888Live Poker Bucharest Festival 2021

3 min


888live poker bucharest 2021
0
(0)

Recunosc că nu mai joc poker online, nici măcar nu mai vorbesc despre poker-ul online. Nu mai îmi aduc aminte ultima oară când am jucat poker live, probabil prin 2010, însă îmi aduc amite cu plăcere de ultima discuție despre poker, cred că undeva la începutul anului acesta când m-am reîntâlnit cu unul din cei mai buni jucători de poker live din România, Narcis Nedelcu și cu unul din cei mai buni prieteni de-ai mei, un jucător de poker recreațional dacă putem să-i spunem așa, Catalin Geangos.

Stăteam și mă tot gândeam care ar putea fi următorul subiect al articolului meu, când mi-am adus aminte de 888 poker, una din platformele mele favorite și unul din puținele locuri unde am lucrat ca outsource (la traduceri, content..etc).

Eram sigur că voi găsi ceva interesant pe platforma de poker, iar intuiția mea nu m-a dezamăgit. În Lobby, în secțiunea live events, am găsit turneele de calificare online la 888live Poker Bucharest Festival 2021.

Ultimul articol scris despre poker a fost acum șase luni când am scris despre Midnight Poker TV Show. Despre turneul 888live București 2020 am scris acum un an de zile. Am scris doar despre calificările online, pentru că oricum la turneele live există un fel de exclusivitate.

Mă rugasem pe diverse căi, email și facebook să mi se trimită și mie niște poze de la turneu, un press release ceva. Asta e. Odată cu închiderea comunității Școala de Poker, am închis definitiv și capitolul de poker online. Mai am însă o grămadă de domenii web foarte bune, listă cu domenii pe care o puteți consulta aici.

Pentru orice domeniu care are legătură cu fenomenul igaming, va trebui să luați legătura cu Alex Uritu, consultantul nostru.

A fost un fel de intro personal, deoarece erau câteva lucruri de spus și încă îmi aduc aminte cu drag de începuturile poker-ului în România, de Sever, Sorin de la Netpoker, Cristi de la Brașov, Crazy, Dan Murariu și mulți alții . Voi reveni la turneul 888 poker live de la București și am să vă ofer câteva detalii despre structura de calificare.

888live Bucuresti – 16-22 August 2021

Turneul 888live Poker București va avea loc la hotelul Intercontinental din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 4 – Piața Universității. Ca și anul trecut, buyin-ul va fi de 888 de euro – aproximativ 1000$.

 • €888/$1000 buy-in acces la turneul main event 888poker LIVE București

Pe toată perioada evenimentului 888 live de la București se vor organiza turnee de cash non stop și se va juca, atenție! se va juca doar în EURO.

În total, la event-ul 888 Live vor avea loc nu mai puțin de 16 turnee de poker.

 • 888LIVE Bucharest Opening Event Ziua 1A, buyin 230€
 • 2x Satelit Main Event Ziua 1A, buyin 115€
 • Satelit Turbo Main Event Ziua 1A, buyin 115€
 • 888LIVE Bucharest Main Event (1A) + Pachet 888Live, 888€
 • Satelit High Roller, 200€
 • Ladies event, 45€
 • NLH 6MAX, 180€
 • 888 LIVE Bucharest PLO 8 Max, 230€
 • Satelit Turbo High Roller, 200€
 • High Roller, 1400€
 • Deepstack, 330€
 • Bucharest NLH Super KO, buyin 100€+100€+30€
 • Hyper Madness, 115€ (blind-uri la 10min, starting chips 15k)
 • Turbo Deepstack, 220€- freezeout
 • 888LIVE Bucharest Last chance Hyper Turbo, buyin 88€ – freezeout

Turneele au o structură ok. Personal nu prea iubesc turneele cu rebuy, dar de dragul premiilor înțeleg de ce este nevoie de ele. Din păcate, românii joacă haotic, din allin în allin, așa că la un moment dat, e imposibil să nu dai de un idiot care să te scoată aiurea.

Turnee de calificare online la 888poker

În lobby-ul camerei de poker 888 veți vedea că există mai mulți sateliți de calificare. Mă bucur că cei de 888poker s-au gândit să facă sateliți și pentru primul turneu din cadrul evenimentului de la București, Opening Event.

sateliti calificare 888live poker bucuresti
sateliti calificare 888live poker bucuresti

Turneele satelit le găsiți În lobby-ul 888poker, în secțiunea Toate / Live Event. Aveți grijă să selectați opțiunea Afișare Sateliți. În lobby-ul 888 sunt disponibili următorii sateliți de calificare

 • cu 1 cent buyin – 888 Live opening pennybuy
 • și sateliți de calificare de 3,3$ buyin și 8,8$

Avem în total doi super sateliți, cel de 22$ buyin care oferă acces la Opening Event, și supersat-ul cu buyin de 88$, care oferă garantat în fiecare săptămână câte 2 locuri la evenimentul principal de la Bucuresti.

Celor care au cât de cât habar despre ce înseamnă jocul de texas holdem poker, le recomand să participe măcar la ultimul turneul al festivalului de poker, 888LIVE Bucharest Last chance Hyper Turbo, buyin 88€ – freezeout.

Chiar dacă turneul este Hyper Turbo, măcar este freezeout, astfel că aveți o șansă reală în fața calling stations de la mesele de poker din România (de asta nu-mi place turneele de poker românești, sunt prea mulți jucători cu bani, care nu se uită la câteva rebuy-uri și te bagă allin aproape cu orice mână).

Voi juca cu siguranță un satelit de 22$, e maxim cât își permite să „doneze” un fish ca mine. Cam atât despre 888live poker. Baftă la mese!

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *