888Poker – despre turneele de poker

8 min


masa de joc 888poker
5
(2)

888poker este azi o rețea internațională dedicată celor care iubesc pokerul, un spațiu virtual unde pasiunea pentru cărțile de joc se întâlnește cu tehnologia de top. La 888poker distracția adună alături profesioniști și amatori, în cele mai pasionante turnee. În acest articol vei afla tot ce vrei să știi despre turneele organizate de 888 poker, lider recunoscut pe plan mondial.

Nu. Poker-ul sau jocul de texas holdem nu este același cu celebrul joc de păcănele cunoscut de cei care frecventează sălile de jocuri. Pokerul este perceput de multă lume și de cei cu o oarecare „experiență” în lumea fascinantă a jocurilor de noroc, ca un joc de cărți unde raportul între noroc si strategie este mult în favoarea tehnicii și strategiei. Poți și tu să trăiești cele mai tari emoții în cadrul turneelor de poker la 888 poker, să joci pe bani reali și să te alături celor care deja au experimentat senzațiile unor competiții cu adevărat palpitante.

Cine este 888poker și ce variante de poker oferă?

Inițial numită Pacific Poker, platforma de poker s-a reinventat prin inovație, optimizări și softuri de calitate, iar în anul 2002 a devenit 888poker, azi fiind pe locul 2 în clasamentul mondial, în urma celebrului PokerStars.

Ce variante de poker se joacă la 888poker? La mesele de la 888poker poți juca Stud, Blast, Sit &Go, MTT, Texas Hold’em, Omaha High și altele. Cele mai apreciate mese la 888 Poker sunt jocurile cash. La acest tip de camere de poker vei găsi jucători începători, medii sau chiar profesioniști. Mesele sunt pregătite pentru orice budget, de la cei care mizează începând cu un cent până la suta de dolari, iar competițiile sunt foarte animate la orice oră.

class="wp-block-heading">Cum joci 888poker?

O partidă de poker la 888 este o adevărată plăcere, indiferent de miză. Platforma este perfect optimizată iar site-ul are o interfață excelentă, simplu de înțeles și de accesat, cu meniu inclusiv în limba română.

Poți exersa inclusiv pe modulul gratuit, pentru a înțelege mai bine jocul, iar site-ul oferă și informații utile cu privire la termenii folosiți în poker, strategii și sugestii. Cei care utilizează 888poker au siguranța unui joc deplin securizat, accesibil de pe orice dispozitiv, o platformă complexă și intuitivă, dedicată pokerului online.

Ambasadori 888poker

Dacă vrei să practici jocul de poker în compania unor giganți din lumea pokerului, la 888poker ai ocazia să vezi în cadrul unor turnee nume celebre din poker. Kara Scott, Chris Moorman, Dominik Nitsche sau Martin Jacobson sunt doar câteva dintre vedetele care promovează 888poker ca ambasadori.

Tipuri de turnee de poker

La 888 poker ai ocazia să te alături unor turnee destul de diferite, având de unde alege conform preferințelor tale. Aceste turnee sunt organizate periodic, trebuie să le urmărești pe site. Mulți jucători de poker preferă turneele pentru competițiile la mese virtuale, cu jucători din întreaga lume.

888poker oferă jucătorilor care își deschid cont online o varietate mare de turnee, cu Buy-in-uri care pornesc de la un cent sau chiar free-rolls și până la turnee cu buy-in de sute de dolari.

Turneul clasiceste cel convențional. Aici premiile sunt obicei distribuite primilor 15 % dintre participanți, în ordine descrescătoare. Ocupanții primelor trei locuri sunt de regulă premiați mai consistent ca ceilalți.

Turneul satelit este unul de calificare, în care nu contează poziția ci calificarea la un turneu și mai important.

Turneul Shootout te obligă la victorie pentru a trece la următorul nivel.

Există un turneu care atrage atenția tuturor jucătorilor, fiind printer cele mai captivante turnee, cu acumulare de buy-uri și premii pentru eliminarea adversarilor – Knockout. 888poker propune uneori și turnee cu intrare gratuită și premii interesante – Freeroll.

Heads-Up sunt turnee 888 poker de tip unu la unu, unde participă doi jucători, dar există și turnee In team, cu clasamentul pe echipe.

Există și turnee cu buy-in generoase, care oferă premii pe măsură, destinate jucătorilor mai avansați, cum ar fi

 • $1050 The Whale
 • $20.000 Sunday Challenge
 • $125.000 Sunday Mega Deep Bonanza.
 • $5000 DeepStack Mansoon
 • $10.000 Mansoon

Tipuri de turnee actuale la 888 poker

 1. Turnee Poker Sit & Go

Un turneu de tip Sit & Go este un turneu care se desfășoară cu număr limitat de jucători, de la minim 2 la maxim 120, începând după ce toate locurile sunt ocupate.Un astfel de turneu permite jocul la maxim 6 turnee, din care două active simultan. Jucătorii trebuie să facă buy-in la înscrierea la turneu, în funcție de cerința organizatorilor, de asemenea o taxă de turneu. Există re-buy și add-on pe anumite perioade ale jocului.

Mesele sunt populate aleator cu jucători, la fiecare masă fiind stabilit un draw inițial, iar în funcție de cea mai mare carte ca valoare, va fi indicat ce jucător e dealer prima dată. Evident că pe măsură ce turneul se desfășoară cu mai multe mese, jucătorii rămași activi se pot muta la diverse mese, iar blind-urile turneului cresc în funcție de evoluția turneului. Miza se mărește conform programului și e bine să consulți acest program pe sit-ul 888 poker înainte de a te așeza la mese. Turneele de tip Sit &Go nu au pauze, iar în cazul în care din motive tehnice se anulează turneul, jucătorii deja eliminați pierd buy-in și taxa plătită pentru participare.

Câștigătorul unui turneu Sit and Go este cel care rămâne până la sfârșit în turneu, cu toate jetoanele câștigate, iar premiul este acordat în funcție de fondul de premiere anunțat la secțiunea Turnee.

 1. Turnee Knock Out

Unele din cele mai apreciate și dorite turnee sunt cele Knock Out. În aceste turnee , ai parte de o luptă cât se poate de reală, o competiție acerbă căci fiecare jucător are un bounty, o recompensă pe care trebuie să o înșfaci, iar jocul e tot mai pasionant.

Turneul Knock Out este practic un turneu cu mese multiple, la care scopul eliminării adversarilor aduce o recompensă în contul tău. Nu trebuie să plătești pentru bounty, este inclus în suma de buy-in a turneului.

Eliminarea și multi-way sunt două noțiuni despre care trebuie să știi înainte de a participa la un astfel de turneu. Când câștigi o mână cu mai multe jetoane ca adversarul la all-in îți elimini practic adversarul. Potul multi-way este câștigat dacă ai mai multe jetoane ca jucătorul care e eliminat, fiind mai mulți implicați în această eliminare. În caz contrar, recompensa e primită de cel care a câștigat parțial potul. Există și situația mai multor mâini câștigătoare într-un Multi way cu eliminare. Dacă toți câștigătorii au mai multe jetoane decât cel eliminat, se împarte câștigul.

Turneele Progressive KO

Turneele KO progresive sunt deseori privite ca o versiune mai dinamică și distractivă a turneelor knock out obișnuite. Trebuie să știi că la un turneu progresiv knock out premiul unui jucător crește ca valoare pe parcursul desfășurării turneului.

De fiecare dată când cineva elimină un adversar, primește o parte din miza totală, iar ce rămâne funcționează ca o contribuție la un jackpot final. Un astfel de turneu este foarte căutat pentru că atrage jucători de toate nivelele și există șanse bune de câștiguri dacă te pricepi la poker.

 1. Turnee Heads Up

Cunoscut ca turneu de tip 1 la 1, Heads-Up este organizat în perechi şi participanții joacă un turneu bracket până la momentul în care va rămâne doar un jucător.Se poate întâmpla să nu fie mereu un număr par de jucători înscriși într-un turneu de tip Heads Up, iar în acest caz nu toți jucătorii pot participa la prima rundă. În cazul unei confruntări directe unu la unu, e nevoie de o strategie bine construită și de înțelegerea deplină a jocului pentru a profita de orice oportunitate. Un astfel de turneu te elimină direct la orice eroare.

Orice tip de turneu cu mese multiple ori de tip Sit & Go este în final redus la întrecerea între 2 jucători. Pregătirea unei strategii pentru Heads Up este așadar fundamentală pentru orice jucător ambițios, care aspiră la câștigarea unui turneu.

Sfatul profesionistului pentru înfruntările Heads Up

 • Analizează-ți corect adversarul.

Un turneu Heads Up este mai mult ca un simplu joc de poker. Un concurs în care te confrunți direct cu adversarul cere o concentrare deosebită și control al emoțiilor.

 • Adaptează-ți stilul de joc.

Nu oferi avantaje adversarului, mulează-te pe situația din joc, variază strategiile și încearcă să eviți orice greșeală. Într-o confruntarea Heads Up, orice eroare e sfârșitul, ești eliminat. 

 • Control asupra blind-ului și al poziției

La Heads Up, vei fi mereu în situația de a plăti Blind-urile, deci trebuie să păstrezi modul de joc constant, nu risca să piezi părți din stack fără a juca efectiv.

Un alt sfat este adaptarea, pentru a pune presiune pe adversar atunci când joci rol de dealer. Invers, atunci când nu ești în poziție, evită să joci mâini marginale, alege mai degrabă un Call la o plusare, pentru că vei fi sub presiunea jucătorului din fața ta.

 1. Turnee cu mese multiple (MTT)

Turneele cu mese multiple sunt astăzi cele mai populare turnee de poker. Logica ce ține de Buy-in, adică valoarea plății unei intrări la turneu cu tarif fix este de fapt esența acestui tip de turneu. Este evident că există sume pentru buy-in pornind de la valori mici, accesibile oricui. Mulți jucători au pornit în aventura faimei și norocului la poker pornind din turnee cu mese multiple. Valoarea competitivă a turneelor a impus multe turnee care au devenit faimoase pe plan internațional. Numărul de participanți este din ce în ce mai mare iar amatorii de Texas Hold’em sau alte variante de poker participă anual la numeroase turnee la nivel mondial.

Ce trebuie să știi despre turneele MTT

 • Buy In este plata pe care jucătorul o acceptă pentru a participa la turneu. De obicei, există și o taxă, pentru fondul de premiere al turneului, o anumită parte se alocă organizatorului iar restul sumei va reprezenta contribuția la valoarea totală a premiilor turneului.
 • Necesită o investiție mică de bani pentru un turneu în care poți juca cu un anumit număr de jetoane, egal pentru fiecare participant
 • Premiile sunt de fapt suma plăților sub formă de Buy-in, colectate de organizator. În funcție de numărul total de participanți, de metoda de plată și de regulile turneului, există premii garantate.
 • Sunt turnee interesante și variate. Turneele MTT s-au dovedit de-a lungul vremii că sunt captivante, oferă șansa de a întâlni diferiți jucători de toate nivelele, sunt accesibile financiar și dau posibilitatea de a câștiga în primul rând experiență valoroasă.

Turnee speciale 888

888poker LIVE Bucharest Festival 2021

888Live Bucharest Festival 2021 a avut loc la Hotel Intercontinental din București, în perioada 16 – 22 August 2021. Organizat alături de PokerFest, acest eveniment a atras numeroși jucători tentați de valoarea acestui turneu. Startul competiției de poker a fost dat pe data de 16 august cu o festivitate de deschidere Opening Event cu un buy-in de 230€. Festivalul a reunit jucători de poker din întreaga lume, iar pe 18 august a început Mai Eventul cu un Buy-in de 888€, la care s-a adăugat un pachet LIVE 888poker.

Selecția a fost realizată cu partide satelit și Buy-in începând cu doar un cent.

Finala Main Event-ului 888poker organizată la București a însemnat victorie pentru jucătorul român de turnee Răzvan Belea. Acesta a reușit performanța de a fi finalist al Main Event-ul de poker de la București, fiind premiat cu €50.000 și un pachet de $13.000 pentru competiția din 2021 , Road to Vegas. Finala de poker de la turneul organizat de 888 în Bucuresti a reunit cei mai valoroși jucători, cum sunt Andrei Tudose, Adrian Tarcău, Florin Alin Pandilică sau Eduard Paraschiv.

Road to Las Vegas 2021

Pentru anul 2021, 888poker propune jucătorilor un pachet Vegas care te trimite direct în capitala sclipitoare a norocului și al bogăției – las Vegas. Pachetul în valoare de 13.000$ este conceput pentru a-ți oferi o șansă de a te așeza la mesele celui mai mare eveniment de poker mondial.

Poți juca într-o serie de turnee-satelit care au Buy-in de la un cent sau te poți înscrie direct la Qualifier, cu un Buy-in de 1050 dolari, pentru a câștiga pachetul de 13.000 de dolari. Urmărește așadar pe 888poker live în tab-ul de evenimente live și bucură-te de pachetul special care te duce direct spre visul american din Vegas.

Concluzii și păreri

Dacă încă nu ai participat la turneele organizate de 888poker, e momentul să îți deschizi cont pe platformă. Te așteaptă un bonus generos de bun venit, de 100% până la 3.000 Lei. Există evident și condiții de primirea acestui bonus, pe care trebuie să le cunoști.

Bonusul de bun venit este transferat în contul tău de joc în tranșe de câte 40 Lei, de fiecare dată când acumulezi 100 puncte bonus. Cum primești puncte bonus ? Simplu, te așezi la mesele de poker și participi la turnee sau încerci distracția la jocurile de cazino. Așadar, pregătește-te de emoții la poker, alături de jucători de toate nivelele, pe cea mai cunoscută platformă de poker din România.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *