Conduita terapeutica in cazul unei suspiciuni de infectie cu SARS-COV2

2 min


recomandare sars-cov2
5
(2)

Am primit un mesajpe Whatsup de la socrul meu, un mesaj care m-a intrigat și m-a făcut să scriu acest articol. Este vorba de o recomandare a doctorului Radu Daniel – medic primar medicină de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Nu făceam acest articol dacă nu era trecută pe listă și quercitina. De quercitină sau quercetină cum se spune corect tot vorbesc de câteva luni. Le spun cunoscuților că, quercetina este un supliment alimentar care lupta activ împotriva infecției cu SARS-COV2. Dacă le mai spun că unul din alimentele cu cel mai mare nivel de quercetină este leușteanul, sunt deja un caz pierdut, bun de internat la Bălăceanca. Îi văd cum mustăcesc și cum mă aprobă cu jumătate de gură. Ei bine, știți proverbul românesc, cine râde la urmă, râde mai bine.

Nu are rost să-i conving că, quercitina este unul din cele mai importante suplimente alimentare în lupta cu covid, am găsit și dovada. Mai jos aveți imaginea recomandării doctorului Radu Daniel. Lista mai cuprinde: paracetamol, vitamina C și D, Zinc și Melatonină.

Voi reface lista recomandată în totalitate prin site-ul iherb, site de unde puteți comanda toate suplimentele și vitaminele de care aveți nevoie, suplimente de cea mai bună calitate și la cel mai bun preț.

conduita infectie sars-cov2

Nu ezitați să mă contactați pe facebook, prin email , whatsup sau chiar pe telefon. Vă recomand înainte de a lua orice fel de suplimente alimentare să vă consultați cu medicul de familie!

De exemplu, depășirea dozei maxime de quercetina poate provoca leziuni la rinichi. Deci, nu vă jucați cu suplimentele alimentare! Consultați-vă cu medicul de familie și alegeți suplimente organice sau suplimente care au recenzii pozitive.

Cât de mult v-a plăcut acest articol?

Click pe steluțe pentru a vota articolul

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care votează!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
6
win
Remus Mohor

Mulțumim că ați ales să accesați proiectul W!K!

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *