Cele mai bune probiotice

3 min


probiotice

În acest articol voi vorbi despre cele mai bune probiotice conform căutărilor google.

Cu ceva ani în urmă nu vorbea nimeni de probiotice, acestea intrând în vocabularul uzual al românilor doar de câțiva ani. Acest lucru se datorează în principal datorită antibioticelor, medicii recomandând să luați probiotice împreună cu antibioticele prescrise.

Flora intestinală este grav afectată prin administrarea de antibiotice. Drept urmare aveți nevoie de un probiotic eficient, atât pe durata tratamentului cu antibiotice, cât și după tratament.

De unde vine denumirea de probiotic?

Termenul probiotic vine din alaturarea cuvintelor grecesti „pro” și ”bios”, cele două cuvinte însemnând „pentru viață”.

Ce sunt probioticele

Probioticele sunt niște microorganisme vii care refac flora intestinală. Aceste microorganisme se regăsesc în mod natural în intestine și au un rol important în digestie.

Probioticele sunt considerate a fi bacterii prietenoase care protejează sănătatea gastrointestinală și reglează tranzitul intestinal.

Care sunt alimentele care conțin probiotice în mod natural?

Probioticele se găsesc în anumite alimente precum: iaurt, lapte bătut, chefir proaspăt, muraturi, brânză, oțet de mere, varză murată, măsline verzi, iaurt grecesc.

PLAN

Nec exerci nostrud mnesarchu
id. Sit epicuri albucius posidoniu
ei, in eam quaeque feugait.

Old Price

Price

DISCOVER

Probiotic Jarro-Dophilus Ultra 60 capsule, 10 tulpini de microorganisme, 50 miliarde de bacterii benefice

Probiotic-ul Jarro-Dophilus Ultra este un pro-biotic cu 10 tulpini de microorganisme și 50 de miliarde de bacterii beneficie Verificați reducerile suplimentare pe pagina produsului.(exemplu 5% extra discount pentru achizitionarea a 2 sau mai multe produse) 

30,07$ (123 Lei)

-5% reducere

cod  promoțional: AXC0435

Top 3 cele mai populare probiotice în 2020

M-am ajutat de google să aflu care sunt cele mai populare pro biotice în 2020. Conform căutărilor google acestea sunt:

 • Jarro dophilus
 • Protectis – probiotic pentru copii
 • Linex
Top probiotice conform google search

Pentru adulți cel mai indicat pro biotic ar fi Jarro dophilus iar pentru copii protectis. Dacă este să adunăm și cuvintele cheie adiționale, ca exemplu: pret protectis sau prospect protectis, căutările lunare pe google sar lejer de 30.000 – 50.000 pentru produsul protectis, făcând din acesta cel mai căutat probiotic din România!

Ce trebuie să ai în vedere când alegi să cumperi probiotice

 • fiecare capsulă să fie ambalată separat
 • să aibă mai multe tulpini (fiecare tulpină are proprietăți diferite pentru organism)
 • să fie gastro rezistente (unele tulpini nu supraviețuiesc acidului din stomac)
 • termen de expirare (este important ca termenul de expirare să fie cât mai îndepărtat.
 • să fie stabil la temperatura camerei (nu necesită păstrarea la frigider)

Probiotic Jarro Dophilus EPS

Jarro Dophilus este unul din cele mai căutate pro biotice pentru adulți. Îl puteți găsi pe site-ul iHerb la un preț de 0,25$ pe capsulă (aproximativ 1 Leu).

Jarro Dophilus conține 8 tulpini de microorganisme ( 4 lactobacillus, 2 bifidobacterium, 1 lactococcus si 1 pediococcu ), iar fiecare capsulă are până la 5 miliarde de bacterii benefice. În România poate fi găsit în cutii cu 60 de capsule.

De unde puteți cumpăra Jarro Dophilus?

Jarro Dophilus poate fi găsit în farmacii, în anumite magazine online sau pe site-ul iherb. Indiferent de unde îl achiziționați, vă recomand să verificați prețul și data de expirare înainte de achiziționarea acestui supliment alimentar.

Prețul îl puteți calcula în funcție de numărul de capsule / pastile. Unele magazine online îl vând în cutii cu 60 de capsule, în timp ce pe alte site-uri poate fi găsit în varianta cu 120 de capsule.

Cele mai bune probiotice în Septembrie 2020, conform căutărilor google

M-am gândit să actualizez articolul scris de mine acum câteva luni deoarece au survenit câteva modificări în topul preferințele și în topul căutărilor google pentru pro biotice.

Protectis a rămas de departe cel mai căutat probiotic. Linex a rămas și el în căutări și a urcat un pic pe segmentul pentru copii cu produsul Linex Baby.

Surpriză pentru mine, new entry să-i zicem așa, este probioticul hepiflor. Am vrut să văd de ce a devenit atât de popular acest pro-biotic, așa că am făcut un mic research pentru voi.

Hepiflor

Hepiflor este un probiotic produs de Terapia S.A., companie care aparține de Sun Pharma, una din cele mai mari companii de pe piața farmaceutică din România.

La o simplă căutare în google a cuvântului Hepiflor, mi-a apărut Farmacia Tei, pe al cărui site l-am găsit la prețul de 4,90 Lei, la reducere de la pretul de 7 Lei.

 • Hepiflor adulți, 10 capsule, Terapia – preț 4.90. Conținutul fiecărei capsule de 10 miliarde de culturi vii
 • Prețul pentru Hepiflor variază de la 7 la 20 de Lei pentru 10 capsule.

Hepiflor conține 3 tulpini de microorganisme. Acestea sunt:

 • Lactobacillus acidophilus HA-1223 – în procent de 60%, 44,40 mg
 • Bifidobacterium bifidum HA-1323 – în procent de 25%, 10,74 mg
 • Lactobacillus casei HA-1083 în procent de 15%, 10,52 mg

În funcție de farmacia de unde achiziționați Hepiflor, prețul poate pentru o capsulă poate varia între 70 de bani și 2 lei.

Sper că v-am fost de folos cu aceste informații. Am să încerc să dezvolt acest subiect și să vă ofer cât mai multe informații pertinente despre cele mai populare probiotice. Nu ezitați să ne contactați pe facebook în cazul în care vreți să adăugați informații suplimentare acestui articol, să propuneți sau chiar să scrieți propriul articol.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *