Imunomodulatorul OROSTIM HV lansat pe piață de Institutul Cantacuzino

2 min


supliment alimentar OROSTIM HV
4.5
(2)

Institutul Cantacuzino a anunțat printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul institutului că a lansat pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV.

Într-o perioadă în care farmaciile și magazinele online de suplimente alimentare au fost luate cu asalt, o știre ca asta nu poate fi trecută cu vedere, mai ales că inovațiile științifice și laboratoarele de cercetare au intrat într-un con de umbră după căderea regimului comunist.

Institutul Cantacuzino a fost înființat pe 1 Aprilie 1921 de către Regele Ferdinand I întregitorul. Institutul Cantacuzino este unul din cele mai importante institute de cercetare în domeniul microbiologiei și patologiei experimentale. Pentru cei care nu știu, Institutul Cantacuzino găzduiește colecție impresionantă de tulpini microbiene și tulpini virale

Faptul că guvernul a început să sprijine intens acest institut nu face decât să ne bucure și să ne aducă o satisfacție că ceva se mai mișcă în țara asta, sau mai bine zis, că lucrurile încep să se miște în țara asta.

Ce este OROSTIM HV

Revenind la Imunomodulatorul OROSTIM-HV trebuie precizat că acesta este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Ce conține OROSTIM-HV

Cei de la institut nu ne spun decât că produsul OROSTIM conține lizate bacteriene de la 15 tulpini. Nu avem mai multe informații despre ce tulpini bacteriene este vorba, dar știm sigur că suplimentele alimentare și medicamentele care conțin lizate bacteriene sunt autorizate pentru prevenirea și tratamentul diferitelor infecții respiratorii.

Suplimentele alimentare pe bază de lizate bacteriene conțin mai multe tulpini de bacterii inactivate sau lizate bacteriene. Aceste lizate ajută sistemul imunitar să recunoască anumite infecții și să lupte împotriva lor.

OROSTIM-HV preț

 • OROSTIM-HV 125 flacon cu 10 capsule: 25 lei
 • OROSTIM-HV 125 flacon cu 30 capsule: 60 lei
 • OROSTIM-HV 250 flacon cu 10 capsule: 30 lei
 • OROSTIM-HV 250 flacon cu 30 capsule: 80 lei

Produsul este recomandat pentru persoanele care lucrează în colectivități unde există un risc ridicat de apariție a infecțiilor respiratorii. Tot în comunicatul de presă, produsul este recomandat copiilor cu infecții respiratorii repetate și vârstnicilor.

Deoarece capacitatea de producție este limitată la 1000 de flacoane într-un interval de 10-14 zile, responsabilii din conducerea institutului au delcarat că se caută agenți economici care pot produce suplimentul în cantități care să satisfacă cererea pieței.

Alte suplimente alimentare și medicamente care sunt pe piață, conțin lizate și sunt folosite în tratarea infecțiilor tractului respirator superior și inferior

 • Luivac
 • Respivax
 • Lantigen B
 • Buccalin
 • Ismigen
 • Broncho-Vaxom
 • Ribomunyl
 • Polyvaccinum

Important! Acest articol și articolele acestui site nu au scopul de a oferi consultanță de specialite. Ca să înțelegeți mai bine despre acest produs și despre lizate, efectiv am luat articolele de pe internet și informațiile prezentate, am făcut un scurt research și am despicat firul în patru.

Înainte de a lua orice fel de medicamente, lizate sau suplimente alimentare este obligatoriu să discutați cu medicul specialist sau cu medicul de familie.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *