Prima comanda 🥇 de suplimente alimentare pe iHerb

9 min


biotina

Am aflat destul de târziu despre iHerb, dar niciodată nu este prea târziu să economisești. Întâmplarea a făcut să am nevoie de câteva suplimente alimentare și am avut un șoc să văd diferența de preț dintre prețurile de pe iHerb și cele practicate de unele site-uri naturiste din online-ul românesc.

În acest articol am să vă descriu experiența mea cu prima comanda online de pe site-ul iHerb, precum și produsele achiziționate de mine.

Prima comandă iHerb am făcut-o pe 14 Noiembrie 2019, fiind achitată în USD prin cardul Revolut. Dacă nu aveți card revolut, puteți folosi orice card bancar, însă este posibil să pierdeți la cursul de schimb valutar.

Comanda a fost în valoare de 79,14 dolari, preț final obținut după cele două reduceri aplicate. Reducere cu codul promotional și reduceri pentru produsele aflate în promoție.

PLAN

Nec exerci nostrud mnesarchu
id. Sit epicuri albucius posidoniu
ei, in eam quaeque feugait.

Old Price

Price

DISCOVER

Miere manuka MGO 400+

CEL MAI BUN PREȚ!

Mierea de Manuka 400+ este o miere Manuka cu un factor extrem de ridicat, unul din cele mai mari existente pe piață.

34.99$ (144 Lei)

-5% reducere

cod  promoțional: AXC0435

Cod promotional iHerb AXC0435 – 5% Discount

Cod promotional iHerb

Prima reducere am primit-o pentru prima comanda efectuată pe site-ul iHerb. Pentru a primi reducerea de bun venit, trebuie să folosiți codul promotional iHerb: AXC0435 . AXC zero patru trei cinci

Codul este valid pentru cumpărăturile din România. Este important de știut că anumite coduri nu sunt valide pentru cumpărăturile din România.

Codul trebuie introdus la finalul cumpărăturilor, la Check Out. Veți primi o reducere de 5% plus reduceri la produsele selecționate în promotii.

Să revenim la comanda iHerb. Nu voi descrie pașii necesari deschiderii unui cont, fiind sigur că vă descurcați.

Promoții și reduceri iHerb Octombrie 2020

 • 20% reducere până pe 28 Octombrie 2020! 20% reducere la suplimentele alimentare pentru imunitate. Promoția este valabilă până pe 28 Octombrie 2020, ora 20.00 . Folosiți la finalul comenzii, codul IMMUNE20click aici
 • Transport gratuit prin poșta română pentru comenzile care depășesc 40 USD. Selectați Delivery by Local Post Plus

Prima comanda pe site-ul iHerb

Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus EPS, 5 Billion, 120 Veggie Caps

Probiotice. Mi-am luat 120 de pastile probiotice Jarro-Dophilus cu 5 miliarde de bacterii probiotice la prețul de 29,37$ (la final am primit un discount de 10,11$ – achitând doar 19,26$ – depinde de promoții, puteți obține prețuri absolut senzaționale în perioadele de campanie). Chiar dacă plătiți prețul întreg de 29,37$, tot ieșiți la jumătate de preț față de anumite magazine din România.

Vitamina B12
Vitamina B12

Solgar, Sublingual Methylcobalamin (Vitamin B12), 1,000 mcg

Vitamina B12. Al doilea produs achiziționat a fost un flacon cu vitamina B12 – Methylcobalamin – 1000 Mcg. Am cumpărat acest produs deoarece de la jumatea lunii August 2019 am încetat să consum carne. Mănânc ocazional doar pește! Prețul achitat pentru un flacon cu 60 de pastile a fost de 6,91$ – aproximativ 30 Lei (prețul înainte de discount 7.87$).

Natrol, Biotin, Maximum Strength, 10,000 mcg, 100 Tablets

Biotina. Am cumpărat un flacon cu biotina de 10.000 mcg – 60 de pastile, la prețul de 4,53$ – aproximativ 20 de Lei (preț înaite de discount 9.99$).

Este mult de scris despre beneficiile biotinei (Vitamina B7 / Vitamina H7). Voi dedica un articol întreg acestei vitamine, astfel că vă recomand să dați un like paginii noastre de facebook.

Biotina contribuie la metabolizarea zahărului și a grăsimilor din organism, stimulează eliminarea toxinelor, poate reduce colesterolul rău – LDL. În plus biotina este esențială pentru o memorie bună. Puteți afla mai multe informații despre biotina, cu un singur search în google.

Nature’s Way, Alive! Children’s Chewable Multi-Vitamin, Orange + Berry Fruit Flavors, 120 Chewable Tablets

Suplimentele alimentare Nature’s Way de la Alive! sunt recunoscute pe plan mondial, fiind prezente în mai toate farmaciile din România.

Am încercat aceste vitamine pentru copii în iarna lui 2018. Le-am cumpărat dintr-un magazin online din România. Am scris aici un articol despre Alive Gummies, Multi-Vitamin pentru copii. În acest articol o să găsiți și prețul achitat pentru aceste vitamine, dar și o comparație de preț.

Jarrow Formulas, Natural SAM-e (S-Adenosyl-L-Methionine) 400, 400mg, 60 Enteric-Coated Tablets

Cel de-al cincilea produs este SAM-e 400, produs de Jarrow Formulas. Acest supliment alimentar trebuie luat cu atenție! Nu este necesară o rețetă, dar vă sfătuiesc să discutați cu medicul de familie sau medicul specialist înainte de a lua acest supliment alimentar.

SAM-e este un compus care este produs în mod natural de organism și are un rol foarte important în funcționarea corectă a organismului. Este folosit în cazurile de ADHD, screloza, boli ale ficatului, depresie, boli ale inimii sau artrita. Îmbunătățește starea mentală, reduce oboseala și anxietatea. Protejează ficatul și ajută bila lenesa.

În România cumpărasem SAMe 200 de la un magazin online, plătind 230 Lei pentru o cutie cu 60 de tablete (SAMe 400, are 400 de mg – dublu față de Same 200). Am plătit 37,68$ (preț înainte de discount 42,94$).

Prețul poate diferi de la o zi la alta. În momentul scrierii acestui articol, la o lună de la comandă, prețul pe site este de 47.71$ – out of stock. Chiar și așa, fără discount, prețul în lei ar fi de 204 Lei. Prețul este mai mic cu 26 de lei, iar cantitatea este dublă (mă refer la cantitatea de SAM-e din fiecare tabletă).

Cum scriam și mai sus, cam toate suplimentele alimentare sunt la jumătate de preț față de farmaciile și magazinele online din România.

Acestea au fost produsele comandate pentru prima oară de pe site-ul iHerb. Prețul final achitat a fost de 79,14$ – aproximativ 339 Lei – curs Revolut. Discout total obținut datorită codului promoțional și al promoțiilor de pe site: 23.28$

În cât timp ajunge comanda iHerb în România?

Atenție! Alegeți Delivery by Local Post și faceți comenzi de până în 100 de euro. În funcție de greutate, transportul va fi gratuit sau veți achita maxim câțiva lei. Specificați la vamă/poștă că sunt suplimente alimentare!

Am făcut comanda pe 14 Noiembrie 2019. Comanda trimisă cu poșta normală. Delivery by Local Post. Cost transport: Gratuit

Comanda a ajuns la DHL Melrose Park , US , IL pe data de 15 Noiembrie. În data de 21 Noiembrie 2019 a ajuns în București. De aici coletul a fost preluat de poșta Română.

În data de 6 Decembrie 2019 (la 2 săptămâni după ce a ajuns în România), am primit înștiințare de la poștă. M-am prezentat pe 13 Decembrie 2019 și am ridicat coletul. Nu mi s-au cerut taxe vamale, însă am plătit 4,5 Lei taxe de magazinaj.

Am așteptat o lună de zile pentru a intra în posesia comenzii iHerb, dar a meritat din plin. Am economisit lejer 300 de lei la prima comandă făcută!

Vrei să faci o comandă la iHerb? Click aici. Nu uita să folosești codul promoțional AXC0435 pentru 5% EXTRA Discount

Cam atât despre prima comanda iHerb. Mai jos aveți factura cu prețurile și discount-ul obținut la prima comandă. Nu ezitați să ne contactați pe facebook în cazul în care aveți întrebări.

Factura iHerb

Update comanda iHerb

Recunosc că am devenit fan iHerb și abia aștept să comand ceva nou, ceva de care am nevoie în casă sau suplimente alimentare pentru mine și pentru copilul meu.

O altă comandă făcută de mine la magazinul online iHerb a inclus următoarele produse:

 • California Gold Nutrition, Superfoods, Organic Spirulina Powder, 8.5 oz (240 g) – link produs
 • Wiley’s Finest, Wild Alaskan Fish Oil, For Kids!, Beginner’s DHA, Natural Strawberry Watermelon Flavor, 650 mg, 4.23 fl oz (125 ml) – link produs
 • Orajel, Paw Patrol Training Toothpaste, Fluoride Free, Fruity Fun Flavor, 1.5 oz (42.5 g) – link produs
 • MRM, Matcha Green Tea Powder, 6 oz (170 g) – link produs
 • Waykana, Amazon Guayusa Tea, Original, 16 Tea Bags, 1.13 oz (32 g) – produsul nu mai face parte din oferta iherb
 • Manuka Health, Manuka Honey Lozenges, MGO 400+, Ginger & Lemon, 15 Lozenges – link produs
Comanda iherb

De data aceasta am plătit vamă, undeva la 35 de lei parcă, cu tot cu taxa poștei române. Nu știu de ce la prima comandă nu am plătit nimic, iar la a doua am plătit. La următoarea comandă voi merge spre sfârșitul programului.

Cel mai probabil se mai uită și la om sau la cum este îmbrăcat 🙂 Vă țin la curent, următoarea comandă iherb o voi da la începutul lui Septembrie, deci pe la sfârșit voi reactualiza acest articol și am să vă spun pas cu pas, cum s-a desfășurat vămuirea.

Revenind la comanda de mai sus, două produse sunt deosebite și au fost primite cu un entuziasm maxim de către fiul meu în vârstă de 4 ani.

Orajel, Paw Patrol Training Toothpaste, Fluoride Free, Fruity Fun Flavor, 1.5 oz (42.5 g) – link produs

Pastă de dinți fără fluor patrula Cățelușilor. Este o pastă de dinți recomandată copiilor de până la patru ani. Fiul meu este fanul desenelor animate patrula cățelușulor, așa că pasta asta de dinți a fost cireașa de pe tort. Încă se spală pe dinți cu ea și este încântat să se spele pe dinți cu ea, absolut de fiecare dată. Fetele au la dispoziție și o variantă cu My Little Pony sau Shimmer & Shine. Căutați în site-ul iherb după denumirea firmei producătoare, Orajel.

comanda iherb

Voi detalia produsele comandate de mine în articole diferite, însă un al doilea produs care a intrat în alimentația copilului meu este uleiul de pește.

Wiley’s Finest, Wild Alaskan Fish Oil, For Kids!, Beginner’s DHA, Natural Strawberry Watermelon Flavor, 650 mg, 4.23 fl oz (125 ml) – link produs

Din recenzii, am văzut că nu toți copii iubesc uleiul de pește. Copilul meu însă abia așteaptă să primească cei 2,5 ml de ulei de pește pe care îi dau zilnic. Uleiul de pește de la Wiley’s Finest este unul din cele mai bune de pe piață. Este un ulei de pește distilat și purificat (pentru a elimina orice urmă de metale grele). Este certificat NSF.

Sticla conține 125 ml, adică 50 de porții a câte 2,5ml. Fiecare porție include

 • 400mg EPA (Eiconsapentaenoic Acid)
 • 250mg DHA (Docosahexaenoic Acid)
 • 100mg Acizi grași Omega-3
 • Vitamina A – 800 IU
 • Vitamina D3 – 400 IU
 • Vitamina E – 20 IU
 • Vitamin K2 (MenaQ7) – 60 µg
 • Ulei de pește concentrat – 2100mg

Despre acest produs voi face un articol separat. Uleiul de pește nu trebuie să lipsească din alimentația celor mici și chiar din alimentația adulților.

Nu uitați ca înainte de a cumpăra suplimente alimentare, să discutați totuși cu medicul de familie. Acesta este cel mai în măsură să vă ofere detalii suplimentare despre dieta pe care trebuie să o urmați sau despre suplimentele alimentare de care organismul vostru are nevoie.

Update 25 Octombrie 2020. Acum câteva zile am primit și cel de-al treilea colet iherb. Sunt din ce în ce mai mulțumit de produsele comandate. Din păcate timpul de livrare al coletului este foarte mare. Partea bună este că prin Local Delivery Plus poți vedea statusul pachetului și unde se află acesta.

Am intrat în posesia comenzii cu numărul 3 de pe siteul iherb pe 22 octombrie 2020, adică la exact o luna și o săptămână de la lansarea comenzii.

A fost cea mai lungă așteptare pentru o comanda iherb de până acum. Pachet l a fost trimis cu Local Post Plus, deci am putut urmări fiecare pas din traseul parcurs. Am să vă prezint pe scurt cateva din produsele din ultima comandă.

Mai am încă o comandă pe drum, comanda care include și un borcan de miere Manuka, obținut la un super preț, cu o super reducere aniversară de 24%.

Ce mi-am mai comandat de pe iherb. Mi-am luat o masca kosette, masca aflată in categoria trial, redusa de la 20,25$ la 13,50$. Masca este super, are 5 straturi, este reutilizabilă – până la 40 de spălări. (aproximativ 3 luni)

Mi-am mai cumparat un supliment alimentar anti aging, aș e cand faci 40 de ani :). Produsul anti-aging, senolityc activator este foarte interesant. Am dat de el datorita conținutului de quercitină, antioxidant despre care am si facut un scurt articol aici. Am mai comandat un șampon pentru cel mic si unguent chinezesc. Vine sezonul rece si este necesar să-l am in casa. Cum vine sezonul rece, pregatesc deja o lista de comanda cu vitamine si suplimente pentru toata familia.

În general, pe iherb gasesti cam tot ce vrei. Sotia mea nu prea crede in site-urile astea de afara, insa a ramas intotdeauna placut surprinsa de calitatea produselor comandate de mine.

Cred ca cel mai mult o bucură faptul ca raftul cu săpunuri, șampon și produse de îngrijire este tot timpul aprovizionat și economisim suficienți bani pe produse premium.

E drept că și cheltuit mai mult, pentru că la fiecare comanda valoarea coșului crește. Sunt atât de multe produse pe care vreau să le am și vreau să le încerc.

Nu sunt produse unice, pe care le găsești doar la iherb, sunt produse care le gasești și pe siteurile online din România, însă la prețuri care sfideaza orice bun simț. Prețuri nesimțite, în special in cazurile suplimentelor alimentare, unde preturile practicate de comercianții din Romania sunt chiar și de două ori mai mari.

Pentru comanda de mai sus am plătit 68,12$.

Pentru cei care mă întrebau de taxele vamale! Ei bine, de data asta m-am dus să ridic coletul joi, după ora 16.00 (la oficiul poștal 6 București). M-au întrebat dacă sunt suplimente, am confirmat, după care mi-au dat coletul și am plecat. Nu am mai plătit nimic.

Vă recomand să mergeți să ridicați coletele în jurul orei 16.00. Nu e garantat că nu veți mai plăti taxe, dar șansele sunt mai mari. Cum spuneam și la începutul articolului, probabil depinde de cheful celor de la poștă și dacă doamna de la ANAF mai este sau nu la muncă (cred că are program până la ora 16.00). Este doar o presupunere!

Nu ezitați să ne spuneți care a fost experiența voastră pe site-ul iherb, produsele comandate și cum v-ați descurcat cu plata taxelor vamale sau a TVA.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
6
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

8 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Am platit si eu a doua oara. O sa actualizez articolul. Depinde de valoarea comenzii si de cheful celor de la vama. Prima oara m-am dus mai tarziu si a doua oara dimineata. Nu am primit nici chitanta si nici bon pentru vama achitata sau pentru taxa ceruta de posta romana. Prima oara nu mi-au cerut nici o factura, desi venisem cu ea printata, a doua oara mi-au cerut-o. Tipic romanesc. Chiar si cu tva-ul iesi mult mai bine decat daca comanzi din Romania, la unele produse cu 30-40% mai ieftin.

  1. Poți întreba la poșta română. Voi comanda luna asta câteva produse de igienă, gen șampon pentru copii și ulei de masaj. Până la 150 de euro se plătește doar TVA

   Pe customs.ro scrie așa:

   Bunuri expediate către persoane particulare ca urmare a comenzilor făcute prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat.

   În cazul în care primiţi un colet ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat, eliberarea bunurilor se poate face cu scutire de la plata taxelor vamale numai dacă valoarea globală a bunurilor nu depăşeşte valoarea de 150 EURO.

   – Nu se acordă scutiri de la plata taxelor vamale, TVA şi accize pentru următoarele categorii de bunuri:
   a) produse alcoolice;
   b) parfumuri şi ape de toaletă;
   c) tutun şi produse din tutun.