Loteria de vaccinare

2 min


loteria vaccinurilor
5
(2)

Loteria de vaccinare este cea mai nouă găselniță a guvernului pentru a face oamenii să facă un vaccin, care din punctul meu de vedere este absolut necesar. Trebuie să fii tâmpit să nu-l faci.

Știu că o să fie multe păreri pro și contra despre vaccinare, dar înainte de a scrie despre loteria de vaccinare, am să-mi expun părerea mea personală despre vaccinul anticovid și de ce consider că suntem norocoși că avem posibilitatea de a ne vaccina, mai mult, de a ne vaccina gratuit.

Despre mine și despre experiența mea personală cu virusul covid-19

Am avut Covid anul trecut (în 2020). Nu l-am declarat, pentru că era nebunia aia când nu știai sigur dacă te saltă sau nu și te bagă forțat într-un spital. Am stat cuminte acasă și am scăpat de el. Ce e drept, mă pregătisem dinainte cu suplimente de quercitină, zinc, magneziu.. și altele. Am trecut peste.

Deși recunosc că am fost reticent să-mi fac vaccinul anticovid, mi-am dat seama că nu există altă soluție. Cum anticorpii mei s-au dus demult, nu rămânea decât să mai trec odată prin boală sau să fac vaccinul. Sincer, am preferat a doua variantă, deoarece nu sunt adeptul loteriei rusești (ruleta rusească).

Vreau să diu scurt, pentru că în primul rând este vorba de un articol despre loteria de vaccinare, drept urmare, cei care nu vreți să vă vaccinați, ce părere aveți despre vaccinul anti poliomielita? sau mai bine zis, ce părere aveți despre milioanele de copii care au avut de suferit din cauza acestei cumplite boli.

Dacă v-ați decis să vă vaccinați anticovid, felicitări, dacă nu, ce să zic… mult noroc, veți avea nevoie.

Loteria de vaccinare condiții

La Loteria de vaccinare pot participa doar persoanele vaccinate cu schema completă. Este nevoie să intrați pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro și să vă generați certificatul digital UE privind COVID-19. Certificatul se generează pe baza CNP-ului. Este nevoie să aveți o adresă de email.

Loteria vaccinurilor premii

Valoarea totală a premiilor acordate la loteria vaccinurilor este de 15 milioane de lei care vor fi împărțite după cum urmează:

  • 81 de premii săptămânale ( din care sse acordă 80 premii în valoare de 10.000 lei + 1 premiu în valoare de 300.000 lei);
  • 3 premii lunare în valoare de 100.000 lei – extragerea va avea loc în ultima săptămână a fiecărei luni
  • 2 premii în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei care se vor acorda la finalul Loteriei Programului Naţional de Vaccinare

Fiecare participant poate câștiga maxim 4 premii.  

 Perioada de desfășuare a loteriei vaccinurilor este 1 Septembrie 2021 – 31 Decembrie 2021

Când are loc extragerea loteriei vaccinurilor?

Extragerea are loc în fiecare vineri și duminică și este organizată de Loteria Română împreună cu Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

Condițiile, valoarea premiilor și restul detaliilor privind loteria de vaccinare sunt preluate din Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului privind condiţiile de înscriere la Loteria de vaccinare

Câștigători extragere loteria vaccinurilor

Lista va fi actualizată imediat ce aceste informații vor fi disponibile.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *