Prima comanda de suplimente alimentare pe iHerb

4 min


biotina

Am aflat destul de târziu despre iHerb, dar niciodată nu este prea târziu să economisești. Întâmplarea a făcut să am nevoie de câteva suplimente alimentare și am avut un șoc să văd diferența de preț dintre prețurile de pe iHerb și cele practicate de unele site-uri naturiste din online-ul românesc.

În acest articol am să vă descriu experiența mea cu prima comanda online de pe site-ul iHerb, precum și produsele achiziționate de mine.

Prima comandă iHerb am făcut-o pe 14 Noiembrie 2019, fiind achitată în USD prin cardul Revolut. Dacă nu aveți card revolut, puteți folosi orice card bancar, însă este posibil să pierdeți la cursul de schimb valutar.

Comanda a fost în valoare de 79,14 dolari, preț final obținut după cele două reduceri aplicate. Reducere cu codul promotional și reduceri pentru produsele aflate în promoție.

Cod promotional iHerb AXC0435 – 10% Discount

Cod promotional iHerb

Prima reducere am primit-o pentru prima comanda efectuată pe site-ul iHerb. Pentru a primi reducerea de bun venit, trebuie să folosiți codul promotional iHerb: AXC0435 . AXC zero patru trei cinci

Codul este valid pentru cumpărăturile din România. Este important de știut că anumite coduri nu sunt valide pentru cumpărăturile din România.

Codul trebuie introdus la finalul cumpărăturilor, la Check Out. Veți primi o reducere de 10% plus reduceri la produsele selecționate în promotii.

Să revenim la comanda iHerb. Nu voi descrie pașii necesari deschiderii unui cont,

Prima comanda pe site-ul iHerb

Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus EPS, 5 Billion, 120 Veggie Caps

Probiotice. Mi-am luat 120 de pastile probiotice Jarro-Dophilus cu 5 miliarde de bacterii probiotice la prețul de 29,37$ (la final am primit un discount de 10,11$ – achitând doar 19,26$ – depinde de promoții, puteți obține prețuri absolut senzaționale în perioadele de campanie). Chiar dacă plătiți prețul întreg de 29,37$, tot ieșiți la jumătate de preț față de anumite magazine din România.

Vitamina B12
Vitamina B12

Solgar, Sublingual Methylcobalamin (Vitamin B12), 1,000 mcg

Vitamina B12. Al doilea produs achiziționat a fost un flacon cu vitamina B12 – Methylcobalamin – 1000 Mcg. Am cumpărat acest produs deoarece de la jumatea lunii August 2019 am încetat să consum carne. Mănânc ocazional doar pește! Prețul achitat pentru un flacon cu 60 de pastile a fost de 6,91$ – aproximativ 30 Lei (prețul înainte de discount 7.87$).

Natrol, Biotin, Maximum Strength, 10,000 mcg, 100 Tablets

Biotina. Am cumpărat un flacon cu biotina de 10.000 mcg – 60 de pastile, la prețul de 4,53$ – aproximativ 20 de Lei (preț înaite de discount 9.99$).

Este mult de scris despre beneficiile biotinei (Vitamina B7 / Vitamina H7). Voi dedica un articol întreg acestei vitamine, astfel că vă recomand să dați un like paginii noastre de facebook.

Biotina contribuie la metabolizarea zahărului și a grăsimilor din organism, stimulează eliminarea toxinelor, poate reduce colesterolul rău – LDL. În plus biotina este esențială pentru o memorie bună. Puteți afla mai multe informații despre biotina, cu un singur search în google.

Nature’s Way, Alive! Children’s Chewable Multi-Vitamin, Orange + Berry Fruit Flavors, 120 Chewable Tablets

Suplimentele alimentare Nature’s Way de la Alive! sunt recunoscute pe plan mondial, fiind prezente în mai toate farmaciile din România.

Am încercat aceste vitamine pentru copii în iarna lui 2018. Le-am cumpărat dintr-un magazin online din România. Am scris aici un articol despre Alive Gummies, Multi-Vitamin pentru copii. În acest articol o să găsiți și prețul achitat pentru aceste vitamine, dar și o comparație de preț.

Jarrow Formulas, Natural SAM-e (S-Adenosyl-L-Methionine) 400, 400mg, 60 Enteric-Coated Tablets

Cel de-al cincilea produs este SAM-e 400, produs de Jarrow Formulas. Acest supliment alimentar trebuie luat cu atenție! Nu este necesară o rețetă, dar vă sfătuiesc să discutați cu medicul de familie sau medicul specialist înainte de a lua acest supliment alimentar.

SAM-e este un compus care este produs în mod natural de organism și are un rol foarte important în funcționarea corectă a organismului. Este folosit în cazurile de ADHD, screloza, boli ale ficatului, depresie, boli ale inimii sau artrita. Îmbunătățește starea mentală, reduce oboseala și anxietatea. Protejează ficatul și ajută bila lenesa.

În România cumpărasem SAMe 200 de la un magazin online, plătind 230 Lei pentru o cutie cu 60 de tablete (SAMe 400, are 400 de mg – dublu față de Same 200). Am plătit 37,68$ (preț înainte de discount 42,94$).

Prețul poate diferi de la o zi la alta. În momentul scrierii acestui articol, la o lună de la comandă, prețul pe site este de 47.71$ – out of stock. Chiar și așa, fără discount, prețul în lei ar fi de 204 Lei. Prețul este mai mic cu 26 de lei, iar cantitatea este dublă (mă refer la cantitatea de SAM-e din fiecare tabletă).

Cum scriam și mai sus, cam toate suplimentele alimentare sunt la jumătate de preț față de farmaciile și magazinele online din România.

Acestea au fost produsele comandate pentru prima oară de pe site-ul iHerb. Prețul final achitat a fost de 79,14$ – aproximativ 339 Lei – curs Revolut. Discout total obținut datorită codului promoțional și al promoțiilor de pe site: 23.28$

În cât timp ajunge comanda iHerb în România?

Atenție! Alegeți Delivery by Local Post și faceți comenzi de până în 100 de euro. În funcție de greutate, transportul va fi gratuit sau veți achita maxim câțiva lei. Specificați la vamă/poștă că sunt suplimente alimentare!

Am făcut comanda pe 14 Noiembrie 2019. Comanda trimisă cu poșta normală. Delivery by Local Post. Cost transport: Gratuit

Comanda a ajuns la DHL Melrose Park , US , IL pe data de 15 Noiembrie. În data de 21 Noiembrie 2019 a ajuns în București. De aici coletul a fost preluat de poșta Română.

În data de 6 Decembrie 2019 (la 2 săptămâni după ce a ajuns în România), am primit înștiințare de la poștă. M-am prezentat pe 13 Decembrie 2019 și am ridicat coletul. Nu mi s-au cerut taxe vamale, însă am plătit 4,5 Lei taxe de magazinaj.

Am așteptat o lună de zile pentru a intra în posesia comenzii iHerb, dar a meritat din plin. Am economisit lejer 300 de lei la prima comandă făcută!

Vrei să faci o comandă la iHerb? Click aici. Nu uita să folosești codul promoțional AXC0435 pentru 10% EXTRA Discount

Cam atât despre prima comanda iHerb. Mai jos aveți factura cu prețurile și discount-ul obținut la prima comandă. Nu ezitați să ne contactați pe facebook în cazul în care aveți întrebări.

Factura iHerb

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    1. Am platit si eu a doua oara. O sa actualizez articolul. Depinde de valoarea comenzii si de cheful celor de la vama. Prima oara m-am dus mai tarziu si a doua oara dimineata. Nu am primit nici chitanta si nici bon pentru vama achitata sau pentru taxa ceruta de posta romana. Prima oara nu mi-au cerut nici o factura, desi venisem cu ea printata, a doua oara mi-au cerut-o. Tipic romanesc. Chiar si cu tva-ul iesi mult mai bine decat daca comanzi din Romania, la unele produse cu 30-40% mai ieftin.