Ceea ce nu s-a născut, nu există!

2 min


iubire
5
(1)

Așa și cu ceea ce îți dorești să primești de la ceilalți. Poți să primești ceea ce ți-ai dorit la un moment dat și să nu fii fericit după ce ai obținut acel ceva. De ce oare?

Se spune că pentru a fi fericit trebuie mai întâi să oferi ceea ce ți-ar plăcea să primești de la ceilalți: atitudinea ta și modul tău de comportament pe care îl oferi sunt premisele a ce vei primi înapoi. De fapt e ca și cum îți oferi ție doar că acest cadou îl poți primi doar dacă și încă altcineva beneficiază de el, neînjumătățindu-se. Tu primești întreg cadoul, el la fel. Deci nu ai nimic de pierdut. Oferi și primești. Tu te vei îngriji de ofertă, altcineva se va îngriji să primești.

Tot la fel de bine, tu ți-ai oferi ceea ce vrei, ție însuți. Cum? Foarte simplu. Doar prin simpla conștientizare că există în interior și bucurându-te de acel lucru. Și cum poți conștientiza că există în interiorul tău? Tu deții tot ce vrei să crezi că deții – nu există limite. Dacă crezi că de ții doar o putere limitată de a avea ce îți dorești- atât ai- ești la un nivel scăzut de conștientizare- deși ai mai mult. Poate că știi – și atunci pur și simplu nu trebuie să faci în fiecare zi decât să te bucuri că ai tot… iubire și frumusețe sufletească pe care o manifești tot către celălalt. Noi ca ființe umane nu existăm fără o legătură – fie ea vizibilă sau invizibilă. Poți să ai o legătură afectivă cu o persoană care nu locuiește cu tine sau care a murit. Dar ea există… Dacă eu pot simți prezența în inima mea: fie ea pozitivă sau negativă- ea există.

Deci vrând-nevrând ne întoarcem la relația om cu om- e inevitabil. Eu și tu- relație. Relaționare- Comunicare- cum comunicăm- prin ceea ce oferim și prin ceea ce primim de la ceilalți. Pentru a comunica e necesar să oferi 😮 vorbă bună un gest la nevoie , un obiect , să asculți pe cineva care are nevoie de un prieten… orice. Nu există să nu ai ce oferi și cui să oferi. Tot timpul vei avea și resursele și persoanele dornice să se deschidă în fața ta iar bucuria va fi a ta. Iar bucuria va fi a ta.

În concluzie- cauți bucuria? Oferă bucurie celor din jur. Prin ce crezi tu că ai mai bun. Vrei să fii iubit – iubește. Dăruiește înțelegerea și acceptarea ta celui care o caută și vei primi la rândul tău o astfel de iubire pură.

Trăim întru un joc gen telefonul fără fir – tu îi oferi ceva lui x, el dă mai departe ce ai oferit tu; x mai pune ceva de la el lui y, y plus ceva de la X îi dă lui z și așa mai departe. Astfel se creează un lanț al ofertei și în cele din urmă cineva îți va oferi suma tuturor acelora prin viața cărora a trecut oferta ta. Deci un Bine la puterea infinit. Deci am demonstrat de ce e bine să oferi și să nu stai să aștepți să primești și tu ceva să fii la mila unora sau altora. Dacă vrei să fii cerșetor și nu dai vei mai sărăcește, pentru că nu dai, nu primești și când nu primești ești în lipsă, ești sărac. Deci, dacă vezi un om în viața ta care are nevoie înseamnă că tu vei avea de câștigat. Bucură- te că ți se oferi ție Șansa și vei fi uimit cum se va schimba viața ta. În momentul în care s-a schimbat viața lui.

Cu atitudinea asta, nimic nu ne poate menține în suferință, doar dacă îți place și te complaci și vrei să joci rolul de victimă- ,, săracul de el”-tu decizi: e simplu -câștigi sau pierzi ,nu există mijloc ,nu există compromis :oferi te bucuri, nu oferi suferi. Ce alegi?

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *