888poker Live Bucuresti, au mai ramas cateva zile

2 min


888live poker bucharest 2021
0
(0)

Au mai rămas câteva zile până când va începe turneul 888poker Live de la București. Nu am putut să nu observ în ultimele zile advertorialele apărute ca ciupercile după ploaie pe site-urile principale de știri din România, advertoriale care au un scop unic de a crea backlink-uri și de a ajuta în rankarea în google a unor cuvinte cheie precum 888poker Live și alte cuvinte cheie. Un exemplu de text în scop seo îl găsim chiar pe site-ul 888 sport. Vedeți textul subliniat?

Dacă ați ajuns pe această pagină și vreți consiliere pe teme seo, advertoriale și tot ce ține de igaming business, nu ezitați să ne contactați. Suntem cei mai buni. Dacă nu noi, cu siguranță colaboratorii noștri sunt cei mai buni din industrie. Putem scrie conținut, advertoriale, până la consiliere privind deschiderea unui cazinou online sau a unei francize pentru pariuri sportive.

înapoi la articol 🙂

Am văzut că în articolele publicate pe EVZ, sport.ro, capital.ro..etc, că se face referire și la Samantha Abernathy, una din extrem de „popularele” jucătoare de poker live și la faptul că aceasta va participa la turneul 888poker live de la București. Mă bucur că va fi și o prezență feminină și nu am putut să nu trag un ochi pe The Hendon Mob și nu mare mi-a fost mirarea să văd că în afară de turneul 2016 Aussie Millions Poker Championship de la Melbourne, nu are niciun rezultat notabil. Mai mult de atât, din 2019, nu are niciun new entry in lista de turnee live.

Cu siguranță o prezență feminină ca Samantha Abernathy va fi apreciată de jucătorii români, însă promovarea acesteia m-a dus inevitabil la o altă jucătoare de poker de care am scris acum doi ani, Liliya Novikova, RIP.

Poker-ul feminin nu duce lipsă de jucătoare bune de poker live, și personal voiam să o văd la București pe Xuan Liu, Vanessa Selbst sau Liv Boeree.

888poker LIVE Ladies Event

Și dacă tot vorbim de turneul Live 888poker de la București, cei de la 888 au și un eveniment exclusiv pentru sexul frumos (nu știu dacă mai e acceptat în 2021 să spun așa), turneul LIVE Ladies event, al cărui buyin este de 45€.

Buyin-ul mi se pare foarte mic, probabil din lipsa unei participări numeroase. Nu este un caz izolat, în general turneele live unde prezența este exclusiv feminină au buyin destul de mic.

Un alt eveniment de poker live interesant, Party poker LIVE millions Cipru de Nord

Uitându-mă pe lista de turnee live, nu am putut să nu observ un alt turneu interesant. Este vorba de Partypoker Merit Poker LIVE, turneu care se va desfășura la mijlocul lui Septembrie, în Ciprul de Nord. Este un turneu la care cu siguranță vor participa mulți jucători români, mai ales că Main Event-ul va avea premii garantate în valoare de 3 milioane de dolari.

Deoarece este un articol de bifat pe lista oricărui jucător profesionist de texas holdem poker, voi face un scurt articol despre acest eveniment și despre turneele organizate în cadrul evenimentului LIVE.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *