Betone, cea mai nouă agentie de pariuri din România

4 min


betone pariuri sportive
3
(2)

Betone este cea mai nouă agentie de pariuri din offline-ul românesc. De parcă românii nu pierd deja destui bani la pariuri și la păcănele.

Din păcate, oficialii noștri nu fac nici un pas în stoparea fenomenului sau măcar să facă ceva în privința protecției reale a jucătorilor. Un cuvânt aruncat în vânt, joc responsabil și atât.

Vreau ca responsabili din România să deschidă ochii la colegii lor din Norvegia sau Suedia și să facă ceva în privința dependenților de jocuri de noroc, și vorbesc aici în special de sălile de jocuri din mediul rural și în cele din orașele sărace ale României.

Nu vreau să fiu subiectiv, pentru noi, pariorii cu experiență, apariția unei noi case de pariuri poate fi un lucru bun.

Betone – Recenzie

O să încep această recenzie reală cu specificarea că nu sunt plătit de nimeni să scriu recenzii sau articole pe acest site (cel puțin deocamdată 🙂 Scriu content pentru că îmi place să scriu despre diferite subiecte, promotii și evenimente.

Betone este deținut de societatea DMS BET LIVE S.R.L, cu sediul în Bulevardul Basarabia 124-126 E, Sector 2, Bucuresti. A fost înființată la sfârșitul lui 2018 și are un capital social în valoare de 1.030.000 RON. Obiectul de activitate principal sunt activitățile de jocuri de noroc și pariuri – cod caen 9200.

Site-ul Betone

Primul lucru care mi-a sărit în ochi când am intrat pe Betone au fost culorile plăcute și interfața curată a site-ului. Secțiunea promoții este vizibilă clienților atât pe versiunea desktop cât și pe mobil. În promoții avem la momentul scrierii acestei recenzii două promoții active: Cardul BETONE și Bonus 135%

Cardul Betone

Jucătorul poate paria mai mult de 1000 RON doar utilizând cardul BET ONE

Pentru a paria mai mult de 1000 de Lei, jucătorii au nevoie să se înregistreze, lucru care mi se pare extrem de benefic, în special datorită combaterii evaziunii fiscale. Jucătorii pot fi nevoiți ulterior să declare la fisc proveniența banilor.

Cred că obligativitatea înregistrării celor care vor să parieze mai mult de 1000 de Lei va alunga clienții care joacă sume mari de bani. Ar fi un lucru excepțional dacă ONJN-ul ar obliga toți pariorii și toate sumele pariate în mediul offline să fie înregistrate, dar și așa este un pas crucial în industria jocurilor de noroc faptul că Bet One obligă pe cei care fac pariuri mai mari de 1000 de lei să se înregistreze în sistem.

Un alt lucru interesant la acest card este că prin intermediul cardului, clienții beneficiază de un ewallet – portofel virtual. Banii intră într-un cont, clienții având posibilitatea de a depune și a retrage bani din acesta. După părerea mea, cei de la BET ONE pun astfel bazele intrării pe piața online.

Am verificat în baza de date a celor de la ONJN dacă DMS BET LIVE S.R.L deține licență clasa a 2-a ca procesator de plată însă aceștia nu apar în listă. Teoretic dacă depui bani într-un cont și accepți retrageri, procesezi bani. Din punctul meu de vedere cred că ori folosești un procesator de plăți licențiat ori îți iei licență clasa a 2-a ca procesator de plăți.

Agentii de pariuri BETONE

Conform site-ului betone.ro, agentia de pariuri are sucursale în Suceava, Vaslui, Iași, Bacău, Cluj, Brașov, Buzău, Constața și București.

 • Plata câștigurilor
 • Se achită în maxim 3 zile lucrătoare de la revendicare – conform legislației în vigoare

Am vizitat una din locațiile Betone (cea de pe Nerva Traian din Bucuresti), iar pariurile se fac prin intermediul sălilor de jocuri de noroc Las Vegas. Acestea sunt deținute tot de DMS iar pariurile se fac direct in sala de jocuri, prin intermediul terminalor de pariuri.

Sala de jocuri este curată, am fost servit foarte repede cu o cafea și un suc. Aceste mici tratații gratuite se adresează în principal doar celor care joaca la pacanele.

bilet pariuri betone

La momentul scrierii acestui articol, am decis să verific și procentul încasat de casa de pariuri. Pentru meciul Everton – Chelsea din 7 Decembrie 2019, cotele oferite de Betone au fost

 • Victorie Everton 3.60
 • Egal 3.75
 • Chelsea 2.05
 • Margine câștig casa de pariuri: 3.22%

Am verificat același meci la

 • Superbet 3.55 | 3.75 | 2.03 | margine 4.10%
 • Winner 3.75 | 4.00 | 2.10 | margine – 0.71% – foarte rar să vedem pe piață o margine cu minus. Datorită taxei de administrare, agenția nu iese pe minus!
 • Efortuna 3.65 | 3.80 | 2.00 | margine 3.71%

Este foarte important să verificați marja de câștig a caselor de pariuri atunci când jucați la o anumită agenție. Pe termen lung, o marjă inferioară vă poate reduce substanțial din profit.

Cum calculați marginea de profit la o casa de pariuri?

Luăm cazul Everton vs Chelsea.

 • Everton 1/3.60 = 0.277
 • Egal 1/3.75 = 0.2666
 • Chelsea 1/2.05 = 0.4878
 • Acum adunați cele trei rezultate 0.2777+ 0.2666+ 0.4878= 1.0321
 • Margine: 1.0321-1 = 0.0321
 • Payout: 1- 0.0321= 0.9679% – 96.79% – de aici marja de 3.21 (aproximativ – nu am adunat toate numerele după virgulă). Oricum ați înțeles ideea.

De aici fac profit casele de pariuri, iar dacă mai adăugam și taxa de administrare în valoare de 5%, percepută de aproape toate agențiile de pariuri, marja de profit a acestora poate crește.

Una peste alta, o marjă de 3.21 este foarte decentă. Am gasit case de pariuri online cu o marjă de 8-9%. Încercați să calculați marja la meciuri care nu sunt foarte de pariate. O să vedeți că marja casei de pariuri va crește.

Ca încheiere pot spune că Betone are șansa să devină un brand important pe piața din România. Îmi place logo-ul, îmi plac culorile, îmi plac cotele. Mai este de lucrat la site și la versiunea de mobile care nu este full responsive, însă brand-ul are un potențial fantastic.

Dacă vreți să adăugați informații sau să actualizați informațiile din acest articol, nu ezitați să ne contactați prin pagina de facebook sau prin formularul de contact.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
4
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Casa de pariuri mica!
  Am jucat un bilet prin jud prahova, l-am castigat. Primele 2 zile dupa castig mi s-a zis ca nu ma pot plati din cauza ca de 2 zile nu au conexiune la internet la terminalul de pariuri. Am plecat din judet pt ca s-a terminat vacanta ca sa aflu ca nu poti sa scoti castigul din alt judet. Dupa 30 zile banii revin lor. Tiganie de casa de pariuri mica!