Conduita terapeutica in cazul unei suspiciuni de infectie cu SARS-COV2

2 min


recomandare sars-cov2
5
(2)

Am primit un mesajpe Whatsup de la socrul meu, un mesaj care m-a intrigat și m-a făcut să scriu acest articol. Este vorba de o recomandare a doctorului Radu Daniel – medic primar medicină de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Nu făceam acest articol dacă nu era trecută pe listă și quercitina. De quercitină sau quercetină cum se spune corect tot vorbesc de câteva luni. Le spun cunoscuților că, quercetina este un supliment alimentar care lupta activ împotriva infecției cu SARS-COV2. Dacă le mai spun că unul din alimentele cu cel mai mare nivel de quercetină este leușteanul, sunt deja un caz pierdut, bun de internat la Bălăceanca. Îi văd cum mustăcesc și cum mă aprobă cu jumătate de gură. Ei bine, știți proverbul românesc, cine râde la urmă, râde mai bine.

Nu are rost să-i conving că, quercitina este unul din cele mai importante suplimente alimentare în lupta cu covid, am găsit și dovada. Mai jos aveți imaginea recomandării doctorului Radu Daniel. Lista mai cuprinde: paracetamol, vitamina C și D, Zinc și Melatonină.

Voi reface lista recomandată în totalitate prin site-ul iherb, site de unde puteți comanda toate suplimentele și vitaminele de care aveți nevoie, suplimente de cea mai bună calitate și la cel mai bun preț.

conduita infectie sars-cov2
  • Paracetamol – comprimate 500 mg, 1-3 cp/zi dacă există durere sau febră. Paracetamolul poate fi cumpărat de la orice farmacie.
  • Vitamina C – comprimate 500mg , 2 cp/zi – 14 zile. Vă recomand vitamina C de la Solgar, la prețul de 8,99$ / 100 de comprimate de 500mg, adică undeva la 38 de lei pe flacon – aici. În cazul în care doriți un produs mai ieftin, puteți comanda și vitamina C de la 21st Century, la prețul de 10 lei pentru 110 comprimate – aici. Folosiți codul promoțional iHerb: AXC0435 – pentru 5% extra discount.
  • Vitamina D – comprimate 2000 UI, 2 cp/zi timp de 14 zile. Am două variante de vitamina D pentru voi. Una mai ieftină de la Now Foods, la prețul de 19 Lei pentru 120 de comprimate de Vitamina D de 2000 UI – vezi produsul aici sau Vitamină D3 lichidă de la Life Extension, 2,000 IU, 29.57 ml – Preț 88 Lei – vezi produsul aici.
  • Zinc – comprimate de 15 mg – 4 comprimate pe zi timp de 14 zile. Pentru zinc, avem un preț de 16 lei pentru 90 de tablete de 15mg – vezi produsul aici sau Zinc de la Dr. Mercola la prețul de aproximativ 70 de lei pentru 115 ml. (produs organic certificat) – vezi produsul aici
  • QuercetinăDespre quercetină am scris deja un articol, vă recomand să-l citiți aici. Este unul din cele mai importante suplimente alimentare din această rețetă. Atenție! A nu se depăși 500mg/zi de quercetina.
  • Melatonina – în recomandare scrie 0,3 mg inițial, cu doză de până la 2 mg. De data aceasta am o singurp recomandare: melatonină de 1mg de la Life Extension, la un preț de 16 Lei pentru 60 de pastile – vezi produsul aici
  • Famotidina / Pepcid – este recomandat ca opțional. Consultați medicul de familie sau farmacistul. Este un medicament folosit de obicei în tratamentul ulcerului sau a refluxului gastroesofagian. Famotidina poate fi găsită în farmacii sub denumirea de Pepcid, Act, Dyspep HB, Fluxid sau Acid Controller.

Nu ezitați să mă contactați pe facebook, prin email , whatsup sau chiar pe telefon. Vă recomand înainte de a lua orice fel de suplimente alimentare să vă consultați cu medicul de familie!

De exemplu, depășirea dozei maxime de quercetina poate provoca leziuni la rinichi. Deci, nu vă jucați cu suplimentele alimentare! Consultați-vă cu medicul de familie și alegeți suplimente organice sau suplimente care au recenzii pozitive.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!

Comentarii

comentarii


Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *