Bliq Ride noua aplicatie pentru soferii de ride sharing

6 min


bliq romania
2.8
(8)

Bliq Ride este noua aplicație senzație folosită de șoferii care fac ride sharing (corect ar fi ride hailing, dar uzual, atât printre șoferi, cât și printre clienți, a rămas termenul de ride sharing).

Am început să utilizez Bliq Ride de câteva zile și am fost extrem de impresionat. Deși aplicația este încă la început și mai sunt necesare diferite opțiuni, pot spune cu mâna pe inimă că este dragoste la prima vedere sau prima atingere 🙂

Eu fac part time, atât Uber cât și Bolt. Fac ride sharing deoarece mă relaxează, condusul în general mă relaxează și mă scoate din zona mea de confort atunci când lucrez și nu mai am productivitate la job-ul meu din online. Sunt genul care nu mai pot sta mai mult de 5-6 ore la tastatură și am nevoie să fac switch de activități.

Despre Bliq

Bliq crește productivitatea și îi ajută extrem de mult pe șoferii care folosesc sau doresc să folosească ambele aplicații, Uber și Bolt în același timp. Cei care au mașinile colantate și folosesc doar o singură aplicație pot folosi și ei Bliq fără probleme, deoarece Bliq înseamnă mai mult decât o aplicație, înseamnă în primul rând statistici și comunitate.

După ce vei folosi această aplicație, o să înțelegi de ce este atât de populară în alte țări și odată ce vor afla mai mulți români despre ea, va deveni cu siguranță una din aplicațiile care nu vor lipsi din telefoanele șoferilor de ride sharing.

Dacă pasiunea ta este condusul, poți face din șofat o sursă de venit, în timp ce te relaxezi la volanul propriei tale mașini (știu că sună ciudat, dar la mine chiar așa este, nu uita că ride sharingul a fost inventat ca o opțiune part time, faptul că unii consideră un fulltime job și sunt nemulțumiți, este altă poveste).

Probabil că deja ești familiar cu Bolt, Uber sau defunctul FreeNow și ți-ar prinde bine o aplicație direct pe telefonul mobil unde să ai toate aplicațiile de ride sharingîn același loc.

Bliq este cea mai nouă aplicație pe care o poți folosi pentru a-ți optimiza munca: șofezi mai ușor și câștigi mai mult. Această platformă îți cumulează pe același ecran toate aplicațiile pe care le folosești acum și aici poți seta diferite detalii cum ar fi : acceptarea automată a curselor sau refuzul automat al acestora, cu anumite setări cum ar fi distanța de preluare sau prețul dinamic.

Probabil alte țări au funcții suplimentare, însă la noi aplicația este încă destul de limitată, dar extrem de folositoare, cel puțin în cazul meu.

Aplicația a fost concepută special pentru șoferii care vor să primească comenzi folosind aplicațiile de ride hailing disponibile și să primească statistici și informații cât mai detaliate, statistici care să ajute la creșterea productivității.

Aplicația Bliq Ride România, poate fi descărcată din Google Play Store. Nu uita să foloseștila înregistrare BLiq Promo Code: WIKIRO-5

Title

Per lobortis deseruisse ad
time

______________


To/From
Price€


Description

BLIQ RIDE ROMANIA

aplicația care te ajută să faci ride sharing

Folosește la înregistrare

BLIQ PROMO COD

WIKIRO-5


și primești
5€ gratis

doar folosind codul de recomadare WIKIRO-5

 

Bliq este gratis, deocamdată, deci o poți descărca oricând fără obligații sau fără să fii nevoit să plăteșto vre-o taxă. E bine să folosești la înregistrare codul promoțional WIKIRO-5 pentru a primi 5 euro gratis, bani care îi vei putea folosi când aplicația va deveni comercială și vei fi probavil nevoit să plătești o taxă lunară pentru utilizarea ei.

Cum descarci aplicația Bliq?

Este super simplu. Utilizând un smartphone sau tableta pe care o folosești atunci cînd conduci, intri în Play Store și cauția aplicația Bliq Ride pentru Android sau Apple Play pentru App Store. Descarci, instalezi în câteva momente, apoi poți imediat să îți deschizi un cont pe Bliq folosind codul de recomandare WIKIRO-5

Cum deschizi un cont?

Primele imagini din aplicație te informează că poți controla toate aplicațiile dintr-un singur ecran. Ai acces la informații despre călătorie, poți folosi filtre care îți optimizează munca . Față de cât câștigă un șofer Uber, cu Bliq ai posibilitatea să câștigi cu 30% mai mult decât în mod obișnuit (cel puțin așa zic ei, dar în orice caz, eu am simțit diferența)

Primul pas pentru înregistrarea unui cont este confirmarea propriului număr de telefon mobil. După introducerea numărului, primești un cod din 6 ciftre, cod pe care trebuie să îl introduci ca masură de verificare a numărului de telefon. În continuare ți se va cere o adresă validă de e-mail.

Vei alege un nume de utilizator ( user name), pe care îl vei folosi atunci când interacționezi cu ceilalți șoferi din comunitatea Bliq. În continuare vei permite ca dispozitivul să îți acceseze locația ( acest lucru este obligatoriu).

Ești rugat să confirmi orașul în care te afli și vrei să conduci. Trebuie să știi că Bliq este disponibil acum în 27 de țări, 304 orașe și se extinde rapid, oriunde platformele de ride hailing sunt funcționale.

Dacă totuși orașul nu apare în lista Bliq, poți sesiza acest aspect, trimițând un e-mail către departamentul de suport, iar specialiștii de la relații cu clienții te vor ajuta să rezolvi situația.

După ce ai parcurs acești pași, vei bifa că accepți termenii și condițiile Bliq , precum și setările de confidențialitate. Cam asta e tot. Primești mesajul de bun venit la Bliq, apoi ești informat despre concursurile organizate de Bliq, cncursuei care îți oferă diferite premii și recompense.

Poți începe să lucrezi, apăsând butonul albastru Get Started . În continuare ești informat despre funcționalitățile Bliq : concursuri săptămânale, clasament pe orașe, program sosiri aeroport, hărți de navigație dinamice.

Cum conectezi conturile de șofer din alte aplicații

Pentru a începe să conduci folosind aplicația, este necesar să conectezi aplicațiile Uber și Bolt la aplicația Bliq.

Accesezi fila MULTI, adaugi aplicații din lista celor disponibile( Bolt, Uber, etc), conectezi o aplicație așa cum procedezi în mod obișnuit folosind e-mail, nume de utilizator, parolă, exact cum o faci atunci când conduci pentru Uber sau Bolt, de exemplu.

După ce ai toate aplicațiile conectate, treci în modul online și vei începe să primești comenzi. Ai nevoie de cel puțin o aplicație pentru a putea să fii online pe Bliq.

Atenție, imediat ce conectezi aceste aplicații la Bliq, ele vor fi deconectate din versiunea lor originală și invers, dacă te conectezi direct la uber sau bolt acea aplicație este deconectată imediat de la Bliq.

Nu poți fi online pe ambele aplicații în mod simultan : Bliq + altă aplicație de ride sharing. Așa cum nu poți rămâne online în aceeași aplicație pe două dispozitive simultan, nu poți fi online în aplicația nativă și în Bliq în același timp.

Cum primesc câștigurile obținute folosind Bliq?

Toate traseele pe care le-ai efectuat și le-ai finalizat și apar pe Bliq, sunt de asemenea înregistrate și pe platformele inițiale iar aplicațiile îți alocă banii respectivi, Bliq nu încasează în numele tău, este o aplicație care îți oferă statistici și te ajută să fii mai productiv.

Dacă știi deja cât câștigă un șofer Uber, cu Bliq îți poți suplimenta banii obținuți din curse și vei fi plătit în același mod în care ești plătit acum. Fiecare activitate pe care o efectuezi pe Bliq este reflectată în aplicațiile folosite de tine: curse, câștiguri, evaluări ale clienților.

Cum navighezi pe Bliq ?

aplicatia bliq ride

Imediat ce accepți o solicitare apare butonul de navigare iar prima oară când selectezi, vei avea opțiunea de a alege între Google Maps și Waze. Alegerea ta devine implicită pentru viitoarele tale curse iar pe viitor dacă vrei să comuți între Google Maps și Waze, e suficient să apeși cele 3 butoane din partea dreaptă a butonului de navigare.

Atenție! Selecția din Bliq va anula selecția din aplicația Uber, astfel că dacă vrei să preiei curse direct din aplicația Uber, trebuie să setezi iar modul waze sau google maps.

Trebuie menționat că Bliq este un software oficial care poate fi descărcat în mod legal din App Stores pentru Android sau iOS.

Bliq este periodic up-datat, verificat riguros pentru siguranță cibernetică, testat de specialiști pentru a oferi o activitate absolut corectă și sigură în timp real.

Concluzii si pareri

Avantajul pe care îl oferă accesarea tuturor aplicațiilor de ridesharing pe o singură platformă prezentă pe telefonul tău mobil la bord conduce la optimizarea șofatului și a curselor și implicit la majorarea sumelor câștigate.

Bliq are o interfață prietenoasă și ușor de folosit, intuitivă și clară. Poți verifica din ecranul telefonului sumele acumulate, timpul petrecut online și distanțele parcurse. ai la dispoziție chiar și un chat cu șoferii din orașul tău, unde poți discuta în timp real despre orice situație din trafic sau legată de funcționalitățile platformei. Moderatorul răspunde la întrebări și te ajută să folosești cât mai eficient Bliq, pentru a îți optimiza câștigurile.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 2.8 / 5. Vote count: 8

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *