Calificari la Romanian Million 2 prin Netbet Poker

2 min


romanian million netbet poker
0
(0)

Deși nu mai joc poker de foarte mulți ani și nici nu mă mai ocup de promovarea jocului de texas holdem poker în România, nu pot să nu mă uit din când în când la ce turnee de poker se mai organizează. Mi-a plăcut foarte mult să joc poker, în special în perioada de glorie, 2005-2010, însă acum timpul nu mai îmi permite să pierd zeci de ore în fața ecranului doar pentru un joc de poker, las asta pe seama împătimiților și a celor care au timp sau vor să facă o carieră în acest domeniu.

Voi trece direct la subiect și voi vorbi despre calificările la turneul live de poker Romanian Million 2. Scriu despre turneele satelit de calificare deoarece rămân cea mai ușoară, ieftină și simplă metodă de calificare pentru jucătorii de poker care sunt la început de drum. Normal că nimic nu poate înlocui senzația de a juca live, însă consider că jucătorii care sunt la început de drum, au obligația de a o lua încet, jucând foarte mult online și respectând pe cât posibil conceptul de bankroll management.

Romanian Million 2

Festivalul Romanian Million este un turneu de poker live organizat de Player’s Poker Club din Cluj-Napoca. Main Eventul are un buy-in de 1500 Lei (aproximativ 320 de euro) și multiple zile de start programate în zilele de 23, 25, 26, 30 noiembrie, respectiv 2 și 4 decembrie.

Referitor la structura de joc a turneului și detalii privind turneul live vor fi afișate imediat ce voi găsi mai multe informații. Din păcate nu am găsit un site funcțional al celor de la Player’s Poker Club și nici informații detaliate despre eveniment, cazare, hoteluri..etc.

Sateliti de calificare la Romanian Million 2

Netbet pune la dispoziție o serie de turnee de calificare cu un guarantee de 50 de tichete la main event. Interesant este faptul că aveți posibilitatea să vă calificați gratuit, jucând la sateliții freeroll de calificare care au loc zilnic.

Turneele de calificare gratuite au loc începând cu ora 19.00, ora României și au un premiu total garantat în valoare de 32 de euro (10 tichete garantate la Romanian Million 2 daily sub ticket).

În lobby veți găsi 3 tipuri de sateliți, ultimul cel de 32 de euro având 5 tichete garantate la main event-ul de la Cluj Napoca.

  • Gratuit – Romanian Million 2 – FREEBUY
  • Buyin 3,2 € –  Romanian Million 2 – Daily Sub
  • Buyin 32€ – Romanian Million 2 – Direct Sat

romanian million poker turnee de calificare

La sateliții NetBet se pot înregistra și jucătorii din: Austria, Croația, Marea Britanie, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxembourg, Moldova, Norvegia, Serbia, Malta, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Malta.

Alte turnee freeroll la Netbet

În lobb-ul Netbet Poker, la secțiunea Evenimente / Freeroll, veți găsi o serie de turnee gratuite sub denumirea de Netbet FR – Alllin Shootout. Fiecare freeroll are premii garantate în valoare de 7,5 Euro.

Structura premiilor la freerollul Netbet FR – Alllin Shootout fiind de 4 tichete la Netbet Exclusive €1.25 și premii în valoare de 25 de centi :)) nu râdeți de valoarea premiilor pentru locurile 5-14. Aceste turnee gratuite freerolls sunt defapt o loterie, deorece jucătorii primesc fiecare 1 jeton și intră allin la fiecare mână de joc.

Inedit este faptul că spre deosebire de turneele din trecutul îndepărtat, allin-ul se realizează la mese de heads-up, astfel că șansele de cîștig sunt oarecum mai mari. În altă ordine de idei, vă puteți înregistra la toate turneele freeroll din ziua respectivă (se desfășoară din 2 în 2 ore) și aveți șanse de câștig chiar și dacă sunteți sitout (adică nu sunteți prezenți la computer).

Despre Romanian Million 2

Festivalul de poker Romanian Million 2 se va desfășura la Cluj Napoca în perioada 21 noiembrie – 5 decembrie 2022 și are un fond de premii garantat în valoare de 1,5 milioane lei. Mult succes și baftă la mese!

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *