The Burgr Factory | burgeri gratis de 1 Februarie

2 min


The Burgr Factory deschidere
0
(0)

Nebunie în pandemie. Așa pot descrie promoția iresponsabilă a celor de la The Burgr Factory. Nu zic că nu e o promoție foarte tare și foarte mișto, doar că e un pic iresponsbilă. Spun asta deoarece românul când aude de ceva gratis, uită și de mamă și de tată și de pandemie.

M-aș fi dus și eu la un burger gratis, dar e prea frig afară și coada prea mare iar strugurii sunt acri, chiar foarte acri. E drept că mi-au făcut o poftă de burgeri și acum s-a dus naibii regimul meu. De unde să comand un burger bun?

The Burgr Factory a avut o idee super pentru promovare. Cu bune cu rele, scopul promoției a avut succes, indiferent de părerile pro sau contra, contează rezultatul campaniei.

Am intrat pe site-ul celor de la The Burgr Factory și am rămas impresionat de pozele burgerilor. Dacă arată la fel și în realitate, nu pot să nu fie cei mai gustoși burgeri din București.

Au și o aplicație pe care o puteți descărca din google play și care vă poate aduce puncte și un discount de 10% din comanda pe care o plasați prin intermediul aplicației. Am instalat-o dar nu mi-am făcut încă cont. Am rămas surprins de calificativul slab, de doar 3,5. Am verificat și prețurile pe food panda. Un burger pe food panda costă între 39 și 112 Lei. Vă las pe voi să decideți dacă este mult sau puțin, probabil contează de bugetul fiecăruia. Eu personal nu îmi voi permite prea curând să cheltui 100 de lei pe un burger.

Mi-au atras atenția în mod special burgerii Triple Coronary Bypass burger, Nutela Bomb burger, G spot burger :), Pastrami Orgy burger și gangbang burger. Cum zicea un amic de-al meu, ne porcim. La Burgr factory ai porceală pe alese, cu multă maioneză, carne, bacon și un milion de calorii.

Voiam să văd și valoarea nutrițională a produselor, dar nu am găsit informații pe site.

Cu prima ocazia voi încerca cu siguranță un burger de la The Burgr Factory, însă acum spun pas. Am sărit iar de suta de kilograme și nu îmi permit extra calorii. Voi actualiza acest articol cu prima ocazie, cu siguranță după ce va trece această nebunie.

Și ca să fie porceala completă, în timp ce scriam acest articol, la radio a apărut prime time news să se evite zona romană și bulevardul Dacia din cauza celor care stau la coadă și care nu mai au loc pe trotuar :). (nu e glumă, chiar au fost la radio!).

Mult succes celor de la Burgr Factory, sper că românul să învețe să mănânce burgeri naturali și nu din ăia care dacă-i uiți pe masă, poți să-i mănânci și după o lună!

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
2
hate
confused confused
3
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
3
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *