Cât câștiga un șofer de ride sharing în 2021

12 min


uber
Iherb
Reducere de 20%
+ 5% extra folosind codul de reducere: AXC0435

M-am apucat de Uber în ultima zi a anului 2019. M-a împins curiozitatea, nevoia de a face ceva bani suplimentar, dar și pentru a putea scrie pe blogul personal despre meseria de șofer Uber.


Update 30 Martie 2021. După o lună în care nu am ieșit deloc, am ieșit vineri 26 Martie, Duminică 28 și Luni 29 Martie 2021, doar pe Bolt. Vineri a fost ceva treabă, cu dinamic de o oră și ceva înainte de lockdown. Duminică a fost relativ ok, dinamic, tot așa înainte lockdown. Luni a fost praf, în sensul că la ora 21.00 nu a existat dinamic deloc (prefer să lucrez seara), însă după ora 21.00 au fost clienți până în jurul orei 1 noaptea. Curse mici, 10-14 lei, preluări de 2-3-4 km. Ca deobicei, tips-ul a fost în jurul a 12-14% din încasări. În general oamenii lasă bacșiș, însă numai pe cursele cash, foarte rar să lase în aplicație.

Am avut o promoție de 80 de lei la 10 curse (probabil pentru că nu mai lucrasem o perioadă mai lungă de timp), iar de azi, cei de la Bolt au introdus promoții de 25 de lei Bonus pentru 6 curse efectuate în intervalele orare 6 AM – 10 AM, 1 PM – 5 PM și 6 PM – 10 PM. Șase curse în patru ore, e mai mult decât decent și 25 de lei extra (la care se plătește TVA intracomunitar, efectiv doar 20 de lei). Mulțumesc Bolt.

Dacă nu ai cont de șofer Bolt click aici. Primești 100 de lei bonus după primele 10 curse efectuate!


Update 26 Ianuarie 2021. Nu am mai făcut ride sharing de vineri. O să ies câteva ore pe seară, după care voi trage mai mult pe weekend, joi, vineri și sâmbătă. Cu mici excepții, joi și vineri se fac bani.

Am primit pe Bolt o nouă ofertă. Pentru 60 de curse efectuate până luni 1 seara, cei de la Bolt oferă 210 Lei bonus (din cei 210 lei bonus, 34 de lei se duc pe tva intracomunitar plus 3% impozit pe venit). Efectiv rămâi cu un bonus de 170 de lei, dar tot e ceva nu?

vivacredit.ro

După cum vedeți în imaginea de mai jos, am avut și în perioada 13-18 Ianuarie am avut un bonus de 150 de lei pentru 40 de curse efectuate. Și ca să răspund la întrebarea pentru care ați intrat pe această pagină, media este undeva la 25-35 Lei pe oră net. Din acești bani începeți să scădeți cheltuielile cu combustibilul, uzura mașinii..etc. Dacă aveți activată opțiunea cash, tips-ul este undeva la 8-12% din încasările brute. Adică dacă într-o săptămână faceți încasări de 1000 de lei, tips-ul va fi de minim 8 lei. (doar dacă aveți activată opțiunea de încasări cash).

Dacă nu ai încă cont de șofer partener Bolt, îți recomand să dai click pe link-ul de mai jos. Vei primi un bonus de 100 de lei după ce ai efectuat 5 curse. Vă țin la curent cu promoțiile și ce se întâmplă pe piață.

Descarca aplicatia Uber pentru soferi. Detalii aici 🥇bonus bolt

Update 13 Ianuarie 2021.

Ieri am ieșit tot așa, după ora 16.00 – când prețul per km este un pic mai ridicat și după ora 21.00. După ora 21 a fost praf. Cei de la Bolt au băgat o promoție de tipul Bonus. Între 21 și 23, cei de la Bolt au oferit 20 de lei extra pentru 5 curse efectuate (20 de lei pentru care se plătește tva 19%).

A nins un pic și a fost jale, clienți ioc, un milion de mașini pe metrul pătrat. Mă mir cum am reușit să fac cele 5 curse, mai ales că după prima oră abia dacă reușisem să fac două din ele.

Pe uber am făcut 35,10 lei iar pe Bolt 142.64 (incluzând cei 20 de lei bonus). Total încasări pe 12 Ianuarie = 177.74 + 19 lei tips = 196,74 Lei. Am stat aproape 7 ore în aplicație, cu mulți timpi morți și venit acasă pe gol după ora 23.00. Cu tot cu tips am ieșit sub 30 de lei încasări nete. Am băgat dimineața de 71 de lei GPL.

Mi-am propus să fac măcar 100 de lei curat pe zi, în zilele în care pot ieși. Sincer, nu știu dacă a sta 6 sau 7 ore se poate numi part-time, dar pentru un șofer de ride hailing, care în medie stă lejer 12 ore, da se numește part-time. Baftă tuturor și sport la bani!

Update 12 Ianuarie 2021. Cei care intră pe blogul meu știu că fac ride hailing doar part time și din când în când full time. Pot face acest lucru ocazional deoarece sunt pe firma mea cum se zice. Nu am alți șoferi angajați pe firmă, doar pe mine. În restul timpului mă ocup de domenii web și bloguri, așa cum este acest blog.

Ieri 11 Ianuarie am ieșit câteva ore. Un pic dimineața pentru că am zis că dacă ninge poate prind câteva curse pe dinamic și puțin după amiaza (între 16.00 și 20.00). Dimineața a fost cam praf. Am prins dinamic, dar sincer vă zic, că dacă faceți part-time, nu merită să stricați cea mai productivă parte a zilei pentru această meserie. Mai bine vă treziți dimineața, beți o cafea și căutați soluții pentru a găsi o meserie mai bună sau pentru a face un plan care să vă ajute să ieșiți din situația financiară problematică pe care o aveți.

Pe 11 Ianuarie am făcut 103,6 lei net pe Bolt – pe aplicația Bolt îmi arată că am stat 3 ore și jumătate. Înseamnă un venit net de aproape 30 de lei pe oră, ceea ce nu e chiar atât de rău. Că din banii ăștia scazi gpl, uzură, impozite și altele, e altă poveste :). Pe Uber am făcut 42,94 Lei Net într-o oră și jumătate (tot pe la 30 de lei se învârte). Tips-ul total a fost de 8 lei, dacă mai scădem și pe cei care au plătit 20 de lei în loc de 20.10 și 10 lei în loc de 10.1, atunci avem 7,5 lei 🙂 Spor la muncă!

Vrei să te apuci de ride sharing? click aici

Update 7 Ianuarie 2021. Am scris câteva idei despre Bolt și Uber aici. Voi completa articolul zilele următoare. Dacă aveți idei sau completări, nu ezitați să-mi scrieți.

În general e praf pe străzi. În sensul că sunt curse puține și proaste. Ieri 6 Ianuarie, am ieșit de la ora 16.00 până la 20.15 și între 21.30 și 23.15. Pe Bolt am făcut 108,64 lei net și pe Uber 39,72 Lei. Încasări totale nete 148,36 Lei (după comisioanele uber și bolt). Am făcut tips 52 de lei. Am prins câțiva clienți mai darnici și, da, tot tipsul a fost doar pe cash. Cine ignoră cursele cash e nebun.

Media pe oră, net încasată este undeva la 20-30 de lei (fără tips). Din banii ăștia începeți să scădeți benzină, gpl, uzura mașinii, tva intracomunitar…etc.

Am dat cu flit și unei curse de 12 lei pe Bolt, după ce clientul a vrut să fac delivery la niște chei deși el nu comandase opțiunea Trimite un pachet. Dacă clientul se zgârcește la 2 lei și acceptați, înseamnă că nu e ok. Dacă era o cursă de 30-40 de lei mai înțelegeam, deși sincer să fiu, ar trebui să învățăm clienții să plătească pentru serviciile cerute.

Update 20 Decembrie 2020. Nu am mai deschis aplicația Uber de o lună. Efectiv nu se merită în acest moment să lucrez pe un comision de 25%. Am să expun în următoarele zile situația de pe piață și câștigul real pe care îl puteți obține din ride sharing și mai ales ce înseamnă o diferență de câteva procente pentru un șofer. Credeți-mă că este foarte important, așa cum și încasările cash sunt o parte importantă din această activitate. Cel mai probabil voi lucra la articol în perioada Crăciunului, urmând să-l public undeva pe 27-28 Decembrie. Baftă multă și conduceți atent!

Update 30 Septembrie 2020. Am postat câteva impresii pe blogul meu de șofer de ridesharing. Urmează să îl actualizez în următoarele zile. Să vă ofer un mic inside despre clienți, despre încasări și alte lucruri. Cum nu am făcut decât part time, nu pot da foarte foarte multe detalii, dar vă puteți face măcar câteva idei.

Update 17 Septembrie 2020. Spre surprinderea mea, această pagină a devenit extrem de populară. Nu am mai făcut ride sharing din prima săptămână a lui Iunie, când am renunțat să mai lucrez. De ce? E mult de spus și am să scriu pe blog, începând de săptămâna viitoare.

Între timp, din Iunie și până la mijlocul lui Septembrie, am obținut toate autorizațiile necesare pentru a-mi desfășura activitatea pe propria mașină. Vorbesc aici, de atestatul de manager taxi și transport alternativ, ATA – autorizația de transport alternativ, copia conformă și ecusoanele. Mai am să fiscalizez casa de marcat și gata, mă pot apuca iar de treabă.

Voi detalia și actualiza fiecare articol referitor la această activitate, în principal pașii necesari pentru a obține autorizațiile, de la înființarea firmei SRL sau PFA, până la obținerea ecusoanelor. Le-am luat pe 16 Septembrie 2020 și epiră pe 15 Octombrie 2020, valabile 1 lună, funny nu? Începem tare de săptămâna viitoare și o să aveți o idee reală despre ce înseamnă activitatea de ride sharing, pe bune, fără ocolișuri, fără ascunzișuri. Nu-mi face nimeni concurență, deci nu am de cine și de ce să mă feresc.

Ne auzim imediat ce fiscalizez casa, mai am nevoie de niște acte, procuri și alte nebunii. Baftă multă!

Update 28 Iunie 2020. Voi păstra acest articol strict pentru cei care vin din motoarele de căutare, astfel încât să le ofer conținut de calitate. Voi finaliza în curând acest articol , urmând ca restul conținutului să fie mutat într-o secțiune de blog.

Datorită comisioanelor mari practicate de aplicații, nu am mai făcut ridesharing în ultima perioadă! Am preferat să lucrez în online și să dezvolt un alt proiect de-al meu.

În cazul în care nu aveți altă soluție și continuați să faceți ride sharing / ride hailing, va trebui să fiți atenți la orice leu cheltuit, inclusiv la km pe care trebuie să îi faceți până la client, dar și cheltuieli inutile precum cafeaua de la aparat sau eventualele cheltuieli cu mâncarea fast food.

Nu ai cont de șofer Uber? Deschide cont acum, durează doar 5 minute. La noi pe site, găsești toți pașii necesari pentru a te apuca de ride sharing.

Cannot find required Table

Un șofer de Uber câștigă relativ decent, deși în ultimul timp au apărut o serie de probleme, cea mai importantă problemă fiind cea legată de comisionul Uber. Comisionul Uber se ridică la valoarea de 25% din banii încasați de la client iar Bolt încasează 20%.

De exemplu la o cursă de 10 Lei, comisionul Uber este de 2,5 Lei. Din restul de 7,5 Lei, veți plăti firma, cartea de muncă, eventuale impozite (pentru cei care nu au cărți de muncă – da! încă există destui șoferi care nu au cărți de muncă). Veți mai plăti gazul și benzina, cheltuielile cu mașina, eventualele reparații. Trebuie să luați în calcul și uzura mașinii.

Am făcut Uber și după ridicarea stării de urgență. Mi-am făcut o idee despre cum merge ride sharing-ul în această perioadă. Clienți sunt gârlă, însă media generală a unei curse nu a depășit 12-13 Lei, cel puțin în cazul meu.

Am să vă dau ca exemplu săptămâna 25 Mai 2020 – 1 Iunie 2020.

Am stat pe aplicația celor de la Uber 46 de ore și 13 minute. Timp în care am produs 1011 Lei + 40 de Lei tips în aplicație. (Uber a încasat comision de aproximativ 340 de Lei). Am mers în total 960 de km (din care 40 în scop personal).

Cum spuneam, am încasat 1051 de Lei în aplicație și aproximativ 60 de lei tips în cash. Din cei 1051 de lei scădem 250 de Lei taxe și comisioane firmă (urmează să fac cursurile de manager de transport și voi băga mașina pe firma mea, aceste costuri vor scădea considerabil). Am rămas cu 800 de Lei

La cei 800 de Lei adăugăm cei 60 de Lei tips cash (aici alt subiect de impozitare, dar să fim serioși, nu declară nimeni tips-ul cash). Avem 860 de lei. Din cei 860 scădem 257 de lei GPL și 40 de lei benzină. Rămânem cu 563 de Lei.

Am mai cheltuit aproximativ 20 de lei la spălătorie. Am devenit expert la self, spăl mașina în 5 minute 🙂 – cât să îi dau o față.

Mai băgăm și cheltuielile cu mâncarea sau cafeaua. Sincer, m-am restrâns foarte mult cu cheltuielile săptămâna asta. Hai să punem 40 de Lei. Am ajuns la 503 Lei.

Din banii ăștia scădem uzura mașinii și alte cheltuieli complementare, exemplu Ulei. Chiar dacă este aproape nouă, mașina mea consumă destul de mult ulei.

Am dat 8500 de euro pe mașină și am luat-o la 33.000 de km. Punem o uzură de 50 de euro pentru 1000 de km (100.000 km = 5000 de euro). Aici o să deschid o discuție, ca să vedem cum putem calcula corect, costul asigurării, cauciucuri, alte cheltuieli cu mașina și într-un final, costul unei mașini noi.

Din cei 503 Lei scădem 253 uzura mașinii (rotunjit). Ajungem la 250 de Lei.

Am uitat să scad ceva? Posibil… Deci am ieșit la 5,3 lei pe ora lucrată, adică la un salariu net de 954 de lei pe lună. Se merită să faci Uber în acest moment, cu comision 25% ? categoric NU!

Câștigurile sunt sub formă de împrumut, exact ca în filmulețul acela care circulă pe internet. Într-o zi va veni scadența și va trebui să scot bani din buzunar. Ca să repar mașina, ca să cumpăr alta..etc.

După cum ați văzut, tips-ul este un factor destul de important și poate ajunge la 10-12% din încasări. Cel mai mult bacșiș se oferă la cursele cash, de obicei noaptea. În aplicație sunt foarte puțini cei care lasă tips.

Cel mai bine a mers duminică seara, s-a mișcat bine și vineri. Sâmbătă seara a fost praf iar în cursul zilei știți foarte bine cât este de aglomerat. Din ce am înțeles se mișcă binișor în intervalul orar 7-10 dimineața.

Cam atât despre ultimele curse făcute de mine ca șofer de Uber. Voi mai face sigur din când în când curse, odată ce voi obține licența de manager de transport și voi activa pe firma mea. Voi face asta însă doar ocazional și doar seara.


Mai jos aveți articolul original scris de mine în Ianuarie 2020 – Neactualizat. Conținutul articolului de mai jos nu este actualizat, însă mă voi ocupa de acest lucru zilele următoare. Mulțumesc pentru înțelegere.


Un sofer Uber câștigă în funcție de cât lucrează. Eu am lucrat ca șofer Uber doar pe timp de noapte, astfel că voi relata experiența mea Uber pe timp de noapte și voi face o analiză aproximativă a câștigurilor în prima săptămână de lucru.

Problema cea mai mare pentru un șofer care oferă servicii de transport rutier în regim de închiriere este comisionul de 25% perceput de Uber. Din punctul meu de vedere ca antreprenor, comisionul este unul logic pentru companie. Cei de la Uber „motivează” șoferii să facă cele 50 de curse, urmând ca după cele 50 de curse efectuate, comisionul să scadă la 3%.

CLICK aici pentru a descărca aplicația UBER Drivers – Uber pentru șoferi

Este întradevăr un pic demoralizant să vezi că pe o cursă de 10 Lei, primești doar 7,5 Lei. Iar din cei 7,5 Lei scazi comisionul perceput de societatea autorizată, cea care deține licență de operator de transport alternativ (asta în cazul în care nu deții tu respectiva licență).

Scade combustibilul, uzura mașinii. Efectiv pentru primele 50 de curse nu faci mare profit și trebuie să știi să faci un management corect pentru fiecare km rulat dacă nu vrei să muncești degeaba.

Nu am ținut o evidenta strictă a cheltuielilor, dar îți pot oferi câteva sfaturi de care ar trebui sa ții cont daca vrei să ieși pe plus atunci când faci Uber.

Mașina – câteva sfaturi utile pentru a menține un rating ridicat

Daca nu ai altă soluție si vrei să folosești o Dacie Logan, te atenționez că o să ai parte de clienți selectivi. Clienții Uber sunt mai Hi Quality decât cei care folosesc serviciile celorlate companii de ride sharing.

 • Ține tot timpul mașina curată, atat pe interior, cât și pe exterior.
 • Pune huse de calitate pe scaune, menține-le curate
 • Alege o muzica potrivită. Personal folosesc Smart FM, dacă îi iei din cluburi, poți schimba pe Virgin Radio.
 • Aerisește mașina regulat. Deschide geamul după fiecare cursă, în special iarna. Poți folosi un purificator de aer pentru autoturism. Este un „must buy” dacă stai mai mult de 25 de ore săptămânal în mașină.
 • Dacă pasagerul se urcă în spate, ai grijă ca pasagerul să aibă spațiu suficient. Se aplică și în cazul în care acesta se așează în față, în special în cazul celor „lungani”.
 • Nu intra în discuții contradictorii.
 • Nu discuta despre companiile concurente de ride sharing.

Cât câștigă un șofer Uber?

Pentru a face cat de cat bani va fi necesar sa lucrezi minim 6-8 ore pe zi și să tragi tare pentru a termina cât mai repede cele 50 de curse cu comision de 25%. După cele 50 de curse, comisionul Uber va fi redus la 3%.

Câștig Uber

Un sofer UberX din București face încasări de 25-35 Lei pe oră. Din acest pret scazi benzina, motorina sau gazul GPL, uzura mașinii.. Etc.

În prima săptămână de Uber am făcut 2047 de Lei (după ce s-au scăzut comisioanele celor de la Uber). Mi-am am făcut un calcul si costul GPL a reieșit undeva la 0.25-0.31 Lei/km.

Nu am făcut un calcul la sânge dar dacă punem o medie de 90 de Lei pentru combustibil pe zi, la 6 zile lucrate ar veni undeva la 540 Lei. Dacă nu aveți un SRL, va trebui să plătiți între 5-10% plus 25-50 Lei pe săptămână „contabilitate”.

Din cei 2047 de Lei, am încasat de la clienți 834 de Lei Cash și 1010 lei în cont de la societatea care deține licența de operator de transport alternativ (comisionul încasat de aceasta s-a ridicat la aproximativ 10% din suma generată).

Vrei să fii șofer Uber?

În cazul în care vrei să te apuci de Uber, primul pas este să te înregistrezi pe site. Click aici . În cazul în care nu te descurci cu limba engleză, completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil cu detalii privind modalitatea de a obține copia conforma și licența Uber.

Contactează-ne pentru a deveni șofer Uber

Dacă nu reușești să completezi formularul de înregistrare în limba engleză de pe site-ul oficial UBER România , completează formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, unul din reprezentanții W!K! România te va contacta cu informații despre pașii necesari pentru a deveni șofer licențiat UBER

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


What's Your Reaction?

hate hate
6
hate
confused confused
18
confused
fail fail
11
fail
fun fun
9
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
39
love
lol lol
7
lol
omg omg
7
omg
win win
12
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

7 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Buna ziua, domnule Remus. Voiam sa urmaresc continuarea acestui articol sa vad evolutia si restul zilelor 21.05 si 22.05… Gata cu acest articol? Deja il urmaream zilnic 🙂

 2. Se poate face uber intr-un oras in care nu locuiesti? Spre exemplu: daca locuiesti in Buzau, poti face Uber in Bucuresti? Poti sa-ti faci firma ta de ridesharing acolo?

 3. Bună ziua as vrea sa știu ce te avantajează mai mult sa ai când alegi uber pdf sau societate comerciala???? Mulțumesc…

  1. Cel mai bine întrebi un contabil, însă știu că la PFA va trebuie să plătești taxe foarte mari. La srl, plătești impozit pe venit și dividente. Din punctul meu de vedere este mult mai bine să ai un SRL.