteți face acest lucru însă doar pe perechea EGLD / USD. Tranzacțiil se realizează prin procesatorul moonpay.

Atenție! Nu puteți retrage bani reali în contul de bancă sau pe card! De această opțiune s-au poticnit toate proiectele crypto de acest gen deoarece implică o supraveghere foarte atentă a tuturor tranzacțiilor financiare. Zona cripto ascunde tranzacții ilegale și spălări de bani, deci nu văd prea curând o opțiune de acest gen.

Un alt lucru care îmi displace este faptul că nu există cont în USD. E poate normal, pentru că un cont în USD ar însemna ca toate fondurile deținute în USD să fie backed cu fonduri reale. Dacă unul din aceste lucruri s-ar întâmpla, atunci prețul pentru 1 EGLD ar fi de cel puțin 1000 USD.

Comunități de crypto

Dacă vreți să aflați mai multe despre fenomenul crypto, aveți întrebări referitoare la unele criptomonede, vă aștept pe grupurile de facebook

Pret Elrond actualizat în timp real!

 

Ai nevoie de un refferal code pentru Maiar? Folosește cod recomandare Maiar: 892fldaksn și primești 10$ gratuit. *vezi termeni și condiții și descarcă aplicația aici.

Elrond este o cripto moneda dezvoltata de fratii Beniamin și Lucian Mincu, împreună cu antreprenorul Lucian Todea.

Elrond poate procesa până la 15.000 de tranzacții pe secundă, fiind alături de Cosmos sau Solana, unul din cele mai rapide blockchain-uri din lume.

Pentru cripto-entuziaști, crypto moneda românească Elrond a ajuns una din cele mai populare din lume, fiind în top 50 coins din coinmarket cap.

Nu sunt atât de entuziasmat de Elrond, sau nu așa cum sunt alții. În primul rând mai este mult de lucrat, atât la wallet-ul Maiar, cât și la parteneriate. Deunăzi vorbeam cu un amic despre faptul că Elrond poate să ajungă la o valoare de 1000 de dolari. Dacă scopul cumpărării acestei monede este de a face profit, atunci nu văd prea bine persoanele respective care vor să se îmbogățească rapid.

Deja Elrond se tranzacționează la o valoare cuprinsă între 100 și 220 dolari. Au fost ceva variații, însă Elrond s-a menținut surprinzător de bine atunci când piața a căzut ușor (sfârșitul lui Februarie 2021). Ba pot să spun că Elrond chiar s-a aperciat comparativ cu restul cripto monedelor care erau în cădere liberă.

Poti cumpăra Elrond prin Maiar

Una din opțiunile de a cumpăra Elrond este folosind portofelul electronic virtual Maiar. Detalii aici

Maiar este o aplicație de tip portofel electronic dezvoltată chiar de dezvoltatorii blockchain-ului Elrond. Deși aplicația este în stadiu incipient, aveți opțiune de a achiziționa, a stoca și a transfera cripto moneda Elrond, precum și două din cele mai importante criptomonede din piață, Binance și Ethereum.

În acest moment în Maiar nu există opțiunea de exchange, însă puteți muta criptomonedele cumpărate sau transferadupă bunul plac în orice wallet extern sau pe orice crypto exchange. De altfel, Maiar are o opțiune interesantă de transfer în cadrul aplicației, transfer pe bază de herotag (nickname) sau direct catre adresa persoanei pe care o ai in telefon (in cazul in care acesta are aplicatia Maiar instalata). Aplicatia este construita in genul Revolut si este extrem de ușor de utilizat.

Poti cumpăra Elrond prin Binance

O altă modalitate să cumperi cripto moneda românească Elrond este folosind crypto exchange-ul Binance. – Detalii aici – Nu numai că Binance este cel mai mare exchange cripto din lume, dar acesta are și o cripto-monedă proprie, moneda Binance.

Moneda Binance este extrem de valoroasă și se tranzaționează la peste 220-250$ pe unitate. Această monedă este disponibilă pentru achiziționare și în Maiar.

Exchange-ul Binance este recomandat pentru utilizatorii mai avansați, cei care știu cum să folosească o adresă cripto sau să le transfere de pe o platformă pe alta.

Maiar Exchange

Maiar Exchange urmează să fie lansat pe 30 Aprilie 2021. Acesta va fi lansat ca platforma exchange independentă, urmând ca la o dată ulterioară aplicația Maiar să aibă și funcția de exchange implementată. Platforma va funcționa pe baza token-ului MEX. Aceste token-uri vor fi distribuite pe o perioadă de 1 an de zile celor care țin Egold în stake. Distribuția MEX din cadrul proiectului Elrond se va face după cum urmează:

Vor exista în total 1 miliard de jetoane MEX, dintre care:

 • 47,50% din totalul de tokenuri MEX va putea fi revendicată de deținătorii EGLD în primul an
 • 44,95% din totalul de jetoane MEX va fi câștigată de furnizorii de lichidități în următorii 10 ani, cu 5 înjumătățiri la fiecare 2 ani
 • 2,55% din tokenuri va fi distribuită membrilor comunităților DeFi (50% UNI, 25% SUSHI, 25% CAKE)
 • 5% din token-urile MEX vor fi puse într-un fond de securitate, servind drept asigurare proactivă împotriva bug-urilor critice sau în caz de hacking.

 

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 11

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

8 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Buna! Multumim frumos pentru informatii! Cum scriai si tu, Maiar nu permite transformarea Egld catre banca, ci doar buy, deposit si send. Care sunt posibilitatile de a preschimba egld in real money si a-i incasa? Multumesc!

  1. prin Binance exchange. Dai retragere in cont sau folosesti cardul Visa al celor de la Binance. Nu uita ca trebuie platit impozit entru castigurile rezultate din crypto

 2. După entuziasmul inițial în care am investit mai mult decât îmi permiteam, am urmat sfaturile lor când aplicația nu mergea că la început și am dezinstalat apoi am reinstalat. Cu un telefon cu două sim-uri. Surpriză. Cu setul corect de cuvinte nu mi-a recunoscut nr.de telefon de Digi dar a funcționat cu nr.de Vodafone. Rezultat ;un nou portofel creat aberant. La cel inițial nu mai am acces. Răspunsul lor: Este imposibil. Răspunsul meu: Sunt absolut dezgustat . Deci eu Stan Patitul